Media och läkemedelsbolag skrämmer för pandemier

När jag kom in från vedbacken hörde jag en debatt i P1 om den misslyckade svininfluensavaccineringen. Det var något så ovanligt som en forskare som hade funnit att vaccineringen var helt utan verkan. (Bortsett från de som drabbats av narkolepsi)
Så här skrev jag när den ovetenskapliga Annika Linde på Smittskyddsinstitutet Och folkhälsominsiter Maria Maria Larsson (nu är de igång igen) drog igång den av läkemedelsbolagen påhejade, hysteriska skrämselpropagandan i april 2009. Så avslutades mitt inlägg:
Glöm inte att knappast något annat FN-organ är så korrumperat och infiltrerat av läkemedelsbolagens hänsynslösa propagandister som WHO. Klicka här för hela artikeln.
Rune Lanestrand
gp svd svt sr gp svd sr svt

3 Responses to Media och läkemedelsbolag skrämmer för pandemier

 1. Per skriver:

  Testa alla som kommer till Sverige så har 90% av dessa problem lösts samt att man får veta var sjukdomar kommer från. Makabert att det inte är obligatoriskt att testas för TBC och HIV tx då man kommer till Sverige som flykting tex. Hur kan man då säga att man har koll på smittspridningsvägar?

  Gilla

 2. Eva Ivarsson skriver:

  När ska allmänheten förstå vad vi utsätts för, att”folket” är en stor mjölkko för BigPharma? Nu när vi har nätet att tillgå och kan söka kunskap där så får vi väl släppa flockmentaliteten och tänka själva! Så sorgligt med de sjuka ungdomarna och andra som blivit sjuka. WHO borde splittras upp för att sedan bestå av helt oberoende medlemmar. Våren-09 var svininf. ingen pandemi, efter någon månad ändrades värdet på influensan och då föll alla kontrakt ut – vilka fanns i WHO jo ledamöter från läkemedelsindustrin bl.a. Lita på experter kan man det? Röd tråd- blodtryck, kolestrol-värde, diabetes osv. Görs vi ”sjuka” i onödan? Vem ber om ursäkt till de drabbade ,hör mest undanflykter!

  Gilla

 3. smabrukartanten skriver:

  Jag smålog lite för mig själv när jag hörde detta på nyheterna imorse!
  Så fick man det bekräftat som man trodde hela tiden, det var bara propaganda för att ”Big pharma” skulle kunna håva in några miljarder igen!
  Läkemedelsindustrin o kemiindustrin kommer att förgöra hela mänskligeheten med sitt kortsiktiga vinstintressetänk! Om det är några som går över lik så det det dessa industrigrenar.
  Läkemedel tas inte längre fram till sånt som de behövs till utan här gäller det att i stort sett skapa sjukdomar som man sen kan ”bota” med nya dyra mediciner.
  Allt för att förse de redan stormrika med mera vinstpengar!
  Jag tycker det hela känns rätt ruttet!!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: