Reinfeldt har lämnat Malmö i sticket

Inte ens Brottsförebyggande Rådet kan väl med sin politiskt korrekta statistik längre påstå att våldet på gator och torg inte ökar.
När ska dödsskjutningarna i Malmö och nu i natt ett nytt angrepp på en polisstation på allvar bli en fråga för riksdag och regering.
Kommunalrådet Ilmar Reepalu har länge vädjat om minskad invandring till Malmö och tuffare tag mot den organiserade brottsligheten. Senast fick han fick stöd av sitt parti en dag. Sedan skrämde ”Södervänstern” med alla fisförnäma hycklande journalister och media livet ur Juholt och partiledningen.
Reepalu stämplades på nytt som invandrarfientlig på gränsen till rasist och lämnades ensam med sin kommuns växande brottslighet och nya dödsskjutningar i Malmö.
Allmänheten, i motsats till riksdag och regering, inser att det går inte längre att bara fylla på med med invandrare och arbetslösa i trångbodda, segregerade bostadsområden. Jag får intryck av att svenska politiker med Fredrik Reinfeldt i spetsen vill visa hur fina och humana de är. Men när folk sedan väl kommit till Sverige då struntar man totalt i hur de klarar sig och överlämnar allt ansvar för den misslyckade invandringspolitiken till polisen. Då lämnar man Malmö i sticket.
Invandring är inget problem utan en tillgång om det finns arbete och bostäder.
Rune Lanestrand
skd skd skd sr svt gp sr dn svd dn dn dn gp sr dn gp

6 Responses to Reinfeldt har lämnat Malmö i sticket

 1. Hannelore skriver:

  Reinfeldt lämnar hela Sverige i sticket. I Stockholm känner man sig inte heller trygg, vågar knappt gå ut längre efter mörkrets inbrott.

  Reinfeldt är en cyniker. Sedan finns politiker som är naiva och tror det hjälper med lite hårdare vapenlagar och fackeltåg mot våld, i stället för att gå till botten med problemen.

  Både Ilmar Reepalu och Göran Johansson i Göteborg skrev för många år sedan en debattartikel att de ville minska invandringen på grund av hög arbetslöshet och akut bostadsbrist. Naturligtvis fick de inget gehör för sin vädjan.

  Gilla

 2. Mikael skriver:

  Detta som händer i Malmö nu kan lika gärna hända i Stockholm,Göteborg eller Uppsala. Råkar bara vara att olika kriminella grupperingar ligger i fejd just nu.

  Gilla

  • Patrik skriver:

   Javisst kan det hända även i Göteborg och Stockholm, för där finns också stora invandrartäta, segregerade områden.

   Gilla

 3. Rickard skriver:

  Malmö har gått under namnet Sveriges Chicago sedan 40-talet. Våldet har bara ändrat karaktär. Tyvärr har inte rättsamhället hunnit med. Mycket snack och lite hocky är väl det som genomsyrar det svenska samhället. Mycket av kritiken är befogad.
  Jag har inga positiva tankar om polisen. Här handlar det om ett ledningsproblem och vem är ledningen?

  Det är för många som skall tycka och efter allt tyckande så kommer inte mycket fram och ännu mindre händer.

  Behövs handlingskraft för att vända landet och bekämpa brottsligheten.

  Gilla

  • Martin Goës skriver:

   Såg du Veckans brott förra veckan? Det var en njutning att höra Leif G W Persson såga den svenska poliskåren – den är generande ineffektiv!!!
   Detta påpekade Jan Guillou redan för över tjugo år sedan!
   Sverige har Europas dyraste poliskår räknat per capita – och den mest ineffektiva.
   Kanske dags att ge Beatrice Ask sparken och kalla in herrar Leif G W Persson – professor emeritus i kriminologi – och Göran Lamberts – f.d. justitiekansler – två herrar med en stor portion integritet, och som står pall även när det stormar, och som, tror jag, har modet att fatta impopulära beslut till gagn för allmänheten.
   Det är de enda två personer som jag tror är kapabla att städa upp i röran. Att en del individer som drabbas av kvasten skriker i högan sky får man blunda för – huvudsaken är att vi får en poliskår av en kvalitet vi har rätt att förvänta oss, och en rättsapparat som förmår hålla jämna steg med alla inkommande ärenden.

   Gilla

 4. Arnold. skriver:

  Bra skrivet, har själv varit hotad men (polisen) gör ingenting, så nu är de tid att göra någonting innan de är (försent).

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: