Bildt är en säkerhetsrisk

Är inte det minsta förvånad över Wikileaks uppgifter om att Carl Bildt är USA-informatör. Hade USA inte hållit honom under armarna hade han med sitt engagemang i Lundin Oils blodiga oljeaffärer fått lämna sin post för länge sedan.
A little dog with a medium dog attityd som USA:s ambassadör i Stockholm betygsatte Carl Bildt visar hur lågt anseende han har hos den amerikanska administrationen. Bildt utnyttjas och betraktas tydligen av USA som en ”nyttig idiot”. Men den mallige Carl Bildt tycker det är fint och reser som ingen annan utrikesminister, för våra skattepengar, runt om i världen som rapportör till CIA och Pentagon. Och har dessutom dragit in Sverige i USA och NATO:s primitiva säkerhetspolitik som bygger på våld och krig. Och utsätter därmed även vårt land för självmordsbombare som vill hämnas USA-alliansens och NATO:s urskiljningslösa dödande av oskyldiga människor. Som t ex i Afghanistan. Bildt är utgör med andra ord en stor säkerhetsrisk för vårt land.
Rune Lanestrand
sr dn svt sr dn svd ab

One Response to Bildt är en säkerhetsrisk

 1. Bondförnuft finns den mera? skriver:

  Att vara vän med den största grabben på skolgården är sunt, men om det medför att en massa oskyldiga människor kommer till skada är inte bra.
  Som lite ”hund” har man kanske inte så mycket man kan göra.. men om flera av desa små ”hundarna” som vill vara kompis med den största grabben på gården säger ifrån (dvs om de vågar ) så kanske det hjälper.
  Ett stort problem i Afghanistan är den enorma vapen arsenal som sitter i händerna på unga grabbar i nejden, där vissa av undomarna inte är helt helt torra bakom öronen ännu. Misstag är liksom någonting som man antagligen kallt räknar med och försöker så klart hålla tyst om så mycket det går.
  *Talibanerna som igen är uppväxta med krig och förtryck är verkligen hemma och kan såklart alla fula knep och konster… detta gör det svårt för våra ungdomar att skapa fred och demokrati. Om vi vill hjälpa dem med fred men orsakar bara döda & skadade av oskyldiga, så har vi inget där att göra…(Fast vi vill ju vara kompis med den största grabben på gården, så vi vågar inte ….)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: