Reinfeldt borde tacka svenska folket

Det förefaller som Fredrik Reinfeldt har vaknat upp och insett vad eurosamarbetet som han så hett åstundat verkligen leder till. Nämligen överstatlighet och förmynderi som blir värst för de små länderna i EU. Men han har inte kurage nog att tacka alla oss som begrep detta i tid och röstade nej till euron.
Carl Hamilton och andra tokar inom folkpartiet som Birgitta Ohlsson, Jan Björklund, Marit Paulsen och Cecilia Malmström poppar av någon anledning inte längre upp varje morgon i tv-rutan och kräver en svensk anslutning till euron.
Rune Lanestrand
dn ab svd svd svd sr dn

9 Responses to Reinfeldt borde tacka svenska folket

 1. gotinna skriver:

  Jag brukar rekommendera denna bloggen till andra Nu vill jag tipsa denna bloggens läsare om en man, som mer än någon annan jag vet, har dokumenterat vad som hänt svenska folket:

  ”Välkommen till Blågula frågor” blogg.
  Jan Millds blogg
  Jan Milld ”Obekväma sanningar”

  Gilla

 2. Martin Goës skriver:

  Läste nyligen Erik Fichtelius bok ”Aldrig ensam alltid ensam. Samtalen med Göran Persson 1996 – 2006”
  Ett intressant stycke samtidshistoria. GP blev aldrig klok på Fredrik Reinfeldt, som tydligen gick under öknamnet Tvålen internt hos moderaterna – ingen fick riktigt något grepp om honom eller visste riktigt var de hade honom.
  Och han ska vara statsminister!!…

  Gilla

 3. Eva Ivarsson skriver:

  En undran – tror ni verkligen att den käre Fredrik har ”vaknat upp”? Min tillit till FR är noll! Nu nya dimridåer enligt mig – Sveriges
  ståndpunkt här har väl ingen betydelse i nuläget? Alla miljarder som Reinfeldt-Borg skeppat till Eu-pakten tidigare verkar helt glömda!? De var väl våra skattepengar oxå? Nu ska vi tycka att Fredrik ”tagit sitt förnuft till fånga” och går den rätta vägen för Sveriges bästa eller? Dessa ständiga dimridåer som läggs ut och som vi ska svälja utan kritik! Vi blir nu fångade i ett överstatligt EU utan makt att styra våra intressen – ELITEN skor sig och ”vanligt” folk får krypa på knäna! Förklara och
  bevisa gärna om jag har fel ! I min värld rasar mycket snabbt utför nu!’

  Gilla

  • Rune Lanestrand skriver:

   Nej Eva, du har inte fel.När jag undrade över om Reinfeldt vaknat var det för att markera hur hårt han sovit. Det finns ett ordspråk som passar in väldigt bra på Fredrik Reinfeldt: Stor i orden och liten på jorden.
   På hemmaplan är han han väldigt stursk men när han kommer till toppmöten i Bryssel då kryper han till korset och säljer ut mer och mer av vårt självbestämmande. Jag kan inte dra någon annan slutsats än att Fredrik Reinfeldt är en feg politisk krake..

   Gilla

  • Thomas skriver:

   Ja, jag glömmer inte den taktiska finten han gjorde dagen efter att han bestämde att skänka (låna ut) 100 miljarder till Bryssel.
   Minns någon?
   Visst, vi skall jobba till 75…
   En skicklig taktisk manöver. Ta en liten smäll istället för en stor…
   Vad blir det nu när han skall skicka iväg än mer pengar?
   Som det ser ut så protesterar han högljutt över denna mobbning av Sverige. Men även detta misstänker jag vara en taktisk manöver för att lura allmänheten…
   Möjligen kan Almedalsveckan skapa något moment som kan få bort fokus på väsentligheterna…
   Sedan är pengarna borta.

   Gilla

 4. valther skriver:

  Ett Sverige utan regering hade varit bättre än med en regering som motarbetar sitt folk. Men stolpskotten står i kö för att få en plats där.

  Gilla

 5. Allan skriver:

  Precis som tidigare skrivits verkar våra toppolitiker främst tänka på sina egna förmåner. Här har dom forebilder i bl.a. chefen för IMF. Hon röt nyligen åt grekerna att de måste bli bättre på att betala skatt – men samtidigt får hon själv ut alla sina miljoner SKATTEFRITT. Där ligger svenskarna efter, men EU-parlamentarikerna är på väg åt ”rätt” håll.

  Gilla

 6. smabrukartanten skriver:

  Precis som muddelina säger börjar dessa parasiter som bara ser till sitt eget väl o ve, de börjar bli väl många!
  Eller som jag skrev i en tidigare kommentar som mögel som lever på osten!

  Gilla

 7. muddelina skriver:

  TACK, OCH ÅTER TACK RUNE!

  Du skriver det jag tänker, men vi är i övervägande majoritet
  idag som vill se Sverige styras av andra politiker, ”renodlade” – samvetsgranna! Bort med karriärister som traktar makt och medel för egen vinning – de börjar bli för många av den sorten i dagens politik! Jag brast ut i ett hjärtligt skratt då du nämnde bl a C Hamilton m fl. Trevlig sommar! Eva M C Westin

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: