Mediaprodukten Bodström kastar in handsken

Radio och tv tävlar nu om att framhålla hur uppskattad deras politiska kelgris Thomas Bodström är. Och hur viktig han är för socialdemokraterna.
De stockholmscentrerade medierna har ingen aning om hur lite folk ute i landet är imponerade av politiker som Bodström.
En parallell till stockholmsmedierna upphausning av Stureplanscentern som i övriga landet är oerhört impopulära och kraftigt bidrog till centerns tilbakagång
Här i Sjöroten i Väne- Ryr skulle ingen rösta på Bodström om han var kandidat till kommunfullmäktige. Eller heller för delen en kandidat från Stureplanscentern.
Thomas Bodström bars fram av media som skapar sina egna idoler som de kan styra och samtidgt sälja lösnummer på. Han blev deras fånge, fick hybris som avtrubbade hans omdöme. Vilket ledde till att han gick under som politiker.
Rune Lanestrand
GP SVD DN Expr Bohusl

4 Responses to Mediaprodukten Bodström kastar in handsken

 1. Rune Lanestrand skriver:

  Än en gång bekräftas hur politik och idrott blandas när Sveriges tidigare justitieminister Thomas Bodström vals till ordförande för överklagningsnämnden i Internationella fotbollsförbundet Fifa. Den grupp som hanterar överklaganden från Fifas ordinarie disciplinnämnd.
  Jag har följt Bodströms politiska/advokat-karriär. I FIFA som har skakats av omfattande korruption och skandaler där kommer den maktkorrumperade mediaprodukten Bodström att trivas som fisken i vatten.

  Gilla

 2. Lisa skriver:

  Ja, det är en enorm diskrepans mellan verkligheten och medias bild.

  Gilla

 3. elina skriver:

  Bye bye, fifflaren är inte saknad här i Stockholmstrakten heller.

  Gilla

  • Rune Lanestrand skriver:

   Naturligtvis finns det politiskt klokt folk i Stockholm med omnejd som genomskådar hur medierna lyfter fram politiker som de sedan kan styra praktiskt taget dit de vill. Det största och mest inflytelserika partiet i Sverige är Mediapartiet, med radio och tv i spetsen. De tillsätter och avrättar politiker nästan precis som de vill. De statsråd t ex som vid ombildningen fick lämna regeringen har förföljts i flera år av dessa blodhundar. En av dess som föll i onåd var den rättframma tjejen från Bohuslän, Åsa Torstensson från Strömstad. Hon fick ensam bära skulden för den kalla och den extremt snörika vintern som försenade tågtrafiken. Hon lastades helt orättvist för det under många år efterstta underhållet på järnvägsnätet. Men Maud Olofsson som svansar med de stora kärnkraftkramarna ligger bra till hos Mediapartiet..

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: