Juholt förstärker bilden av giriga politiker

Kan socialdemokraterna ha en partiordförande och aspirant på statsministerposten som så skändligen har lurat riksdagen att betala honom tusentals kronor för mycket i hyresbidrag än han enligt reglerna har rätt till.
Håkan Juholt har nu grundligt visat att han inte är en seriös politiker.
Får ett starkt intryck av att han bara spelar teater. Säger en sak och gör sedan något helt annat. Ett gott råd råd Juholt, sök inpå på Dramatens elevskola. Där väntar en kometkarriär.
Om jag inte minns fel har Juholts sambo dömts för att ha lurat sin förra arbetsgivare på pengar. Man kan verkligen undra över vad det är för rövare vi har som toppolitiker? Deras girighet lyser igenom mer för var dag som går. Det är lessamt för oss som trots allt tror på parlamentarismen. Det måste vara urvalet det är fel på.Tröstar jag mig med.
Rune Lanestrand
expr dn svd sr gp gp svt svt sr svd svd sr svd dn gp svt gp svd dn svt

12 Responses to Juholt förstärker bilden av giriga politiker

 1. Bosse L skriver:

  Har ni tänkt på en sak ?
  När det i mars 2011 avslöjades i pressen att Juholts flickvän hade dömts för bedrägeri sades det att de var särbo. Detta innebär att riksdagen inte skulle ha betalat någonting alls av hyran för den aktuella lägenheten där särbon bor.
  Nu säger Juholt att de är sambo och då behöver han bara betala tillbaka häften av den felaktigt ersatta hyran.

  http://www.dn.se/nyheter/politik/juholts-sarbo-falld-for-bedrageri

  Särbo när det passar – sambo när det inte passar att vara särbo.

  • Rune Lanestrand skriver:

   Det var en intressant iakttagelse. Är det Juholt själv eller hans dåliga rådgivare som är så sluga, kan man undra.

 2. Misslyckande skriver:

  i usa har man politiker som har advokatsutbildningar Vad har Juholt för utbildning? Jag vet Mona Sahlin jobbade på SVD. Flera politiker gör karriärer genom ungdomsförbunden som Annie Lööf som är 28 år och aldrig haft ett riktigt jobb….

 3. Bosse skriver:

  Våra kära folkvalda gör nog i allmänhet ett bra jobb. De jobbar långa dagar och sena kvällar. För detta får de en bra lön och hyfsade förmåner. Det har jag i princip inget emot. Men någonstans bör det finnas en gräns. Våra toppolitiker påminner en del om topparna inom näringsliv, finans- och bankväsende. Alla dessa människor som nått dessa höga poster i samhället är inte korkade. De flesta är tvärtom intelligenta och jobbar hårt för brödfödan. Men eftersom samhället driver i riktning mot att den som kan ska berika sig så mycket det är är möjligt, så blir det så här.

  Problemet är att marknadsekonomin är på väg att paja. Den har svårt att leverera vad den tidigare kunnat leverera, dvs arbete åt alla till en lön man kan leva på. Därmed tappar systemet sin legitimitet och folk går ut på gatorna och protesterar. I Sverige har vi ännu inte drabbats av det som sker i Sydeuropa och i USA och i Nordafrika.

  Våra politiker är en avbild av hur samhället ser ut i övrigt. Det gäller att sno åt sig vad man kan. Annars gör nån annan det.

  Det tidigare statsbärande partiet är inte längre vad det var en gång. Dess tid är förbi. Det hindrar dock inte att partiet kan komma tillbaka i regeringsställning vid nästa val. När Alliansen regerat sig trötta. Vad det gamla arbetarepartiet då ska göra med den makt vi gett dem, har de nog ingen aning om. Tyvärr har jag själv inga goda råd att ge, vilket illustrerar det moras vi just nu befinner oss i,

 4. Micke skriver:

  Inte bara girig. Han visar ju på en intelligens som skulle få en kanariefågel att skämmas. Dessvärre är han långt ifrån ensam. Varifrån rekryterar politiken alla dessa ¤#&!%¤.

 5. Eva Ivarsson skriver:

  Nu får det snart vara slut med allt politikertrams! Sossarna lär få det ganska krångligt nu , var är klara besked och rak partilinje? HUR kan man missa regelverket på detta sätt, var ska man lägga sitt förtroende- den platsen blir mindre och mindre – vad månne vänsterpartiet kan åstadkomma nu när vågorna skvalpar där också, kommer de att hitta staketstolparna? Orden GIRIGHET och EGOISM är tydligen allenarådande överallt?! Leker man ”hela havet stormar” alla partier ihop. Saknar en ledare att kalla namnet, nu är det mesta en deg av en röra utan färg!

 6. Anders Eriksson skriver:

  Ta det lite lugnare Rune! Du är för aggresiv helt enkelt…Vi får se vad åklagaren kommer fram till…Kanske är det som Stig Palm här ovan skriver…eller något annat. Personligen tror jag att han är mer intelligent som person än att göra så här nu, när han har blivit partiledare för Sveriges största parti..

  • Rune Lanestrand skriver:

   Ja man kan ju hoppas det. ”att han är mera intelligent” Framtiden får utvisa. Läs andra bloggare ska du se att jag är förhållandevis mild i tonen.

 7. Stig Palm skriver:

  Tänk om det inte är Juholt bakom ifyllandet av blanketten för bidraget att än namnteckningen då?
  Kulbon som var kreativ med resenärers återbetalda pengar och satte dessa på eget konto, kanske ligger bakom. Juholt skrev på i ”god tro” eller på uppmaning av kvinnan? I kärleksyran kan allt ske.

 8. Pether skriver:

  Blir inte Juholt åtalad för detta brott så kommer jag med flera att anmäla åklagaren för grovt tjänstfel

 9. […] Moberg, Jesper Svensson, Lapsus Dei, Världen, Lanestrands, Kent […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: