Utred den nya neurosedynskandalen

När inte folk blir tillräckligt sjuka hittar de smarta läkemedelsbolagen på den oslagbara metoden att skrämma upp politiker och myndigheter så att de på lösa antaganden kan få igenom massvaccinering i förebyggande syfte. Så skedde i samband med svininfluensan och som orsakat ohyggligt livslångt lidande hos de många barn som drabbats av narkolepsi. Och lydmedia med tv och radio i spetsen svalde det hela med hull och hår. Utan minsta kritisk granskning läste man upp läkemedelsbolagens bulletiner.
Om något ska utredas så är det hur Läkemedelsverket, Smittskyddsinstitutet och Socialdstyrelsen kunde godkänna influensavaccinet på dispens utan att det prövas kliniskt? Hur kunde folkhälsominister Maria Larsson och statsepidemiolog Annika Linde på så lösa grunder så oreserverat propagera för massvaccinering.
I utredningen får självfallet inte ingå korrupta myndighetspersoner, köpta professorer eller representanter för läkemedelsindustrin. Det fanns faktiskt ett par journalister som höll huvudet kallt. Främst Inger Atterstam på Svenska Dagbladet. Hon skulle bli en bra ordförande i utredningen av denna nya neurosedynskandal.
Rune Lanestrand
dn dn svd sr svt svd

8 Responses to Utred den nya neurosedynskandalen

 1. Botilda skriver:

  Jag kunde inte ha sagt det bättre själv, Rune, så nu ligger jag lågt och litar på dig! Och förresten, så har jag en kommentar till: vad ”får” en gammal och sjuk människa dö av i Sverige?

  Gilla

 2. Valther skriver:

  För intreserade är det en läsvärd artickel som dansk landbruksavis har. Gå in på ( http://www.landbruksavisen.dk ) och läs på NYHETER
  VACCINE MOD SVINEINFLUENZA GAV HJERNESYGDOM.

  Gilla

 3. Rune Lanestrand skriver:

  Nedan finns uppgift om två personer som dog efter vaccineringen på ett äldreboende i Falkenberg. När du kommer in på min tidigare blogg så rulla uppåt så finns mitt mail till MAS (medicinskt ansvarig sjuksköterska) och hennes svar. MAS stoppade faktiskt all vaccinering i kommunen mot svininfluensa tillfälligt. Så allvarligt såg hon på det. Men läkemedelsindustrin, Maria Larsson och Annika Lindes expresståg med nya vaccinationsdoser gick självfallet inte att stoppa
  http://lege.net/Rune_Lanestrands_blogg/smabrukaren/FOV1-0001808D/index.html%3FPlugin=Blog&Documents=41-60&OpenArticleURL=S000B1DF5-000B1DF7.html

  Gilla

 4. […] I utredningen får självfallet inte ingå korrupta myndighetspersoner, köpta professorer eller representanter för läkemedelsindustrin. Det fanns faktiskt ett par journalister som höll huvudet kallt. Främst Inger Atterstam på Svenska Dagbladet. Hon skulle bli en bra ordförande i utredningen av denna nya neurosedynskandal. Rune Lanestrandhttps://runelanestrand.wordpress.com/2012/02/18/utred-den-nya-neurosedynskandalen/ […]

  Gilla

 5. Diana Fernlund skriver:

  Lydmedia! Perfekt ord! Jag retar mig varenda gång jag händelsevis lyssnar på Rapport t ex när myterna upprepas. Jag undviker gärna deras nyhetsförmedling, som tröskar på som i TV:s barndom. uppmärksammar dramatiska händelser, men vi får ingen uppföljning, struntar i allt om det som är riktigt viktigt, klimatet, förgiftningen av vårt livsrum, Fukushimas inverkan på Japan, oekologiskt jordbruk, oekonomisk verksamhet (finansvärldens ställning, dagligdags, det kallas kriser), nedmontering av vår välfärd, osv.
  Ska jag verkligen betala för att Public Service, ett begrepp som de inte längre lever upp till, när miljörörelsen t o m kallas särintresse!.

  Gilla

 6. smabrukartanten skriver:

  Det är nog många som har fått mer eller mindre bestående men av det där vaccinet.
  Jag tycker det är fruktansvärt att det ska kunna gå till på det här viset att i princip använda en hel befolkning till försöksdjur!!
  Här finns en bloggsida om de som drabbats på olika sätt:
  http://liveteftersprutan.blogspot.com/

  Gilla

  • Rune Lanestrand skriver:

   Jag varnade i en rad artiklar i dagspressen och på bloggen mot massvaccineringen med ett icke utprovat vaccin. Och blev närmast idiotförklarad av forskare och professorer. Det får man räkna med när man tar strid med etablissemanget. Mig sporrade det bara. När jag satt i sjukvårdsstyrelsen i Västra Götalandsregionen lärde jag mig mycket om hur läkemedelsindustrin agerar. En oförsvarlig del av styrelsens budget på 25 miljarder gick redan då till mediciner.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: