Repalus kritiker tiger när dement och hjärtsjuk kvinna ska utvisas

De politiskt korrekta politikerna som gick hårt åt Ilmari Reepalu när han ville utvisa grovt kriminella tiger när den ryska kvinnan Ganna Chyzhevska ska utvisas.
Invandringspolitiken blir allt underligare. Chyzhevska har inga anhöriga i Ukraina och det är tveksamt om den gamla och sjuka kvinna ens klarar flygresan. Ändå ska hon utvisas.
Nu har de som ville framstå som humana när de kritiserade Repalus förslag avslöjat sig själva.
De kan tydligen tänka sig att utvisa en dement 91 år gammal hjärtsjuk kvinna men däremot inte personer som begått upprepade grova brott. I många fall är det fråga om ligamedlemmar och som ingår i kriminella nätverk.
Dessa grovt kriminella ömmar dessa ”humanistiska” politiker för i sin strävan att gå en högljudd kulturelit och en av medierna inbillad majoritet till mötes.
Hur tänker egentligen migrationsminister och frimuraren Tobias Billström när han ständigt berömmer Migrationsverket och den svenska invandringspolitiken.
Naturligtvis ska Ganna Chyzhevska få stanna i Sverige.
Rune Lanestrand
skd gp svt dn dn gp sr expr expr svt svd dn

15 Responses to Repalus kritiker tiger när dement och hjärtsjuk kvinna ska utvisas

 1. Valther skriver:

  Det är lätt att kritisera men hur påverkar det de som har betalt till sin pension genom skatter och avgifter. Det är inte ett drömsenarie när beslutsfattare tar av de gemensamt sparade slantarna. För att få del av något från samhället måste någon form av prestation ske från den som så önskar, det kan inte räcka med att bara vara ”GÄST I LANDET”.

  Gilla

 2. Ragnhild skriver:

  På dette sättet mistar välgarna förtroendet för regjeringar, även um utfallet av saken blir positivt för den gamla kvinnan – at hon får stanna kvar hos sina.

  Jag tänkte alvarlig at um det inte löser sig, så ”inviterar jag henne tilsammans med någon i familien til å komma hit til mig i Norge för at stanna her et tag”.

  Gilla

 3. Filippa Kelleland skriver:

  Skandal, inget annat än skandal. Nu verkar det som de tar sitt förnuft till fånga (kanske)…

  Gilla

 4. Arne Hammar skriver:

  Tillägg till tidigare kommentar. Jag tror i likhet med Gösta Walin att i nuläget är Repalu bättre än ”upp som en stjärnan från ingenstans-ner som en pannkaka” Juholt på att återföra förtroende för det sjunkande skeppet Socialdemokraterna och jag tror också att han är en bättre statsministerkandidat.

  Gilla

  • Martin Goës skriver:

   Skandalöst att Ljugholt först säger ja – kanske, för att sen skrika NEEEJ!!! Sedvanlig ryggmärgsreflex hos politiskt korrekta översittare som tror de vet bättre än alla de som dagligen konfronteras av följderna av den sedan decennier bedrivna, totalt ansvarslösa ”invandringspolitiken”!!!

   Gilla

 5. Arne Hammar skriver:

  Det är klart man blir fruktansvärt illa berörd ända in i hjärteroten. Antingen måste det vara fel på migrationslagarna eller också läser tjänstemän och vissa politiker dessa som ”fan läser bibeln”. För mig verkar Migrationsverket bestå av en massa robotar utan varken för-
  nuft, moral och etik eller empatisk förmåga. Är det inte dags att skicka nollan Billström tillsammans med alla illegala och övriga kriminella invandrare till Ukraina, istället för att ge dem en lyxillvaro på våra fängelser. På livstid givetvis.

  Gilla

  • Martin Goës skriver:

   Skicka dem till Pripjat, en stad som utrymdes i kölvattnet efter Tjernobylkatastrofen! De lär inte bli särskilt långlivade om de tvingas bo där…

   Gilla

 6. tomas nilsson skriver:

  det finns tydligen många invandrarfientliga som styr regelverket för migrationsverket.
  När skötsamma kastas ut och kriminella får stanna så väcks misstanken att det finns en plan bakom det hela.
  hela verksamheten verkar gå ut på att bereda väg för prtier av typ SD

  Gilla

  • Martin Goës skriver:

   Nej, det handlar INTE om att ”bereda väg för partier av typ SD”!

   Det handlar om att regelverket rörande anhöriginvandring slår snett. Jag röstar på SD, och jag är t.o.m. medlem i nämnda parti – MEN jag har, tro´t om du vill, trots detta hjärta i kroppen och jag har reagerat starkt mot utvisningsförsöken av denna 91-åriga, halvsenila och nästan blinda kvinna, TROTS ATT hon har sin närmaste familj här i Sverige!

   Det är då högst märkvärdigt att svensk lagstiftning tycks sakna utrymme för att låta nåd gå före rätt i vissa fall! Eller kolliderar detta med gangsters ”rätt” att få svenska pass???

   Gilla

 7. Gösta Walin skriver:

  Tack för ett bra inlägg. Repalu framstår för mig som den bästa tänkbara partiledaren för socialdemokraterna.
  Gösta

  Gilla

 8. Bengt skriver:

  Man silar mygg och sväljer kameler!

  Gilla

 9. Maria skriver:

  Tack Rune! Vi är många många människor som undrar vad det är för några som sitter i regeringar och i Migrationsverket. Hur tänker de? Tänker de någon gång med hjärtat, eller har de de där stenhjärtana som Gud vill att man skall byta mot blödande hjärtan? JA jag tror att de har stenhjärtan, de flesta av dem, och de verkar inte så välutbildade som man skulle kunna tro att de är. Det finns nog andra människor som platsar bättre på en del av stolarna. Vi är måånga människor som kan be nu för denna gamla kvinna, att rättvisa skipas. Och när man ber till Gud om olika saker i bön, så brukar man få underbara bönesvar. Vet ni varför? För att Gud är rättvisan själv.

  Vi kan också be att skurkarna som gör grova brott får sona dessa bakom lås och bom, eller hur nu Gud vill ha det. Låt hans vilja ske./Maria

  Gilla

 10. Martin Goës skriver:

  Enligt en blänkare på startsidan (msn.se) i min dator får Ganna Chyzevska stanna i Sverige. Allt annat hade varit grovt inhumant!

  Ilmar Reepalu har under många år sett hur diverse gangsters fördärvat hans stad, och han kom med ett, så vitt jag kan bedöma, väl genomtänkt förslag på hur man i någon mån kan komma tillrätta med problemet. De som såg Agenda på teve i söndags kunde konstatera att han stod sig väl mot reportern i debatten.

  Men minsann, att inte på några villkor tillåtas kritisera en sedan decennier havererad invandrings- och integrationspolitik är tyvärr konsensus i det här landet. Till följd därav SKALL Ilmar Reepalu få sina fiskar varma, och vindflöjeln Ljugholt vända honom ryggen utan att ens diskutera frågan!!!

  Två saker tycker jag är självklara för erhållande av svenskt medborgarskap:

  # Att man förstår och någorlunda begripligt talar svenska.

  # Att man håller sig inom lagens råmärken, och att grova brott renderar utvisning, helst på livstid.

  Och inte att man, som i ett fall i Borås, utvisar en Kosovo-alban som flyttade sin bil på en parkering och åkte dit för olovlig körning.
  Man silar mygg och sväljer kameler…

  Gilla

 11. Stig Palm skriver:

  I ljuset av vad du skriver, helt korrekt!
  PK gänget är perversa.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: