Väggarna ger sig på Arena Vänersborgg

Väggarna på socialdemokraterna ochh centerns kommunalrådsmonument visar sig nu vara för dåliga och måste åtgärdas. Det befaras att de ska ge vika. Bara för att undersäka hur dåliga väggarna är har Barn- och ungdomsnämndens förvaltningschef Kent Javette köpt en konsultuppdrag som kostar de hårt prövade vänerborgarna 25 000 kronor.
Och fortfarande sitter de politiska skurkar, som med uppenbara lögner lurade kommunfullmäktige, kvar på sina välbetalda poster.
Så här lyder konsultbolaget COVI AB:s uppdrag: ”Kostnadskalkyl för ombyggnad av väggar så de klarar verklig rörelse i yttertakskonstruktion. Kalkylen utförs utan föregående projektering vilket ökar osäkerheten i kalkylen.”
Om inte förr än när notan på att förstärka väggarna i Arenan kommer på bordet borde vänersborgarna gå man ur huse och köra månglarna ur templet. Läs kommunhuset eller sovalkoven som det kallas i folkmun.
Rune Lanestrand

One Response to Väggarna ger sig på Arena Vänersborgg

  1. […] Gårdagens blogg om arenan har blivit läst av många. Nu har också Bucci skrivit om Arenans väggar på Vänsterpartiets hemsida (Ifjol var det takbrak, i år är det uppåt väggarna). Där kan du också få fram det omtalade dokumentet (uppdragsbekräftelsen från COWI AB). Rune Lanestrand har också bloggat om väggarna. (Väggarna ger sig på Arena Vänersborg) […]

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: