Assange ska tala – regeringar bävar

En hel värld, i varje fall den västliga lyssnade säkert spänt till söndag-morgonens nyheter som meddelar att Julian Assange från sin exil på Ecuadors ambassad i London i eftermiddag ska möta pressen.
Intresset är lika stort bland anhängare som motståndare. Runt om i världen kommer han trogna supporter att följa intervjun. Men också de många regeringar som får sin omänskliga politik framdragen i ljuset. Inte minst då USA som inte ville se insidebilder från sina smutsiga krig.
För mig står Assanges budskap till världen helt klart: Så här rå och omänsklig är stormaktspolitiken. Lägg er i, ta reda på, arbeta för fred och försoning mellan folken över huvudet på krigsgalna politiker. Ställ inte upp på den rådande agendan, uppbackad av de stora medierna, att lösa konflikter med fler krig.
Detta tål naturligt inte USA och dess allierade som hittills lyckats förleda västvärlden tro att de är ute i goda syften när de släpper sina bomber, lemlästar och dödar oskyldiga människor på andra sidan jordklotet. ”Rensar” byar i Afghanistan och Irak och skjuter folk om de misstänks stå på fel sida.
Dessa avslöjanden gillas inte heller av den svenska regeringen då vårt land gripits av dårskap och skickat soldater för att bistå USA i sitt korståg för olja och andra naturtillgångar.
Carl Bildt är naturligtvis särskilt uppretad då Wikileaks avslöjade att den bild han ger av sig själv är en bluff. Men en bild som de svenska gammalmedierna så devot förmedlar. Trots att Bildt fjäskar för stormakten beskrev USA:s ambassadör Carl Bildt som a medium size dog with en big dog attityd. På kornet skulle man kunna säga.
Mot den här bakgrunden är den svenska regegingen och Carl Bildt inte att lita på. USA är i krig och då gäller inte de vanliga reglerna kommer Carl Bildt att hävda när USA begär Assange utlämnad om han kommer till Sverige.
Rune Lanestrand
gp svd gp dn svd sr svd
gp
sr

33 Responses to Assange ska tala – regeringar bävar

 1. flobybo skriver:

  25 års fest
  Visst firades på många ställen Berlinmurens fall för 25 år – även i Sverige nämndes det så där i förbifarten. Inte konstig, för Sverige var med bland de första att erkänna DDR.
  (Var det enbart för att få sälja några Volvobilar (Sossecontainer), eller var det politiska systemet tilltalande?)
  Något helt annat, Sverige har en första plats placering i världs rangordning –när det gäller självmord – med 35 per 100 000 invånare. Detta borde väl politikerna ge en eftertanke. Visserligen finns inte som i DDR – Stasi – och andra statsmyndigheterna – här i landet har man modernare –softare namn på myndigheterna – frågan är väl om det inte finns ett samband med världs ranglista.
  mvh Jürgen Boldt

  Gilla

 2. flobybo skriver:

  Köpa kärlek
  Visst ja – här i landet är det jo tvärtom –som i vissa Taliländer .
  Att bjuder på middag (helst lite exklusiv), att köpa lite presenter (helst lite exklusiv) det är väl ok.
  Oavsett om det gäller en längre (önskad relation) eller en kortare – gränsdragningen kan vara av intresse för framförallt kvinnliga åklagare och de som har hand om att bevaka det som vi kalla för rättssystem här i landet .
  Så man bege sig i en gråzon för åtal – även om man inte direkt har lämnad kontanta medel .
  I vissa länder stenar man kvinnor som har haft en utomäktenskaplig förbindelse ….
  Usch då – inte bra .
  Här i landet – ja hur var det nu med Julian Assange –fallet
  2 kärlekslekar var ok – men inte 3 ???
  Eller var det en politisk bakgrund? Damerna hade väl någon politisk bakgrund .
  Det lär finnas många frågetecken – och man hade chansen , att ge rättssystem här i landet en liten möjlighet –när man igår på nytt prövade fallet …..
  Nej ,här stenar man inte den som eventuellt har felat – men mycket bättre är inte system här i landet –
  Och man bör undra – var inte de prövande domare och åklagare inte en aning partisk –eller är det kårandan som är viktigare än rättsskipning .
  Jürgen
  I övrigt se här :
  Julian Assange https://runelanestrand.wordpress.com/2012/08/19/assange-ska-tala-regeringar-bavar

  Gilla

 3. ”För författaren och Nobelpristagaren Mario Vargas Llosa är Julian Assanges val av tillflyktsort tvärtom avslöjande. ”Säg mig vem dina vänner är och jag kommer att berätta vem du är” skriver han i El País.”

  Gilla

  • Rune Lanestrand skriver:

   Julian Assange hade inte mycket att välja på. Få länder vågar stå upp mot USA. Konstaterar att Vargas anklagar Assange för vad han själv har blivit anklagad för.

   Gilla

   • Janne Bjernfeldt skriver:

    Ja, svårare än så är det inte om man kokar ner Assange-fallet. Han har haft modet att avslöja kolonialisternas rätta ansikte och nu inser han att det gäller att överleva.

    Gilla

 4. Janne Bjernfeldt skriver:

  Den falske advokaten Clas Borgström gör i dagens Expressen det häpnadsväckande uttalandet ATT HAN VET MER ÄN ASSANGE!
  Då behöver ingen längre tvivla på om Assange utsatts för en fälla eller inte. Borgström stod tydligen bakom gardinerna och tittade på.

  ”- Jag vet mycket mer om utredningen än vad Assange gör……..”

  Gilla

 5. Allan skriver:

  Apropå Claes Borgström såg jag just på en hemsida att han känner sig ”djupt kränkt” för kritiken av hans försvar av Tomas Quick. ”Jag gjorde mitt yttersta”.
  Trot den som vill. Däremot tror vi att han försöker mycket mer nu, när det gäller Ardin och Wilén.

  Gilla

  • Ska vi gissa att Borgström satsar på justitieministerposten vid nästa val? Det gick ju vägen för Bodström. Rent snuskigt hur politiskt detta är så jag skulle nog säga att detta inlägg är klockrent Allan. Sveriges parodi på Reagan och Schwartsenegger helt enkelt.

   Gilla

 6. Rune Lanestrand skriver:

  Alla borde vi det här laget inse att Julian Assange inte är rädd för en rättegång för det han beskylls för. Utan det är insikten om att Sverige under Carl Bildts utrikespolitik blivit ett fegt lydland till USA som kommer att utlämna honom till krigshökarna i Washington så snart ha sätter sin fot på svensk jord.
  Om man verkligen ville ha en rättegång och trott på en fällande dom hade man väl utsett en riktig advokat och inte Claes Borgström som själv borde ställas inför rätta med tanke på hur han skötte försvaret av Thomas Quick.

  Gilla

  • Lysande Rune. Redan där gick det nämligen politik i saken, alla inblandade på den sidan är nämligen socialdemokrater varav flera broderskapsrörelsen. Och vi får aldrig glömma att det var Anna Lindh son skrev under utlämning av 2 egyptier som torterades till CIA, vilket vi nu är fällda för brott emot mänskliga rättigheter för. Jag måste säga att du har en förmåga att se detaljerna som får en att höja ögonbrynen och tänka hmmmmm märkligt det hela. Läser man sedan förhörsprotokollen med kvinnorna etc blir man rent skräckslagen. Det råder inget tvivel om att de samtyckte, att den ena tog mycket illa vid sig och vägrade att skriva under anmälan alls, den andra är vän med polisen som också är broderskapsrörelsen. Och den 21 aug 2010 var den ena kvinnan ute i Aftonbladet och sade rent ut, jag är inte rädd, han är inte våldsam osv….allt detta omöjliggör alltså våldtäkt som första delen av ordet stavas våld. Jag har personligen varit med om 2 sådana och jag vet ju att det finns inget medgivande till sex, det finns våld genom hela akten av tyngre grad såsom stryptag där man vet att man ej kommer överleva till lättare grad såsom hålla fast och slita av kläder och fullfölja med överlägsen styrka utan att egentligen slå osv. Skadorna i underlivet blir dessvärre inte mindre, ej heller psykiskt. Men det har då alltså varit tal om människor man har trott sig känna och någon form av våld, vilket det inte var i dessa fallen. Man har alltså haft möjlighet att vägra, göra motstånd, avvisa från sina lägenheter etc vilket inget av detta skedde enligt min mening och enligt alla uppgifter som kommit ut genom protokoll och annat och det är detta staten har missbrukat när man hävdar våldtäkt. Tragiskt för de som rent faktiskt drabbas av våldtäkt men än värre för de män som oskyldigt anklagas för att termen missbrukas. Och den missbrukas naturligtvis av en rejäl orsak som du riktigt påpekar här Rune.
   Mvh
   Carola Ankar

   Gilla

   • flobybo skriver:

    Frågan är vad som händer (eller har hänt sedan dess ?)
    Enligt tyska TV2 idag -kostar det de brittiska skattebetalarna varje dag 11 000 Euro (bevakningen)..
    räknar hur mycket det blir på 1 år i Kronor …..
    detta p.g.a.en rättsskandal i Sverige .
    mvh
    Jürgen

    Gilla

 7. Kerstin skriver:

  Såvitt jag förstått hade inte de två kvinnorna tänkt anmäla Assange för våldtäkt utan bara fråga polisen om det fanns möjligheter att tvinga Assange till ett HIV-test. Det kunde man inte göra och förste ordinarie åklagare beslutade att inte gå vidare med fallet. Sedan fick så småningom Marianne Ny tag i saken och beslutade att det handlade om våldtäkt och Borgström blev kvinnornas advokat (varför eller hur vet jag inte).
  Det märkliga är rättsväsendets agerande i saken. Hade killen ifråga hetat John Smith och varit en vanlig genomsnittlig australiensare hade saken bara självdött i och med att den första åklagaren ansåg att det inte ens var något fall att ta upp. Just detta gör en ju misstänksam vad gäller frågan om vad svenska rättsväsendet har i kikaren. Hade killen hetat Olle Svensson hade heller ingenting skett, är min gissning.

  Gilla

 8. Jag hoppas Assange kommer hit i bojor, förhörs och släpps eftersom ”brott ej går att styrka”… Jag kommer skratta ihjäl mig!

  Gilla

  • Jag önskar att det vore så enkelt Patrik. Dessvärre är Sverige via avtal numera tvingade att utlämna Assange till USA om de begär det, så länge det USA hävdar är brott tillika betraktas som brott i Sverige samt att USA hävdar att dödsstraff ej är aktuellt. Vad som efter utlämning sker är således helt utanför Sveriges kontroll och därmed bidrar vi i min mening till en politisk avrättning. det räcker med andra ord att USA säger terroristbrott med livstid fängelse som möjlig konsekvens, så är Assange alltså helt rättslös. Detta är hela orsaken till att Sverige vägrar lämna garantier om ingen utlämning, så att Assange kan återvända tryggt för att svara för sig. För som du mycket riktigt påpekar så frias sannolikt Assange för vad han i press och hos åklagare efter många cirkusturer nu anklagas för. Assange har alltså inget val för sin egen överlevnads skull än att inta den position han nu tvingats till. Han stod till polisens förfogande här i 37 dagar innan han reste ut med åklagarens godkännande, så han har heller inte flytt landet som skvallerpressens skribenter hävdar. Till det kan läggas att han erbjudit polisen att komma till London för att tala om ärendet. Allt avslås för att omöjliggöra Assanges situation vilket är rent rättshaveri i min mening. Om Sverige inte kan ge garantierna, så medge då Assanges position, vilken är den att han svävar i livsfara. Men nej, inte självgoda Sverige inte, de sitter i knät på USA hela vägen i detta och jag skäms för min stat och dess politiker.

   Gilla

   • Vi får se…
    Det enda jag inte förstår är varför USA inte kan begära honom utlämnad direkt ifrån Storbritannien, USAs trognaste allierad och en av de som också skadats av Wikileaks.

    Gilla

   • Man har inte möjlighet att göra sakens ursprung så uppenbar. Assange har alltför många anhängare av folket globalt som skulle orsaka ett smärre jordskred om så skedde. Därför gör man det således efter att Assange smutskastas som en ”brottsling” då fler förhoppningsvis tystas i sin kritik av den vidriga behandling man utsätter politiska fångar för i USA. Jag betvivlar starkt att en utlämning ens skulle resultera i rättegång i Sverige, utan förvandlas till en utlämning till USA då ett uppfunnet terrorbrott skulle anses ha högre prioritet. Detta finns att läsa om på utrikesdepartementets hemsida som talar om ansvarsområden. Tilläggas bör också att denna cirkus som nu pågår rör misstanke, alltså inte ens åtal väckt. Det finns dessutom menar jag en lag som ger domstolar full frihet att genomföra en rättegång vid sk. avvikelse utan att ens delge den misstänkte åtalet alternativt genomföra den med ombud. Detta gagnar sig inte heller åklagarmyndigheten av ( med största sannolikhet pga. just ett frikännande vilket skulle kullkasta hela den egentliga agendan) och därmed blir det än mer skrämmande att man satsar allt för en utlämning till Sverige med tanke på bevisföringens klena natur vilken som sagt indikerar ett frikännande. Man kan enligt mig enbart dra slutsatsen att Assange har en sund överlevnads instinkt som har intagit den positionen han tvingats inta.

    Gilla

   • Korrigering! Det ska naturligtvis vara Justitiedepartementets hemsida och inte utrikesdepartementet. Lite trött efter alla samtal på telefon jag håller på med i ärendet till de båda departementen samt åklagarmyndigheten, vilka alla 3 vare sig vill eller kan svara på en enda fråga. Jag ber om ursäkt.
    Mvh Carola Ankar

    Gilla

 9. Vad har egentligen Wikileaks åstadkommit?
  De som bryr sig vet hur USA och dess allierade, Ryssland och Kina m.fl. för krig. Det finns inga direkta nyheter i Wikileaks material. De som trodde att diplomatförsändelser innehöll ”puss och kram” eller att det finns något humant med laserstyrda bomber, ryskt raketartilleri eller salvor av 30mm ammunition behöver komma tillbaka i matchen.
  De flesta bryr sig inte, de går till jobbet, tar hand om sina barn, betalar lånet och dricker box vin på fredagen. De har inte ändrat attityd, de varken orkar eller vill.
  De riktiga hjältarna är de som gav informationen till Assange, Assange är en nobody med en websida.

  Gilla

  • Rune Lanestrand skriver:

   Tyvärr Patrick är inte alla medborgare lika politiskt insatta som du. Du har rätt i att Bradley Manning är den verkliga hjälten som tog de stora riskerna. Och som sedan maj 2010 plågas i amerikanskt fängelse utan att någon rättegång har hållits.
   Men det finns ingen anledning att förringa Wikileaks och Julian Assanges spridning av de för USA så graverande uppgifterna. I motsats till dig hoppas jag och tror att Mannings avslöjande av krigets rätta ansikte ska leda till att fler engagerar sig mot krig och förtryck.

   Gilla

   • Jo, jag hoppas också att det haft någon effekt, men jag är mer pessimistisk. När krigets realiteter avslöjades under 60 och 70-talet var reaktionen kraftfull. Jag ser inte samma reaktion nu tyvärr, trots civila offer och 19-åringar som dörr på golvet i en Chinook helikopter på Discovery… Jag vet själv, faktiskt inte, hur jag kan göra en skillnad.

    Gilla

 10. Eva Ivarsson skriver:

  I mitt tycke bra inlägg här. Undrar hur det kommer sig att journalister o andra ”tyckare” inte kommenterar HELA historien, man måste väl referera till all info? Varför läggs inte samma krafter på att fånga våldtäktsmän av andra digniteter vad är skillnaden? Det hela stinker – JA är ju inte ens åtalad ännu! Ett svagare mål får man leta efter! Efter JA:s tal i em så vimlar det av negativa åsikter , har man glömt eller förträngt fakta? Huggtänderna slipas snabbt- var är rättsäkerheten – är detta Sverige!?

  Gilla

 11. Marie skriver:

  Mycket bra skrivet Rune!!

  Gilla

 12. Hela saken är fullständigt horribel. Jag har inga som helst tvivel om att Rune Lanestrand här ger en mycket korrekt analys av det hela. Instämmer med Paul Rimmerfors med följande tillägg, Cantwell däremot rapporterar inte, han enbart kränker som något slags kvällspressens snaskpaparazzi och förlorar i det inte enbart sin trovärdighet utan också vad klen heder han möjligvis besuttit innan detta. Detta är ett tragiskt uppvisande av ett sk. rättssamhälle som totalhavererat. Vi är som nation redan fällda mer än en gång för brott emot mänskliga rättigheter och trots det låter regeringen denna massmediala och politiska ”apcirkusen” fortsätta. Folket behöver på allvar ifrågasätta våra politiker, deras maktpositioner och deras agenda. Skamligt är det enda ord jag finner då de orden som vore på plats knappast går att stava till. Detta osar så mycket smuts att det liknar inget tidigare skådat i Svea Rike med tanke på proportionerna nu ställt i relation till ursprungsanklagelserna. Kan också rekommendera följande länk som i sin tur vidare kopplar till fler länkar med dokument och fakta i hela ärendet http://wlcentral.org/node/2486
  MVH
  Carola Ankar

  Gilla

 13. Jan B skriver:

  Litegrann apropå domen i Moskva mot ungdomarna i gruppen ”Pussy Riot”. Vill inte ifrågasätta det tragiska i dessa ungdomars öde. Fruktansvärt för dessa ungdomar!!! Men vi bör ju också samtidigt ha klart för oss att en händelse som denna ju utspelas på den världspolitiska scenen. Samtidigt som dessa ungdomar borde i förväg ha vetat i vilket samhälle dom lever, och på så sätt borde ha varit medvetna om de risker de tog med sitt agerande. Och samtidigt ska vi alla ha i åtanke den globala situation vi numera befinner oss mitt uppe i: En mycket aggressiv och krigshetsande samling väststater som uppenbarligen har som långsiktigt strategiskt mål att på olika sätt destabilisera och undergräva maktförhållandena i diverse nationer som står i vägen för västsidans strävan efter världsherravälde och total global kontroll. I denna strategi ingår bland mycket annat, initierande av och ekonomiskt och annat- olagligt – stöd till diverse grupper inom flera länder som t.ex.. Belarus och Ryssland ( OBSERVERA DETTA: INGEN nation godkänner utländskt stöd till oppositionsgrupper inom den egna nationen, varken Sverige eller någon annan nation!) Diplomatkrisen mellan Sverige & Belarus är ett flagrant exempel på – olaglig – svensk, utländsk inblandning i Belarus`egen inrikespolitik. Och är man av åsikten att sådant utländskt stöd skall kunna ske i olika länder – (västsidan/USA hart ju uppfunnit detta dom kallar R2P, ”responsibility to protect” för att rättfärdiggöra diverse olagliga intrång i andra nationer) – ja dessa olagliga intrång blir ju bara fråga om DEN STARKES RÄTT i att ingripa efter eget skön inom andra nationer.Och, minns detta, den starke är sällan densamme som den rättsrådige! Sådana ingripanden från utrikes krafter är oftast ett totalt brott mot allt vad demokrati och nationell folklig suveränitet och självständighet heter. Detta är verkligen INTE vägen till alla folks fred och frihet!! Vill vi leva i en sådan värld? Och vad det gäller olika oppositionsgrupper inom Ryssland så kan man ju verkligen ifrågasätta det genuint folkliga i flera av dessa oppositiosgrupper – vilken egentlig målsättningar dessa grupper har är diffusa. Man kan utan större svårighet här se ett skrämmande globalt maktspel som drivs av krafter från USA/NATO/EU – och tyvärr också Sverige – med målsättningar som verkligen inte är någon som helst omtanke om folkens väl och ve, vare sig i Belarus, Ryssland, eller annorstädes. och för den delen heller inte i Sverige. Vi kan ju bara se på spelet omkring Syrien; där västsidans hökar på inga som helst sätt vill lyssna på sansade röster om att göra kraftansträngningar för att nå någon sorts fredlig lösning på konflikten. Alternativet till en fredlig Syrienlösning är ju ett fruktansvärt storkrig inom området med säkerligen minst miljontals döda, och total materiell förstörelse! Mycket värre än vad vi redan sett i detta stackars land. Och det är ju precis samma aggressiva krafter som nu spelar sitt fula spel omkring Belarus och Ryssland! Men visst, ohyggligt tråkigt för dessa ungdomar i Pussy Riot, som av idealistiska skäl hamnat i denna svåra situation! Vill bara med dessa rader peka på nödvändigheten att kritiskt granska händelser av den här typen i dessa nationer som uppenbarligen är föremål för olika sorters destabiliseringskampanjer. Vad gott kan komma ut av detta? Inget!! Annat än växande internationella konflikter och kanske till och med risk för militära konflikter även inom andra områden än mellanöstern!

  Gilla

 14. Madeleine skriver:

  Landets statsminister, alltså ”Ledsna hunden” eller Fredrik Reinfeldt, har uttalat sig partiskt i Assangefallet. Ytterst anmärkningsvärt men kanske ännu mera anmärkningsvärt att inte medierna reagerar med kraft åt detta.

  Andra partier som annars är snabba att KU-anmäla är tysta om detta oerhörda övertramp att en statsminister tar ställning i pågående rättsprocess. Här fegas det och hyckleriet slår nya rekord. Röstskolka 2014 är vad som gäller.

  Gilla

 15. Paul Rimmerfors skriver:

  Rune Lanestrands analys av läget tror jag är riktig. Igår sände jag detta inlägg till Aftonbladets chefredaktörer:

  17/8 vräker ur sig i krigsrubrik över två hela sidor: ”Han är ett fegt kräk”.
  Det är ovärdigt och skamligt att Aftonbladet låter en så hysterisk och okunnig medarbetare som Oisín Cantwell kommentera Assanges kamp för sitt liv. Hans ordval om Assange är häpnadsväckande i Sveriges största tidning: ”fegt kräk”, ” hycklande kräk”, ”den vithårige foliehatten”, ”feg skitstövel” (17/8-12). Ecuadors utrikesministers tal om ”tveksamma svenska rättsväsendet” hånar Cantwell, totalt ignorerande Sveriges utlämnande av egyptierna till tortyr och fängelse på USA:s order och verkställande. Advokaten Claes Borgströms (bl a känd för att ha försvarat Ouick i åtta falska mordfall) i sammanhanget ganska ointressanta försvar av två kvinnors självvalda kontakt med Assange hyllas av Cantwell. Varför har inte svenska åklagaren rest till England och förhört Assange, eller gjort det när han var här? Att Assange kämpar för sitt liv bortser Cantwell helt från. USA:s och medkombattanten Storbritanniens historia talar sitt tydliga språk. Valet av Ecuador är inte bra, men var finns räddningen? Följ Mannings fall! Avstäng Cantwell från all rapportering i fallet Assange, om ni värnar Aftonbladets anseende! Och ta ställning! Även i andra reportage har Cantwell visat att han saknar omdöme och kunskap om ordens nyanser. Assanges historiska insats med Wikileaks viktiga avslöjanden förtjänar ett bättre bemötande än vad Aftonbladet nu visat.

  Hälsningar
  Paul Rimmerfors
  paul.rimmerfors@swipnet.se

  Gilla

  • Rune Lanestrand skriver:

   Tack Paul, vädligt bra att du påtalar för aftonbladet hur förfärligt illa denne Oisin Cantwell behandlar Julian Aassange. I dag håller AB kommentar en helt annan ton. Det kanske ändå tog skruv det du skrev.
   Cantwells kränkande omdömen om Assange står i klar motsats till vad chefredaktör Jan Helin har för krav på läsarnas kommentarer: ” Vi litar på att du håller en saklig ton och visar respekt för andra som deltar i diskussionen. Självklart skriver vi inte hatiska kommentarer på Aftonbladet. Och lika självklart står vi för det vi tycker”
   Dess regler låter som rent hyckleri när man tvingas läsa sådan kränkande smörja som Cantwell skrev i sin artikel om Assange.

   Gilla

   • Jürgen Boldt skriver:

    Tack Rune – jag har på annat ställe svarat liknande
    Citat :
    När det gäller Aftonbladet – och artiklarna –ohyfsad – reportern borde söka jobb hos Putin
    Och deras politbyrå .
    Sverige rättsstat? Kan ifrågasättas när det gäller medborgarna mot staten (och i staten inkluderas alla myndigheter och dess medarbetare )
    Den som vågar stämplas omgående till rättshaverist .
    Se gärna på min hemsida i knappen ” i egen sak ”
    Och jag tro att jag inte är ensam –men de flesta våga inte framträda .
    Och vilket brott har Assange gjort sig skyldig till – så att Sverige (England och några till ) gör på samma sätt som Putin och hans kollega i Vitryssland agera ?
    Granska istället de personer som har gjort anmälan – inklusive de som representera myndigheterna – var det inte ett jävsförhållande med polisen ?
    Jürgen Boldt

    Gilla

 16. tillfalligheter skriver:

  Assange vet kanske mer om Carl Bildt än vi, därför vill han inte hit!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: