AHLIN BÄTTRE ÄN BILDT

I ett trollslag avslöjas hur omodern och förlegad Carl Bildts utrikespolitik är. Ja, den bidrar mer till spänning mellan länder och folkgrupper än avspänning.
Det är uppfriskande att höra Urban Ahlin som så tydligt, i motsats till Carl Bildt, har förstått vad som pågår bland nordafrikas fattiga och förtryckta miljoner.
Nu avslöjas obarmhärtigt att USA, EU och även Sverige i åratal hållit Hosni Mubaraks våldsregim under armarna.
Även Birgitta Ohlsson överraskade, i svt:s morronsoffa, som än inlindat, kritiserade EU och Carl Bildts fega utrikespolitik gentemot Mubarak.
Jag tycker att Carl Bildt i Sverige är lika förbrukad som Hosmi Mubarak är i Egypten.
Rune Lanestrand
svd dn gp svt gp svt svd svd svt svt gp svd ledare dn debatt dn svt gp svd svd gp svt dn svd

3 Responses to AHLIN BÄTTRE ÄN BILDT

 1. Bengt Held skriver:

  Rune

  Jag har lämnat partipolitiken för 4 år sedan och har sedan dess inte varit med i något parti. Sluta googla gamla artiklar utan någon som helst självkritik. Det förstör din trovärdighet.

  Bengt

  Gilla

 2. Bengt Held skriver:

  Hej!

  Urban Ahlin är utrikespolitisk talesman i Socialdemokraterna, som är med tillsammans med Mubaraks parti i Socialistinternationalen. Vad jag vet utan att kräva att diktaturpartiet måste lämna föreningen.

  Fascinerande att du ensidigt berömmer honom. Eller är det så enkelt att du inte läst på innan du skrev det här alternativt reflexmässigt kritiserar ”högern”?

  Svaret vet du bara själv.

  Bengt

  Gilla

  • Rune Lanestrand skriver:

   Alla som läser min blogg vet att jag är lika hård i min kritik mot tokigheter inom s. Således ingen reglexmässig reaktion. Jag skriver ju i detta inlägg även positivt om Birgitta Ohlsson som tillhör alliansen.
   Jag har tidigare varit ytterst kritisk mot Urban Ahlin och även Birgitta Ohlsson men när någon gör något bra så ska man kunna erkänna det. Och ge uttryck för detta.
   På google kan jag se att du är aktiv folkpartist och därför kanske regaerat som du gjort. Och det är helt i sin ordning.
   Tack för kommentaren så jag fick förklara mig.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: