Narkolepsi-barnen lämnas i sticket

Trots att Smittskyddsinstitutet Annika Linde inte själv tar sprutor mot influensa försvarar hon massvaccineringen med det farliga Pandemrix som allvarligt skadat 220 ungdomar som drabbats av narkolepsi. Klicka här för att läsa mer om Lindes dubbla budskap.
Justitiekanslern tog tyvärr inte upp min anmälan av Annikas Lindes och myndigheternas oansvariga agerande i samband med masshysterin kring svininfluensan. Vilket visar att de statliga myndigheterna mer och mer skyddar varandra. I stället för att vara ett skydd för den enskilde medborgaren.
Men vi får aldrig glömma de drabbade barnen som nu säger rent ut att samhället ”skiter i oss”. I hopp om att allt ska falla i glömska försöker de ansvariga myndigheterna tiga ihjäl denna oerhörda läkemedelsskandal. Det får inte ske.
Nu har läkemedelsbolagen hittat på det optimala försäljningsknepet. Man har tagit fram ett vaccin som ska visa sin verkan om 15-20 år. Nämligen Gardasil mot framtida livmoderhalscancer som man nu lurar på ängsliga tonårsflickor.
Rune Lanestrand
svd svd

5 Responses to Narkolepsi-barnen lämnas i sticket

 1. Allan skriver:

  Angående Gardasil så verkar det bara vara etniska svenska flickor som utsätts för påverkan att ta sprutorna. Andra stora inflyttade befolkningsgruppers flickor tillåts ej ta sprutorna eftersom det inte är tillåtet enligt deras religion/er. Och att det inte behövs för dom eftersom dessa gruppers kvinnliga ungdomar ej har utomäktenskapligt sexuellt umgänge.

  Tänk om? Jag säger tänk om det är så att Gardasil innehåller ämnen som minskar fertiliteten och verkar mot sterilitet? Vi ser idag att svenska myndigheter och politiker alltmer tar avstånd från det etniskt svenska och uppmuntrar det som inte är ”svenskt”. Det verkar som om dessa svenskförnekande starka krafter i Sverige vill se ett utdöende av de som man allmänt betraktar som ”etniska svenskar” till förmån för inkommande folkslag som inte har den ”vita hud” vilken i svenska media anses som icke önskvärd.

  Från politiska och andra ”maktcentra” i Sverige (massmedia i synnerhet) finns ett ”mantra” som sprids: ”Om vi alla är bruna i skinnet så försvinner rasismen”. Och det mantrat vill man förverkliga bl.a genom att sänka ”gammelsvenskarnas” kvinnors fertilitet så de måste tillgripa adoptioner (främst från afrikanska länder) vilket då medför att ”vitheten” och den hatade blondheten på sikt försvinner från de svenska invånarna.

  Trots kunskap om att de inflyttade folken i Sverige har en mycket högre nativitet som sådan än gammelsvenskarna så uppmuntras de ytterligare av svenska politiker att föda fler barn genom generösa bidragstransfereringar.

  Svenska politiker, myndigheter samt övriga maktstrukturer i Sverige arbetar för att utplåna gammelsvenskarna och den homogenitet som för inte så länge sen fanns i Sverige. Att även sjukvården anpassas till denna utrotning genom prioriteringsplanering, medicinering med tvivelaktiga droger och injiceringar är bara för sorgligt.

  Och jag vill tillägga att verkligheten är värre än de konspirationsteorier som förs mot den.

  AC

  Gilla

 2. 40-talist skriver:

  Apropå vaccination mot säsongsinfluensa.

  Jag har/har haft fem äldre släktingar som alla utom en alltid vaccinerat sig mot säsongsinfluensan. Skulle gissa att dom började någon gång i början av 90-talet. År 2003 hade tre drabbats av stroke (infarkt alt. blödning) och en av hjärtinfarkt. Den femte äldre som aldrig vaccinerat sig drabbades dessvärre av diabetes, men det tillståndet hade ju andra orsaker.

  År 2005 läste jag i en Tema-bilaga till tidningen Dagens Medicin om ett forskarlag i Lund som hade studerat blodådrornas reaktion efter vaccination mot säsongsinfluensan. Man hade sett att endotelet i blodådrorna blev stelt!

  Lekman som jag är, men detta har jag tänkt väldigt mycket på. Varför drabbas så många människor av stroke?

  Gilla

 3. Ragnar Blomqvist skriver:

  Det var ord och inga visor, men Du har helt rätt. Frågan är bara hur stoppar man de giriga människornas behov av mer och mer?

  Gilla

 4. Ragnar Blomqvist skriver:

  Ingenting förvånar mig längre! Jag har länge förbannat kapitalismen, vars enda syfte ofta är att roffa åt sig ekonomisk vinning på andra människors bekostnad. Se tv4 nyheterna i kväll kl 19 då Ekdal intervjuar f. d. gangstern Daniell Webb. Jag är en gammal man, men jag har aldrig tagit en spruta i förebyggande syfte mot vare sig vanlig influensa eller
  svininfluensa, men är ändå frisk som en nötkärna.-

  Gilla

 5. smabrukartanten skriver:

  De flesta vacciner är totalt onödiga. För läkemedelsbolagen är de dock en stor källa till snabba inkomster! Då gäller det att blåsa upp faror som inte har någon verklighetsförankring och få folk att tro att det är sant. Svininfluensan var ju ett typexempel. Skräckslagna regeringar o myndigheter köper på sig massor av vaccindoser o skrämmer sedan sina egna befolkningar. STORA pengar i big pharmas konton. Samtidigt blir det en utprovning i stor skala och i detta fallet, vem fick betala priset? Jo oskyldiga unga människor som fått hela sina liv förstörda!! Sen är det ingen som vill ta något ansvar! Det är en ynkedom utan like,och visar bara vilka ”blötdjur” de ansvariga egentligen är. När det börjar osa hett runt hasorna på dem sticker de svansen mellan benen o försvinner. Vill inte uttala sig eller har ingen kommentar eller nåt liknande svammel är det svaret som kommer när de ställs mot väggen!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: