”Skrattretande” att taket på Arena Vänersborg rasade

– För mig verkar det ganska onaturligt att en så ny arena rasar. Hade den varit 30, 35 år så kanske … Det är lite skrattretande kommenterar Arbetarekommunens ordförande Marie Dahlin takraset, i ttela.
Dahlin avslöjar brutalt den låga nivån inom socialdemokraterna när hon gör ett så urbota dumt uttalande.

Tyvärr är ingen som följt Dahlin under alla år hon varit ledande socialdemokrat i Vänersborg särskilt förvånad. Självgodheten riktigt lyser om henne medan hon backas upp av den alltid lika s-kramande ttela. Tidningen har redan börjat matcha henne inför höstens kommunalval tillsammans med en annan hög politiker, Dan Nyberg,
Nyberg är kommunfullmäktiges ordförande och låtsas, i likhet med Dahlin, inte heller om att de två och Arbetarekommunen står bakom den ekonomiskt vansinniga satsningen på Arena Vänersborg. De är så politiskt fräcka att de låtsas inte ha någon trasa med i den smutsiga Arenabyken.

Tur att vi lämnat Länsförsäkringar. Fast det kommer säkert ytterligare på skatten också. Får vår del räckte det med att bolaget gav 10 miljoner i sponsorpengar till Arenan.
I övrigt konstaterar jag att ttela fullföljer sin gamla dålig tradition att stryka och stympa på debattartiklar och insändare. Nu även på webben.

För min del har jag därför slutat skriva i denna hycklande tidning som nu tar sin hand från det de själva har backat upp innan problemen tornade upp sig. Riktigt feg, vilseledande och ohederlig journalistik med andra ord.
Rune Lanestrand

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: