Assange mer sanningsvittne är Borgström

Claes Borgström tar som vanligt feta ord i sin advokatmun. För att åter komma i rampljuset påstår han i ett pressmeddelande att Julian Assange ljuger när det gäller den påstådda våldtäkten.
Efter Borgström totala misslyckande med att försvara ”massmördaren” Thomas Quick är det svårt att ta Borgström på allvar. Allra minst som sanningssägare.
Tills allt är ”ställt utom allt rimligt tvivel” tror jag mer på Assange än på Borgström.
Julian Assange drivs så vitt jag kan förstå av ett brinnande rättspatos. Något jag aldrig lagt märke till hos Claes Borgström.
Rune Lanestrand
svt gp ab Granska Borgström
gp expr dn svd svt

7 Responses to Assange mer sanningsvittne är Borgström

 1. Allan skriver:

  Precis som tidigare kommentatorer finner jag risken uppenbar att Assange inte får en rättvis rättegång.
  Vad är att göra åt detta?

  Gilla

 2. Ali skriver:

  Nu det finns bevis att regeringen pratar strunt när det gäller mänskligheten. Det verkar som att regeringen spelar spelet hora och hallick med USA.

  Gilla

 3. Paul Rimmerfors skriver:

  Som nämndeman och medmänniska instämmer jag med Rune om skillnaden mellan Assange och Borgström. Den senares självsäkra påståenden om den s k våldtäkten utan bevis tyder helt riktigt på förhoppning om personlig revansch. Flickornas försvarare passar perfekt in hos USA och CIA, rena önskedrömmen i deras situation!
  Paul Rimmerfors

  Gilla

 4. Bengt Svensson skriver:

  – Det här har ingen koppling till Wikileaks, USA eller CIA. Det vet Assange också, när han säger annorlunda ljuger han, säger Borgström.

  Men det vet inte USA:s försvarsminister Robert Gates … han ”välkomnar” gripandet av Assange.

  Gilla

 5. Inger W skriver:

  Tyvärr är nog den här fällan helt säker. Vad ska Assange framföra för bevis om sin oskuld? Kvinnan har anmält våldtäkt och uppvisat nödvändiga bevis. Att hon sedan hade ett uppdrag från USA att ”fixa” honom, och detta just i ett land som aldrig skulle gå emot USA utan villigt kommer att utlämna honom, bådar ju inte gott för utgången.

  Gilla

  • nebbiolo71 skriver:

   Jag skulle dra mig för att dra förhastade slutsatser vad gäller kvinnornas uppsåt. Mer troligt kanske är att Assange kanske haft viss naturlig dragningskraft för de här kvinnorna och att så att säga mer följde, vilket är ganska naturligt. Däremot tror jag definitivt att ”mörka krafter” sedan utnyttjat den uppkomna situationen i syfte att misskreditera Assange. Det skulle inte förvåna om det utövats påtryckningar på åklagarväsendet när anmälan väl gjorts. Dock har jag väldigt svårt att tro att kvinnorna skulle vara köpta eller utsända ”agenter”.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: