Berlusconi och Frimurarna har förstört Italien

SVT2 visade för en tid sedan en ruskigt bra dokumentär som visade att nedbrytningen av landet är styrt av maffian och Frimurarna. Pajasen Berlusconi har bara varit verktyget. Efter avslutat jobb avgår han och lämnar efter sig ett land i total upplösning. Precis som planerat.
Klicka här för att gå vidare och se programmet.
I dokumentären Il presidente berättar sonen till maffiabossen Don Vito, Massimo Ciancimino om hur Costra Nostra-maffian gav Berlusconi ekonomiskt stöd i början av sitt imperiebygge.
Grundaren av Frimurarlogen P2, Licio Gelli berättade hur Berlusconi lyckats förverkliga stora delar av deras scenario om en avveckling av den parlamentariska demokratin på vägen mot en auktoritär stat.
Det som i gammelmedia avfärdas som konspirationsteorier om en makt i kulisserna bekräftas här frankt av Europas främsta frimurare, Licio Gelli.
Rune Lanestrand
ab svd dn expr svt svd dn sr dn expr svt gp svd dn sr svt gp

14 Responses to Berlusconi och Frimurarna har förstört Italien

 1. jocke skriver:

  frågan, som inte besvarats är, hur han kunde bli omvald gång på gång. försiggick det hela via fria val i ett demokratiskt land? är italienarna mindre förståndiga än vi här i sverige? kanske sitter vi i själva verket på en krutdurk?

  Gilla

 2. Rune Lanestrand skriver:

  @HelenaPalena, tack för tipset om ”share this/dela detta”!

  Gilla

 3. […] Klubben diskuterar man svenskheten. På Fria Tider den förljugna rapporteringen om finanskrisen. Rune Lanestrand beskriver hur Berlusconi och frimuarna har förstört i Italien. På Avpixlat skriver man om stora […]

  Gilla

 4. Helena Palena skriver:

  Rune: Du måste lägga in sharefunktionen då kan jag dela ditt inlägg på Facebook och Twitter. Kolla på min blogg.

  Gilla

 5. Helena Palena skriver:

  Rune: Jag har puffat för detta inlägg på Gotiska Klubben, Avpixlat och Fria Tider. Det borde upp som etta på WordPress tycker jag.

  Gilla

 6. Helena Palena skriver:

  mira: Bra fråga fick bra svar! Jag såg Novemberrevolutionen sent en kväll på Kunskapskanalen. Den borde visas i skolorna. Bara mimiken på dom inblandade är ju en resa i sig: Nej, jag har inte gjort något! Nej, jag vet inte hur det gick till! Han sa och då sa jag och så gjorde vi som Palme sa: ”Gör som ni vill!”

  Gilla

 7. Helena Palena skriver:

  Rune: Såg du min insändare i ATL? Där jag ber Maud Olofsson be svenska folket om ursäkt. Om inte kan ni läsa den på min blogg. Återkommer med länk när jag hittat den. Vilken underbar dag. Förra året kom snön hit. Massor på en gång. Det måste plogas. Idag är himlen blå, solen skiner och det är fullmåne. Allt skulle kunna vara hur bra som helst om det inte fanns elaka som vill annorlunda för mänskligheten.

  Gilla

  • smabrukartanten skriver:

   Märkligt!! Jag gick en runda med hunden sent igår em. Månen var på väg upp över skogen i öster och i väster flammade himlen röd av den nedgående solen och över sanka hagar o gärden sänkte sig dimslöjor. Då tänkte jag precis som du vad världen ändå kan vara vacker. MEN människan håller på att förstöra allt detta. Då kan man mitt i skönheten känna stor sorg!

   Gilla

 8. Helena Palena skriver:

  Hur ska det gå för Sverige? Snart äger företag och karteller allting. Det finns inget samhällsansvar. Allt är splittrat och ingen som vet vad den andra gör verkar det som. Allt blir bara sämre. Mantrat är: Staten ska inte äga företag! Staten ska inte äga företag! Vem har tutat i politikerna det?

  Gilla

   • smabrukartanten skriver:

    Det var väl där någonstans som ”guden” Marknaden slapp ut på banan o började styra hela världen!
    Nu börjar vi väl få skörda frukterna av detta! Typiskt för 80-talets mantra ”sköt dig själv o skit i andra” bara att utveckla sig själv i en fri marknad. Inget solidariskt tänk mera. Det hörde till det förgångna. Idag gäller dessa regler allt ska vara privat och vinstdrivande. Även skolor o vård! Pengarna är vår nya religion.

    Gilla

  • Valther skriver:

   Förrädare har alltid funnits och kommer alltid att finnas. Att få en plats i riksdagen är bingo för alla opportunister även i Sverige. När som Maud Olofsson pratade om företagandet var det tomt prat. Hennes ledarskap för hushållnings sällskapet var ett enda stort misslyckade.

   Gilla

 9. […] Berlusconi och Frimurarna har förstört Italien […]

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: