Eskil Erlandssons utnämning – ett hån mot landsbygden

Hur kan det vara möjligt att en så omdömeslös och pinsamt begränsad person som Eskil Erlandsson kan utnämnas till statsråd. Hans upphöjning till landsbygsdminister är ett enda stor hån mot oss som bor på landsbygden. Men det visar väl hur det politiska kotteriet i sina kuvöser ser på folket utanför tullarna.
I Lane-Ryr kallar vi personer som statsrådet Eskil Erlandsson för en riktig fomme. I det här fallet en politisk sådan.
Från en politiker som Erlandsson som kan göra ett så osannolikt korkat inlägg om sex med djur, från riksdagens talarstol, kan man förvänta sig precis vad som helst. Här på youtube. Många tror att inspelningen är fejkad. Det är den tyvärr inte.
Rune Lanestrand

3 Responses to Eskil Erlandssons utnämning – ett hån mot landsbygden

 1. Kerstin skriver:

  Aha, och helt OT:
  Kommer du från, eller bor i Lane-Ryr? Jag råkar härstamma därifrån, via fadern som bodde där som barn.

  Gilla

  • Rune Lanestrand skriver:

   Hej Kerstin!
   Jag är född i Lane-Ryr. Tillhör Lane-Ryrs-grenen av Halstensläkten som går tillbaka till Halsten i Gerdsbyn 1570. Är 12:e generationen i en hittills obruten länk av bönder. Låter intressant med din pappas anknytning till Lane-Ryr. Ta gärna kontakt per mail: lanestrand@telia.com

   Gilla

 2. Lisa skriver:

  Jag fattar fortfarande ingenting. Klarar inte av att se mer än 2 ggr, och det var 2 ggr för mycket. VART vill han komma? Ska nu alla som inte radar upp sina husdjur i kliniska och sterila boxar nu fällar för tidelag? Eller, om man har en hund som slickar sig på valda delar, som alla hundar gör, är man misstänkt för tidelag då? Det övergår mitt begrepssförstånd faktiskt. I vilket sammanhang sa han detta?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: