Därför vann Cameron valet

Britterna är ett egensinnigt folk och det fällde utslaget i gårdagens parlamentsval. De ogillar EU och globalisering. De vill att parlamentet i London ska bestämma och inte några lyxbetalda kommissionärer i Bryssel. Byråkrater som inte kan ställas till ansvar.
David Cameron har lyssnat till folket och därför vann han valet. Det gick sämst för Nick Clegg som i likhet med de svenska folkpartisterna vill överlämna så mycket makt som möjligt till EU.
Gordon Brown förlorade också på att han inte på allvar vågar ifrågasätta det odemokratiska, överstatliga EU.
Valutgången i England kommer att påskynda avglorifieringen av globaliseringen.
Folk i gemen har insett globaliseringsbluffen för länge sedan. Men den politiska eliten och de politiska kommentatorerna i de stora medierna vill inte låtsas om att de har haft fel. Därför undviker de att tala om den verkliga orsaken till Camerons seger.
Det var Camerións kritiska hållning till euron och EU:s överstatlighet, en kritisk hållning till den misslyckade globaliseringen och kravet på mer makt till britterna som gav honom gårdagens stora valframgång.
Rune Lanestrand

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: