Annika Linde tog aldrig sprutan

Med anledning av hennes dubbla budskap har jag skrivit till Justitiekanslern och bett om en granskning av statsepidemiolog Annika Lindes märkliga agerande.

I en intervju för Ulf Elfving i sr den 16 oktober 2011 berättar Smittskyddsinstitutets Annika Linde att hon inte själv tog någon spruta mot svininfluensan. Hon uppger också att hon aldrig vaccinerat sig mot influensa för det skulle förstöra hennes eget immunförsvar. Och den är mycket bättre än vad en vaccinering kan ge säger statsepidemilog Annika Linde.

För något år sedan var Annika Linde intervjuad i svt och talade sig som vanligt varm för vaccinering mot influensa och hur viktigt det är att använda handsprit. Nu föll det sig så olyckligt att intervjuaren besökte toaletten i chefskorridoren på Smittskyddsinstitutet. Men där fanns ingen handsprit uppsatt. En lätt rodnande Annika Linde fick tillstå  man inte faktiskt inte brukade använda handsprit.

Nu undrar jag hur Annika Linde föreställer sig hur allmänheten reagerar på hennes dubbla budskap. Enligt mitt förmenande undergräver hon på det grövsta förtroendet inte bara för Smittskyddsinstitutet utan även andra myndigheters medicinska rådgivning. Hennes förtroende hos svenska folket är redan lågt då hon hämningslöst överdrev pandemihotet i samband med först fågelinfluensan och sedan också svininfluensan. Samtidigt som hon drev en alldeles obefogad hård kampanj för massvaccinering som har visat sig ge stora följdsjukdomar. Varav de drabbade narkolepsibarnen är det mest allvarliga.

Jag vill att JO granskar Annika Lindes agerande och hur hon som högsta ansvariga för smittskyddet i Sverige kan hålla sig med två så olika och förvillande budskap när det gäller att bemöta influensa och pandemier?

Med Vänliga hälsningar

Rune Lanestrand

Tidigare ledamot av sjukvårdsstyrelsen i Västra Götalandsregionen

Klick här för att lyssna till Ulf Elfvings intervju med Annika Linde.

 

69 Responses to Annika Linde tog aldrig sprutan

 1. Johan Holm skriver:

  Är det någon som är förvånad?… inte jag, detta hyckleri har pågått i evigheter.
  De flesta parasiter (”politikerna) är bara redskap åt den riktiga makteliten de som kontrollerar kapitalet, massmedia, lagar och militär.
  Men dessa parasiter stora som små sjunger på sista versen…det är därför dom nu kör med hela registret och det är bra på sätt o vis för då kommer deras undergång snabbare.

  Gilla

 2. Rune Lanestrand skriver:

  Mörkertalet för biverkningar av influensavaccinet är oerhört stort. Jag har fått så många som berättat det efter att jag skrev mitt inlägg. Även från från personal inom sjukvård- och äldrevård.
  I går när jag var inne på apoteket hörde jag två äldre herrar i kön tala om influensan. Den ene berättar att han varit sjuk i 3 år efter att ha tagit influensasprutan. Och de har ännu inte kunnat förklara vad de sprutade i mig. Och som jag blev så sjuk av.

  Gilla

 3. Rune Lanestrand skriver:

  Av Riksrevisionens rapport framgår tydligt att Läkemedelsverket som har nära band med Smittskyddsinstitutet (nu folkhälsoinstitutet) sitter i knät på läkemedelsindustrin. Hälften av Läkemedelsverkets utredare har eller har haft koppling till läkemedelsindustrin. När de slutar på Läkemedelsverket går hälften direkt till läkemedelsindustrin.
  Av rapporten framgår också att läkemedelsindustrin endast publicerar hälften av alla läkemedelsprövningar och att de med ett positivt resultat publiceras dubbelt så ofta.
  Om en statlig myndighet ska vara trovärdig får det inte finnas några kopplingar till industrin, och läkemedelsstudierna måste vara helt producentoberoende säger Riksrevisionen.
  Annika Linde efterträddes av Anders Tegnell som inte är något stort medicinskt geni. Mest känd för att köpa nya partier influensapreparat av GlaxoSmithKline som levererade vaccinet Pandemrix som orsakade den svåra sjukdomen, Narkolepsi. Läkemedelsindustrin har fått rätt person på rätt plats till skada för allmänheten.

  Gilla

 4. affabro skriver:

  Den gode Rune Lanestrand, har nu även anmält Annika Linde till Justitiekanslern, för hennes agerande som Sveriges Smittskyddsepidemiolog i samband med det påstådda svininfluensautbrottet.
  Eftersom Annika uppträdde på TV och nästan tvingade människor att vaccinera sig. Människor borde ha tilltro till vårt smittskyddsinstitut i de bästa av värdar, så därför var Svenskarna i god tro och skyddslösa för hennes påstridiga budskap. Vi är nu väldigt många som vill tacka dig Rune för din insats i sammanhanget. Tack Rune säger många av oss för att du har agerat ansvarsfullt för människors bä

  Gilla

 5. affabro skriver:

  Tack för att du nu även har anmält Annika Linde till Justitiekanslern, för hennes agerande som Sveriges Smittskyddsepidemiolog i samband med det påstådda svininfluensautbrottet.
  Eftersom Annika uppträdde på TV och nästan tvingade människor att vaccinera sig. Människor borde ha tilltro till vårt smittskyddsinstitut i de bästa av värdar, så därför var Svenskarna i god tro och skyddslösa för hennes påstridiga budskap. Vi är nu väldigt många som vill tacka dig Rune för din insats i sammanhanget. Tack Rune säger många av oss för att du har agerat ansvarsfullt för människors bästa.
  Ja, det stämmer mycket väl, att Annika Linde inte tog svinsprutan.
  Jag råkade nämligen lyssna på ett radioprogram på P4, och där intervjuades hon av en reporter som påpassligt ställde frågan i samband med Svininfluensan, om Annika själv brukade vaccinera sig mot de årliga influensaepidemierna.
  Hennes svar blev, att hon aldrig tar sådana vacciner, därför att hon anser det vara bäst att få ”en släng” av influensan, för då menade hon fick man en livslång immunitet, vilket man inte får efter vacciner, då de kanske varar på sin höjd ett par år.

  Rune Lanestrand denne erfarne lantbrukaren och ”livsmedelstillverkaren” – han kan man lita

  Gilla

 6. Rune Lanestrand skriver:

  Trots att flera hundra svenskar drabbades av narkolepsi efter massvaccinationen i samband med svininfluensan 2012 har Folkhälsomyndigheten nu valt att köpa in exakt samma vaccin inför en kommande pandemi.

  Myndigheten har tecknat avtal med två tillverkare. En av dem, GlaxoSmith-Kline, är samma som levererade vaccinet Pandemrix som gav drygt 300 personer den obotliga neurologiska sjukdomen narkolepsi.

  Gilla

 7. Kennet f skriver:

  De e ett förräderi mot mänskligheten.Hon med fler skulle dömmas hårt, att dom inte skäms.

  Gilla

 8. Rune Lanestrand skriver:

  Att smittskyddsinstitutets chef Annika Linde inte själv tog influensasprutan blev i går All time high med 3193 besökare på min blogg.

  Gilla

 9. Tommy skriver:

  Det är fullt förståeligt att Annika inte vaccinerar sig. Hon har ju koll på biverkningarna från ovan så att säga. Ni som ännu inte informerat er om dessa gör det så kommer ni inte att vaccinera wr sjäca och framförallt inga barn heller.

  Gilla

 10. Helena Palena skriver:

  Hur gick det med din anmälan?

  Gilla

  • Rune Lanestrand skriver:

   Som du vet är myndighetspersoner på den här nivån närmast oåtkomliga. För dem gäller inte vanliga regler och förordningar. Massmedia håller dem också om ryggen.
   ”Uppsåt kan inte styrkas” är det vanliga svaret man får. Så var det i det här fallet också om jag minns rätt.

   Gilla

   • Håkan Pettersson skriver:

    Hej Rune. Annika L i all sin ansvarslösa pakt. Det var även en kvinna, politiker som värnade att alla måste ta vaccinet. För att skydda de svagare typ. Hittade en artikel om detta i våras, men nu kan jag inte hitta den. Kanske borttagen ? Men hon skulle inte vaccinera sig för hon hade ett så bra immunförsvar, som hon inte ville förstöra. Är det något du kommer ihåg om detta?

    Gilla

   • Rune Lanestrand skriver:

    Det känner jag inte till! Jag minns bara att kd hade en socialminister som hårt propagerade för att alla skulle ta sprutan.

    Gilla

  • Rune Lanestrand skriver:

   Har kollat: Ansågs inte vara uppsåt! Ett ytterst tänjbart begrepp som domstolar ofta använder för att släta över och slippa ingripa mot makthavare.

   Gilla

 11. ITS THE SAME PROBLEM IN FRANCE AND EVERY WHERE IN EUROPE

  Gilla

 12. Erik skriver:

  I aftonbladet säger hon ju att det är ”självklart” och sen sa hon ju att vi skulle ta sprutan för att vara solidariska med andra. Men det är klart.. -kan hon slå i alla runt om oss att ta sprutan, ja då går hon ju där sen riskfri från både viruset och vaccinet. Jag blir skitsur, hur kan man vara så dum så man beter sig på detta vis, och det är ännu konstigare hur man kan sitta och berätta om det öppet i ett radioprogram efteråt. Byt ut människan, vi behöver en bättre statsepidemiolog i detta land!

  Länk till aftonbaldet:

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/svininfluensan/article11964674.ab

  MVH Erik

  ps. tack för blogginlägget!

  Gilla

  • muddelina skriver:

   Erik det behövs bytas ut inom många myndigheter, känner att vi blivit grundlurade och grundduperade ifrån många myndigheter. Livsmedelsverkets hävdande mot Annika Dahlqvist – ord står mot ord och än så länge har de inte kunnat påvisa att Annika har fel med LCHF! Landstinget Västernorrland det fick hon lämna – är inte längre anställd på vårdcentralen där hon hade sin tjänst. Socialstyrelsen som undanhåller till Sjukhuset då en läkare blivit rapporterad efter att tagits i en poliskontroll för alkohol/narkotika påverkan – fick åka vidare och operera en drygt 50 årig man dog efter ingreppet om jag minns rätt 2 dagar efter ingreppet kollegietrycket var stort men alla vid operationen såg hur fel han gjorde. JO bryr sig inte om människor längre och det skriver Rune själv här på bloggen – att de fullständigt struntar i oss människor. Jag skulle kunna sitta och rabbla upp den ena oegentligheten efter den andra som händer i vårt land och vi kan inte frånhända oss allt, att vi måste vara mycket observanta i liknande framtida påtryckarverksamhet. Eva M Westin

   Gilla

 13. Johan skriver:

  Kanske det finns några nyanser i denna saken? Oavsett intressant att Annika Linde inte vaccinerar sig varje år. http://www.dagensmedicin.se/blogg/mats-reimer/annika-dahlqvist-sprider-myter-om-annika-linde/

  Gilla

  • Rune Lanestrand skriver:

   Har lämnat följande kommentar i dagens Medicin:
   I Ulf Elvings intervju mer Annika Lind fick jag det bestämda intrycket att hon inte vaccinerar sig för hon är rädd om sitt eget immunförsvar. Hur vet Mats Reimer att Linde tog den ödesdigra pandemisprutan? Tog Reimer den själv? Väldigt många inom sjukvården avstod klokt nog då de inte litade på vare sig läkemedelsindustrin, Annika Linde eller Smittskyddsinstitutet. Barnläkaren Mats Reimer nämner typiskt nog inte med ett ord de barn och även vuxna som drabbats av narkolepsi.

   Gilla

 14. Eva Westin skriver:

  Jag är spänd av förväntan och vill nu avvakta på JO anmälan och hoppas på ett bra utfall så att Annika Linde får retirera.
  Allt är bara för mycket i vårt samhälle nu.

  Gilla

 15. jens skriver:

  Kan man inte börja göra en namninsamlig och driva det här så att annika linde och anders tegnell får ställas till svars inför domstol ?

  Gilla

 16. Lisa skriver:

  Och dessa ska få fritt spelrum med våra skattepengar. Återbäring!

  Gilla

 17. Magnus Johansson skriver:

  Typiskt maktelitistiskt beteende av Annika Linde. De är ofta inte bättre än så här, skojarna som låtsas företräda något slags auktoritet. Gör en JO-anmälan, Rune, men gör dig inte för stora förhoppningar om att JO kommer att göra något vettigt av anmälan; de saknar nämligen både tänder och några andra saker.

  Gilla

 18. Idiocrazy 2015 skriver:

  Folk borde efter detta kunna öppna ögonen, söka egen information och ta egna beslut i alla de frågor som rör den egna personen. Lita aldrig på någon utan att kolla själv, inte ens på myndigheter. De flesta agerar bara som repeatrar. Vakna upp för fan och inse att vi lever i tanketorkans tid.

  Gilla

 19. Maria Jallow skriver:

  Grattis till anmälan! Fler borde anmälas inom vården, enligt mig. Tex de som går ut med vaccinering mot livmoderhalscancer också: http://www.startarom.blogspot.com/2012/02/gratis-vaccinering-mot.html

  Gilla

 20. ragnhild skriver:

  http://www.vg.no hadde en artikkel i går, om testande av svininfluensavaccinen på – ja tro det eller inte – på norske spebarn. Syftet var finna ut hur bebisar kunde klara af vaccinen!!!

  I dag fölger denna artickelen:

  http://www.vg.no/helse/svineinfluensa/artikkel.php?artid=10078351

  Hur många i den 3dje verden får lida af profitintressen til läkemedel/vaccinindustrien. Hungern är så stor at även här hemma bryts gränsorna…..

  Gilla

 21. ingeborg skriver:

  Idag skriver Correspondenten om en ung flicka och hur hennes liv ärf efter vaccineringen. Mann blir så ledsen. Hennes liv är numera att se till att inte somna och för att inte göra det så ser hon till att händerna hela tiden är i gång. Det är fruktansvärt att läsa.
  Här är länken
  http://www.nt.se/norrkoping/artikel.aspx?articleid=7504636

  Gilla

 22. […] Lanestrands blogg: Annika Linde tog aldrig sprutan. Följ länkarna och ta del av det Statsepidemiolog Annika Linde säger om att ha ett gott […]

  Gilla

 23. epigenetik skriver:

  Intressant och skrämmande.

  Gilla

 24. […] detta inlägg från Rune Lanestrand. Tycker det är mycket intressant och tänkvärt vad gäller den […]

  Gilla

 25. sverkers skriver:

  Det som är kärnan, är vem som gav läkemedelsbolaget frisedel mot skadeståndsanspråk!

  Varför gjorde denna okända person det?

  Detta as har ju sett till att vi själva får betala skadestånden via skattsedeln!

  Gilla

 26. […] in Syria – covertly under the table | nsnbcBildt är en säkerhetsrisk « Rune Lanestrands bloggAnnika Linde tog aldrig sprutan « Rune Lanestrands bloggpoorrichard's blog: Intel Exclusive: Trillion Dollar Terror Exposed8 dagar: Hallänning, […]

  Gilla

 27. Sveno skriver:

  Mycket bra scoop. Då du har varit involverad i sjukvården skulle jag vilja fråga dig om. Hur kan Annika påstå att man inte skall ta vaccin? Detta är ju det hon har gått och sagt att vi måste med skrämsel. Sedan verkar hon oförmögen att tillstå att de var ett fiasko, vaccinationen mot svininfluensan. Jag kan tänka mig att de som fått narkolepsi inte borde höra henne säga att hon inte tog sprutan. De kommer bli förbannade.

  Gilla

 28. ingeborg skriver:

  Så här skrev någon på bloggen:
  ”När man läser detta om Annika Linde, jag blir faktiskt riktigt “mörkrädd”. Hur kan dessa individer få sitta kvar på sina högt uppsatta platser, med höga löner o gud vet allt.dom har i bonus. Detta bli bara värre o värre, denna korrupta kvinna, hur kan hon hålla på som hon gör. Först så skriver hon på ett kontrakt på dessa doser med vaccin, som kostat multum och dessutom av skatte-betalarnas pengar, där läkemedelsföretaget avsäger sig allt ansvar om ev. biverkningar,”

  Jag tror att dessa individer väljs ut för att de är nyttiga och lydiga redskap. Ingen känsla för vilka de skall tjäna utan de ser bara till sig själva. De är köpta helt enkelt.

  Gilla

  • Roger skriver:

   Tacka för att dom är köpte, det råder inget tvivel om det för så dumma är dom ju inte att dom inte förstår..isf skulle ju Linde själv vaccinera sej men det gör hon ju inte.. Jag vägrade vaccinera mej fast jag och alla som jobba inom vård, hemtjänst och pers.ass. i min kommun nästan var tvugna att göra det pga att vi kunde smitta ner våra vårdtagare..jag jobba då som pers. ass åt min egen son som led av en obotlig sjukdom.
   Han skulle dom först vaccinera men både jag och hans mamma vägra för vi sa att skulle han råka dö i samband med att han fått vaccinet så skulle det heta att han dog pga sin sjukdom och inte vaccinet.
   Iaf så fick vi höra att vi var osolidariska och kunde smitta andra pga att vi vägra vaccinera oss, (x:ets dotter som gick förskola då var den enda där som inte heller vaccinerades) Nå jag sa bara att om de nu e så att alla andra vaccinerar sej och det är så himla bra så borde ju inte vi kunna smitta dom som redan gjort det..jag fick en arg blick och det svar som kom var ”ja du ska då alltid tyckas vara den som vet bäst” Jag hade nämligen också propagerat för lchf vilket inte heller var populärt 🙂
   Varken jag, min son eller hans mamma o henns dotter fick någon influensa, den ene av min sons ass. blev jättesjuk redan 1 timme efter han tagit sprutan och blev sängliggandes i 7-8 dagar innan han orka börja jobba igen.

   Gilla

 29. När man läser detta om Annika Linde, jag blir faktiskt riktigt ”mörkrädd”. Hur kan dessa individer få sitta kvar på sina högt uppsatta platser, med höga löner o gud vet allt.dom har i bonus. Detta bli bara värre o värre, denna korrupta kvinna, hur kan hon hålla på som hon gör. Först så skriver hon på ett kontrakt på dessa doser med vaccin, som kostat multum och dessutom av skatte-betalarnas pengar, där läkemedelsföretaget avsäger sig allt ansvar om ev. biverkningar, sedan tillråga på allt så sitter hon o ljuger om att hon själv skall ta denna spruta, och sedan så struntar hon i det hela. Vet ni varför hon inte tog sprutan, jo hon visste att den var ju inte testad, så hon våga inte chansa. Men vi andra vanliga döda, uppmanades o ta detta vaccin för det är ett pandemin på gång. Hon var ju tvungen så klart o få ut vaccinet, o media hängde med o föra ut budskapet. Detta var ju tvunget annars hade detta vaccin legat kvar till inge nytta eller hur? Det hade ju dock kostat flera miljoner, hon räddade läkemedelsföretaget som sålde detta, men vi naiva svenska vi fick ta emot smällen o få hemska neurologiska biverkningar.

  Gilla

  • Rune Lanestrand skriver:

   Ann-Christin, gå gärna in och lyssna på intervjun med Annika Linde. Redan i presentationen av programmet står att hon ska förklara varför hon inte vaccinerar sig. Samtidigt som vi alla hört hur hon varje höst propagerar för att andra ska vaccinera sig mot influensa. http://sverigesradio.se/sida/ljud/3518426 Det medicinindustriella komplexet med alla sina lobbyister utgör en stor fara för folkhälsan. En sådan fara är den påbörjade vaccineringen mot livmoderhalscancern vars vaccin kan ge ytterst farliga biverkningar.

   Gilla

  • smabrukartanten skriver:

   Du Ann-Christin, med facit i hand så hade det nog varit bättre om de inköpta vaccindoserna hade fått ligga där de låg trots att miljonerna hade gått ned i ett svart hål!
   Då hade inte de som dras med sina biverkningar idag behövt få sina liv förstörda.
   Men gemene man i Sverige har en otroligt naiv tillit till allt vad myndigheter går ut o säger. Tyvärr är det väldigt få som ifrågasätter om allt som kommer därifrån är sant o rätt. Vilket det ju bevisligen inte är!

   Gilla

   • Tove skriver:

    Ja det hade varit bättre.. Jag ligger på infektionsavd idag 28/2-12 dryga två år efter vaccination har jag fortfarande biverkningar efter vaccinet och läkarna vet inte hur de ska behandla mig. Aldrig ett pandemi vaccin mer i denna kropp

    Gilla

 30. Eva Westin skriver:

  BRA! Jag fick aldrig något grepp om Annika Linde då hon gästade olika TV kanaler för att lura på oss pademrix vaccinet H1N1.
  Tyckte att hon svamlade och förklarade det så rörigt
  så min tilltro till henne och denna hysteri grusades ordentligt.
  Ringde och varnade mina barn!

  Rune, Dennis Töllborg Professor i rättsvetenskap kan vara till bra hjälp här! Han har koll på moraset i våra myndigheter.

  Hälsn.Eva

  Gilla

 31. Rune Lanestrand skriver:

  ”Jag t ex vaccinerar mig inte” säger Annika Linde i Ulf Elvings intervju den 16 oktober 2011.
  http://sverigesradio.se/sida/ljud/3518426

  Gilla

 32. Rune Lanestrand skriver:

  Så säger Annika Linde till Aftonbladet den 19 augusti 2009.
  ”Jag ska vaccinera mig eftersom jag inte vet om om jag ska hamna på sjukhuset och dö. Eller om jag ska bli jättesjuk i fem dagar, det kan vara positivt att slippa det också.

  Annars kan jag bli en smittkälla som smittar sköra individer. Jag vill skydda min omgivning och mina barnbarn.

  Om jag undviker att hamna på intensivvårdsavdelningen slipper jag spärra platser till andra som behöver dem.

  Det ger ett grundskydd mot ny influensa som kan komma.

  Jag litar på myndigheterna och stöder att alla ska vaccinera sig.”

  Gilla

  • Valther skriver:

   För att ett vacin skall få användas skall det vara säkert detta som hänt är oförsvarligt av en myndighet. Har kännedom om kompetensen och empatisk förmåga på personal som är anställda på denna myndighet det är inte så att det kan skapa en tryghet och ett förtroende för denna myndighet. Sanningen kommer till folkets kännedom på många vägar.

   Gilla

  • Sofia skriver:

   Annika Linde: ”Det ger ett grundskydd mot ny influensa som kan komma”.

   Man tar sig för pannan när man har hört henne säga motsatsen i radio 😉

   Gilla

 33. Berit Stridsberg skriver:

  Lite om hur verkligheten ser ut i Pandemrix fotspår!
  http://liveteftersprutan.blogspot.com/2012/02/vem-kan-man-lita-pa-da-som-nu.html

  Gilla

 34. Roger skriver:

  Om jag minns rätt så sa hon i tv under värsta hysterin att även hon skulle vaccinera sej då hon fick frågan.

  Gilla

 35. Rune Lanestrand skriver:

  Just nu ringde Aftonbladet. Reportern hade hittat en intervju i AB, -09 tror jag det var, där hon sagt att hon skulle vaccinera sig mot svininfluensan.

  Gilla

 36. Rolf Löfgren skriver:

  Jag rekommenderar alla att läsa den nya boken ”Forsknings-Fusket” av docent Ralf Sundberg. Han beskriver klart och tydligt hur världen är lurad av multi-industrier med Rockefeller i spetsen.

  Han har även en blogg: http://blogg.ralfsundberg.se/#home

  Gilla

 37. kao skriver:

  …plus satt starkt immunförsvar får man genom att DRABBAS av och UPPLEVA virussjukdomar. INte genom att vaccinera. Har man en gång haft ett av dessa virus och härdat ut så får man det aldrig tillbaks – (till skillnad från bakterier).

  Det finns kanske 500 olika virusstammar med förkylnings- och influensor. Vi vuxna har kanske redan upplevt de vanligaste, men barn måste genomgå dessa. Det är fullt naturligt!

  Gilla

 38. kao skriver:

  Klart hon ska kollas!Förbaskade lobbyister!
  Jag har alltid varit emot vaccinationer av det slaget, även gällande min dotter och hon har aldrig varit sjukare än nåt annat barn, snarare tvärtom!.

  Denna kvinna du nämner sitter tydligen på två stolar: Ena skinkan vill alltså inte vaccinera sej själv men den andra uppmanar andra att göra det = går läkemedelsföretagets ärenden.

  Läs http://www.david.icke.com

  Den mannen har skrivit ALLT om vaccination och det förekommer också en del videos med honom på hans hemsida där han förklarar varför man INTE ska vaccinera sej.

  Liksom så mycket annat i samhällsdebatten är det lätt att kallas konspirationsteoretiker, bara för att skydda de penningstinna intressena. Så även för David Icke, men han visade sej ha helt rätt. Så kolla länken till honom här ovan.

  Men i.o.f.s har vi ju redan sett resultat av eländet med vaccinationer: Barn med narkolepsi och en ung kvinna med stroke bara 10 timmar efter sprutan…plus ett flertal till som man kan räkna till ‘mörkertalet’ inom sjukvården och bara åker runt mellan olika läkare och aldrig får någon riktig diagnos.

  MVH
  Kao

  Gilla

 39. Anders skriver:

  En tanke jag fick angående vaccineringen av unga svenska flickor mot livmoderhalscancer. Ingen säger ingen av de muslimska flickorna kommer att tillåtas ta dessa sprutor. Ponera att sprutorna ”spetsats” med komponenter som försvårar graviditet? Ni kan själva fundera på fortsättningen av min tanke..

  Anders

  Gilla

 40. ingeborg skriver:

  http://parnassen.wordpress.com/2012/02/21/jaqueline-17-ar-tog-sprutan-varnar-for-gardasil-radda-dottrarna/

  Läs här om en ung flicka som fick spruta med Gardasil och hur hon mår nu.

  Gilla

  • Martin Goës skriver:

   Bedrövligt! ”Experterna”, köpta av läkemedelsbolagen, tutar i oss att vi ”måste” vaccinera oss mot både det ena och det andra, ivrigt påhejade av politiker och papegojorna i media.
   Har inte satt mig in i frågan något vidare, men utifrån det lilla jag vet, så törs jag dra slutsatserna att alla dessa vaccinationer kostar mer än de smakar.

   Heder åt Inger Atterstam som skrev om svininfluensa vaccinet och dess högst ovälkomna följder i Svd! Hela kampanjen, både dess preludium, dess genomförande och dess efterverkningar, är en enda sörja av köpta WHO-höjdare, ogenomtänkta beslut på hög nivå, flockmentalitet, anklagelser om osolidariskt beteende mot de som lät bli sprutorna, skräckkampanjer i medierna och på sluttampen eftertankens kranka blekhet när rapporterna om narkolepsifallen började droppa in.

   TROTS detta pratas det redan om en repris på eländet i händelse av en ny global influensaepidemi!!! Det handlar INTE om oförmåga att lära av misstagen, det handlar om prestige, d.v.s. i det här fallet ovilja att fullt ut erkänna att man klantat sig riktigt rejält åt helvete, bottnande i den kollektiva svenska mentalsjukdomen ”vi-är-bäst-i-världen-och-KAN-INTE-GÖRA-FEL”!! Framför allt är det politiker och byråkrater runt om i maktapparaten som lider av denna självgodhetens avart. De tittar sällan eller aldrig utanför Sveriges gränser för att eventuellt inhämta nyttiga erfarenheter, oavsett vad som skall sjösättas.

   Ett exempel är den s.k. avregleringen av järnvägen – snacka om skenreform! I andra länder som avreglerat – Storbritannien och Nya Zeeland – sker nu en återreglering, när man kommit underfund med att det kanske inte var en så god idé…

   För att återgå till ämnet: Jag är gammal nog att ha sluppit vaccin mot mässling, vattenkoppor och andra barnsjukdomar – och min hälsa är utmärkt. Hade själv mässlingen när jag var åtta år. Det var förvisso ingen höjdare, men jag var ju på benen igen efter ett par veckor.
   Mig veterligen hör det till undantagen att i övrigt friska och hyfsat välnärda barn stryker med av de vanliga barnsjukdomarna. Det handlar INTE i första rummet om omsorg om barnens hälsa, det handlar om att spara VAB-dagar åt Försäkringskassan, så att föräldrarna kan vara på jobbet – och dra in skattepengar åt PAPPA STATEN!!!

   Gilla

 41. Eva Ivarsson skriver:

  Bra Rune ! Finns nog många som åter behöver påminnas om Big Pharmas skojerier med vår hälsa ! Undrar hur många fler av ”experterna” som aldrig tänkt vaccinera sig? Finns troligtvis många fler som drabbats av biverkningar än vad som kommer fram i medierna? Ingen skäms, ingen ber om ursäkt, man går på i ullstrumporna och planerar för nyvaccinationer-nu får de unga flickorna se upp! Hur tänker A.Linde var är det logiska resonemanget-vaccinera ALLA (men inte jag för detta tror jag inte på) !!?? Vill inte ha sådana här s.k.’rådgivare- man får söka info själv!

  Gilla

 42. maria skriver:

  här är länk till inslaget! vilken jävla skandal hon är linde. http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=3164&artikel=4747181

  Gilla

 43. Helena Palena skriver:

  Otroligt! Man baxnar!

  Gilla

 44. ingeborg skriver:

  Utmärkt att du har anmält Annika Linde. Man blir så upprörd när man hör henne. Det är inte bara hon som inte vaccinerar sig. Någonstans läste jag att välutbildade människor bl.a. forskare inte vaccinerar sig.. Här finns några sajter om vaccinet. Läs även på nya politiken som tidigt varnade för influensavaccinet.

  http://eutext.blogspot.com/2009/12/whos-experter-om-svininfluensan-har.html

  http://user.tninet.se/csz433c/homepages/evah/html/vacciner.htm

  http://eutext.blogspot.com/2009/10/svininfluensan-vad-skall-man-tro.html

  Gilla

 45. Hon kan ju ha varit äggallergiker men jag tror inte så är fallet. Detta hade hon isf gått ut med offentligt.

  Annika Lindhe gör precis som onkologerna när de själva drabbas av cancer – de tar mycket sällan cellgifter då de vet om vilka hemska biverkningar dessa ger.

  Vi ser idag en parallell till svininfluensavaccinet i de HPV-vaccin som skall pådyvlas intet ont anande unga flickor/unga kvinnor.

  Varna för dessa och besök gärna signaturens hemsida.

  Gilla

 46. Abbe skriver:

  är ingen hemlighet att svenska beslutsfattare är korrupta, är dock förvånad att Linde är så pass öppet ärlig ändå.

  Läkemedelsbolagens affärside är inte att göra oss medborgare friska, utan vi ska vara beroende av medicinerna

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: