Sveriges smyganslutning till NATO och USA

I dessa dagar kan det vara av intresse att läsa om hur riksdag och regering i smyg ansluter Sverige till NATO.Och därmed också till USA och dess allierades aggressiva krigspolitik.
Det sker utan att informera allmänheten som med stor majoritet vill ha en fredlig utrikespolitk och inte ingå i de militära blocken.
Sveriges utrikespolitik ledd av Carl Bildt går stick i stäv med den välsignade 200-åriga neutralitetspolitik som inleddes med den förste bernadotten, Karl XIV Johan.
Här en bra artikel av Leif Holmkvist om den svekfulla anslutningspolitiken.
Rune Lanestrand
SVD href=”http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/afghanerna-ska-borja-ta-over_5703093.svd”>Brännpunkt
SVD
DN SVD GP

4 Responses to Sveriges smyganslutning till NATO och USA

 1. Brandon Colker skriver:

  Brandon Colker

  Sveriges smyganslutning till NATO och USA | Rune Lanestrands blogg

 2. Foundation for Defense of Democracies

  Sveriges smyganslutning till NATO och USA | Rune Lanestrands blogg

 3. Alien skriver:

  Sverige har gått och blivit fientligt mot sina medborgare och om de inte nedkämpar detta omedelbart så kommer deras lidande att pågå i MYCKET LÅNG TID eftersom när övervakningssamhället är totalt så kommer det vara i stort sett omöjligt att skapa en organisation stor nog att kunna byta ut makten i sverige.

  Tänk på det, Svenskar.

  Själv tillhör jag den konspirerande eliten (om än något revolutionär och därmed inte så populär ens bland mina egna heller men de får inte röra mig så.. ) och har mitt på det torra inför både kommande revolution och den ”ominstallation” av jordens ”operativsystem” som är planerat kring 2012-2014.

  Vad ni som folk kommer få det turbulent rent mentalt sett de närmsta månaderna. Att låta någon annan förvalta ens frihet var ett misstag som västvärldens befolkning kommer att få betala dyrt för. förra gången västvärldens folk slogs för sin frihet så fanns inga övervakningssatelliter eller positioneringssystem, ej heller hade makten tillgång till varje persons privatlivs information och kommunikation. Det har den idag. Miljoner av era barnbarn kommer nog behöva dö i inbördeskrig innan ni får er frihet tillbaks.. Ingen anledning att låta bli att skaffa barn för det dock. Om offret inte görs så kommer mänskligheten aldrig bli fri igen, så någon generations barnbarn kommer att behöva offras. Så, sätt igång och välj!

 4. AL skriver:

  Bra inlägg. Jepp, det verkar som att en stor del av regeringens arbete handlar om militära överenskommelser som allmänheten inte har tillgång till. Wikileaks är nog det bästa som hänt då det gäller att berätta vad som hänt/händer i Irak och allt ”det där”. Det är just en sån känsla som skickats ut från ”de inblandade”, att man inte ska sätta näsan i blöt, inte bry sig, och man får inte ”kött på benen” i frågan. Det ger sällan en positiv känsla när man inte kan redogöra klart för allmänheten (inte en massa hurrande amerikaner som står och lyssnar på Bush tal om hur nödvändigt ”krigsarbetet” dom gör) hur man tänker.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: