Frimurarna har verkat – Arkelsten slapp förundersökning

Ingen förundersökning om Arkelstens. Mönstret går igen. Ständigt dessa obegripliga eftergifter till personer på samhällets topp. Nu har Frimurarna haft några dagar på sig. Verkat bak kulisserna och sett till att det inte blir någon förundersökning av Sofia Arkelstens mutresor.
Inget annat parti har så många medlemmar bland de unkna Frimurarna som moderaterna. Möjligen folkpartiet. Så jag är inte överraskad. Inte ett dugg.
Rune Lanestrand
Expr DN SVD

2 Responses to Frimurarna har verkat – Arkelsten slapp förundersökning

  1. Det är beklagligt när åklagarna gör sig till ett politiskt instrument. Jag tänker även på köttfärsskandalen där åtalades endast en av de fyra Maxi-butikerna. Den i Nacka. Kammaråklagaren Solveig Sörlien valde att inte åtala butikerna i Botkyrka,Haninge och Södertälje. Detta var tur för Ica centralt eftersom en utredning av ansvaret för de butikerna hade lett till Ica centralt. Den ideella föreningen ICA Förbundet har mycket stora politiska intressen.

    Gilla

  2. […] Rune Lanestrands blogg, Mikael Persson, Högbergs tankar, Alliansfritt Sverige, Ann-Sofie Wågström, Mina Moderata […]

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: