Marit hos Oldsberg

Tryckte direkt på stoppknappen när jag såg att Marit Paulsen skulle vara gäst hos Ingvar Oldsberg i programmet, Här är ditt liv. Den mest falska och politiskt ohederliga av alla svenska politiker som okunniga journalister faller för som käglor. Spelade i stället upp min sång om kappvändaren Paulsen. Den finns på google. Rune Lanestrand

4 Responses to Marit hos Oldsberg

 1. hibachi dinner skriver:

  Hello i am kavin, its my first occasion
  to commenting anywhere, when i read this post i thought i could also make comment due to this brilliant paragraph.

  Gilla

 2. ANTI skriver:

  Då sådana grönavågare ska vara med och stifta lagar blir det bara skit, de har ju ingen som hälst förankring i verkligheten! Nu fick vi se vad han hade för kunskapsmässig bakgrund? Hon har varit med om att dräpa ut småbruken här i norrland!

  Gilla

 3. Inger W skriver:

  Rune,
  när jag såg vem den hemliga gästen var , tänkte jag faktiskt på dig. Jag satt kvar tills jag fått höra hur Åsa Moberg kontrade .- Lite fick hon ju sagt som protest mot Marits väl valda inlägg om kärnkraften som den stora klimaträddaren alldeles i början av programmet. Ytterligare ett smart sätt att föra ut den propagandan på – och säkerligen mycket verkningsfullt – och helt gratis!
  Suck och stön!!

  Gilla

 4. ABA skriver:

  Oooh-tack, den var bra och jag fick börja veckan med ett stort leende!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: