Ett svenskt Watergate

Sorgligt hur fega, falska,hycklande och odemokratiska försvarspolitikerna är. I svt Debatt skulle vapenfabriken i Saudiarabien diskuteras. Ingen av de nu aktiva och högsta ansvariga för denna smutsiga affär vågade ställa upp. I stället skickade de före detta politiker utan direkt ansvar i dag. Lydmedia nöjer sig med detta. I stället för att acceptera ointressanta ersättare skulle man sätta upp en skylt på de tomma stolar där ministrar och aktiva försvarspolitiker skulle sitta. Hur dumma är politiker som t ex Sten Tolgfors som först förnekat all kännedom om vapenfabriken i Saudi vilket han tvingas ta tillbaka. Och nu visar det sig att detta svenska Watergate varit ett regeringsärende där man totalt struntat i mänskliga rättigheter.
I Ring P1 sitter en av lydmedias mest trogna tjänare,Tomas Tengby, och som vanligt försvarar makteliten.
Rune Lanestrand

3 Responses to Ett svenskt Watergate

 1. Valther skriver:

  Att vapenindustrin är besvärad över detta avslöjandet är helt klart men så går det när man omger sig med hycklare och lögnhallsar.Det dröjer bara dagar innan det exploderar i mellanöstern ett säkert tecken är att bränslepriserna ökar så kraftigt i dagarna. Baksidan av lögnhallsarnas politik är att tusentals mäniskor i konfliktområdet måste sätta sig i säkerhet om de kan. Detta innebär nya flykting våger mot Europa och Sverige. Denna kostnad får folken i dessa länderna stå för, men vapenfabrikanterna förtjänar sina skitiga pengar.

  Gilla

  • Martin Goës skriver:

   Konflikter ligger i vapenmånglarnas intresse – de skiter totalt i antalet dödsoffer i den ena eller andra konflikten, bara de kan skratta hela vägen till banken.
   Det är precis som vi Sverigedemokrater alltid hävdat – flyktinghjälp i närområdena är långt mer kostnadseffektivt än att ta emot ”flyktingar” här uppe i Norden, hundratals mil från konflikthärdarna. M.a.o. röj undan orsakerna till flyktingströmmarna, och sätt stopp för alla falska flyktingar, så vi får andrum att assimilera alla hundratusentals illa anpassade immigranter som redan finns här, så de kan bidra till det svenska samhället – istället för att som nu bara kosta pengar.

   De politiker och tjänstemän som hittills uttalat sig om Saudiaffären har antingen ljugit eller slingrat sig som maskar – ALLTID detta förbannade mantra: ”DET VAR INTE MITT FEL/JAG HAR INTE EN AAANING!!!”
   Eller: U.P.A. = Utan Personligt Ansvar

   Gilla

 2. Maria skriver:

  Har lagt in din artikel. Varför skrotar man inte ring P1,man får inte prata till punkt och ens åsikter viftas bort av okunnig media/lydmedia./Maria

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: