KD – minister Maria Larsson är ett hot mot folkhälsan

När inte folk blir tillräckligt sjuka hittar de smarta läkemedelsbolagen på den oslagbara metoden, att tjäna stora pengar på att skrämma upp politiker och myndigheter så att de på lösa grunder kan få igenom massvaccinering i förebyggande syfte.
Den av läkemedelsbolagen så hett åstundade svininfluensan förutspådde man skulle nå sin kulmen under slutet av 2009. Det blev aldrig någon kulmen trots att man ständigt flyttade fram tidpunkten. Det visade sig i stället att Smittskyddsinstitutet, Socialstyrelsen och Läkemedelsverket pratade i luften. Och medierna med tv och radio i spetsen svalde det hela med hull och hår. Utan minsta kritisk granskning. En av ytterst få journalister som höll huvudet kallt och kritiskt granskade pandemihotet var Inger Atterstam i Svenska Dagbladet. Läs även hennes tidigare artiklar. Så rätt hon fick.
Under våren och försommaren, grasserade i Västsverige, i stället en slags förkylning som var betydligt svårare än den uppreklamerade svininfluensan. Upptill en fem sex veckor höll den i sig innan tröttheten gick över. Och säkert också skördade liv. De som drabbats hade hoppats att de i stället fått svininfluensan som inte vara värre än de årligen återkommande influenserna.
Men då det inte fanns någon medicin att marknadsföra höll media och myndigheter tyst om denna sjukdom.
Läkemedelsbolagens propaganda för svininfluenas påminner inte så lite om den pandemihysteri de lyckades att skapa kring fågelinfluensan. Då uttalade också deras välbetalda experter sig så tvärsäkert om hur många som skulle drabbas. Den ena köpta professorn efter den andra talade om hur många miljoner som skulle dö bara i Europa när fågelinfluensan skulle komma hit. Misstaget att peka ut hur många som skulle dö i fågelinfluensan kan inte upprepas så därför har bytte man strategi. Nu hette det att man inte blir så sjuk av svininfluensan men väldigt många kommer att drabbas. Samhället kommer att lamslås var ett budskap.
Det börjar bli både obehagligt och farligt när det räcker med att Världshälsoorganisationen, WHO, och den av läkemedelsindustrin lika infiltrerade hälsoorganisationen inom EU rekommenderar allmän vaccinering. Och medierna hänger på. Var finns den självständiga journalistiska granskningen? Hur kan man gång på gång låta sig luras och har man inget lärt från tidigare bluffkampanjer? Och var finns ifrågasättande politiker.Tyvärr var det KD:s folkhälsominister Maria Larsson som var den som först tappade fattningen och den som rakt av köpte den ansvarslösa och cyniska läkemedelsindustrins vilseledande propaganda. I otaliga pressmeddelande och tv-sändningar försökte ministern på all upptänkliga sätt skrämma folk att vaccinera sig. Nu säger hon till Svenska Dagbladet att hon måste lita på myndigheterna. Det ska hon inte alls. Hon är vald för att använda sitt sunda förnuft och stå över myndigheterna som i många fall är för nära lierade med dem de ska bevaka: I det här fallet, läkemedelsindustrin.
Maria Larssons övertro på all slags mediciner bidrar till ökad överförbrukning vilket på sikt försämrar folkhälsan. Medicinskadorna är redan ett stort men alltför lite uppmärksammat hälsoproblem.
Det är inte heller seriöst när Smittskyddsinstitutet går ut och säger hur många procent av befolkningen som kommer att drabbas och även förutspår när det kommer att ske. Det har man naturligtvis ingen aning om utan det hela bygger på uppgifter som kommer från läkemedelsbolagens enorma propagandaapparater som håller på att få hela världen i sitt grepp. Larmen kommer i den rika världen som har råd att betala för medicinerna medan de globala läkemedelsbolagen struntar totalt i de många miljoner som dör i epedemier och verkligen svåra sjukdomar i de fattiga länderna.
Det är dessvärre inte omsorg om vår hälsa som i första hand driver läkemedelsbolagen utan dess hänsynslösa jakt på enorma vinster. När ska medier, politiker och myndigheter inse detta obehagliga faktum och hålla huvudet kallt när pandemilobbyisterna drar igång sina kampanjer.
Rune Lanestrand
AB svd

2 Responses to KD – minister Maria Larsson är ett hot mot folkhälsan

 1. Rune Lanestrand skriver:

  Jag har i många artiklar, från första stund, kritiserat det uppblåsta pandemihotet. Sök bara på mitt namn och svininfluensa så ser du att så är fallet. På samma sätt har jag intagit en kritisk inställning till pandemihotet i samband med fågelinfluensan och även Blåtunga hos nötkreatur. I det senare fallet drev Jordbruksverket, med närmast militär drill, igenom en hänsynslös vaccinationskampanj i södra Sverige trots att inte ett enda djur har insjuknat eller dött i Blåtunga i Sverige. Till bönder som inte ville vaccinera sina djur kom vaccinationsteamet med polis och med våld genomförde den helt onödiga vaccineringen. Detta övergrepp från Jordbruksverkets sida fick stöd av LRF och den obildade jordbruksministern Eskil Erlandsson (C) som i likhet med Maria Larsson lydigt lyder minsta vink från myndighetrna och EU. Sök gärna också på mitt namn och Blåtunga så kan du se hur jag på olika sätt försökt upplysa om den onödiga vaccineringen mot Blåtunga. Däremot missbildningar och kastade kalvar och lamm som en följd av vaccineringen. Det hela borde granskas på samma sätt som den statliga och politiska skräckpropagandan för svininfluensan.
  Även de vilda djuren som rådjur och älgar skulle enligt Jordbruksverket drabbas av Blåtunga men inte ett enda fall har inrapporterats av landets jägarkår.
  Bäste Sten A Berntsson som vice ordförande för KD i Öckerö kommun borde du vara bättre uppdaterad när det gäller läkemedelsbolagens gränslösa penninghunger. Du frågar om regionen som jag lämnade 02. Den har framförallt misskött sjukvården som centraliserats in absurdum.

  Gilla

 2. Sten A Berntsson skriver:

  Bäste Rune L.
  Du har suttit i Region Väst. Då måste du förstå att
  gör man inget,va får man för reaktioner tror DU ?
  Annteningen gör man för mycke eller gör man inget alls
  Jag har hållt dej som en förståndig man,men komma så
  här i efterhand å klaga att Läkeindustrin bara var
  ute för att tjäna pengar de är lite lågt.
  Tycker DU att Region har skött sina finanser inom
  sjukvården någe vidare ?
  M.V.H. Sten-Arne

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: