Vill moderaterna festa mer anonymt?

Moderata riksdagsmän har motionerat om att lägga EU-nämndens sammanträde utomlands. Med allt skandalöst festande bland politiker och statliga myndigheter i gott minne är min penna på sin vakt.
Tänker bl a på när den nytillträdde regioncefen för Östra Skattekontoret Lars Herder ordnade fest för att lära känna personalen. Kalaset i Jönköping kostade 3,4 miljoner. 4.300 kronor per person. Och Herder får sitta kvar.
-Det var tokigt att vi inte följde reglerna för alkoholförtäringen men tycker ändå inte att det var nått överflöd av vin säger herder till Jönköpingposten.
När jag hör om motionen ränner pennan iväg; efter Ulrica Schenströms sorgliga krogbesök vill nog de moderata ledamöterna vara mer anonyma när de går på lokal efter EU-sammanträdena. För annars finns det väl tillräckligt med lyxiga natt- och porrklubbar i Stockhom.
Rune Lanestrand
dn

4 Responses to Vill moderaterna festa mer anonymt?

 1. En man skriver:

  Hej Rune,

  läs gärna detta och låt andra ta del av det som sägs, titta gärna närmare på vad mannen bakom Mjölkpallen mer har att förmedla bla vad Viktor Schauberger har att bidra med till att förhoppningsvis vända skutan innan den går rent åt h-e, om den inte redan är hopplöst förlorad.

  http://mjolkpallen.blogspot.se/2012/06/i-rorelsernas-sverige-har-skogen-ingen.html

  Gilla

 2. smabrukartanten skriver:

  Den här tiden vi lever i nu börjar mer o mer likna den tiden som föregick romarrikets fall. De som tillhör den så kallade ”överheten” festar o lever om o bryr sig inte om vad som kan komma sedan! De verkar leva som dagsländor. Och lyfter man blicken o tanken lite så kan man ju se vad som håller på att hända världen över! Jag kanske låter som en undergångsprofet men jag kan inte ignorera det jag ser o hör. Det verkar ju knappast som mänskligheten går mot guld o gröna skogar precis!

  Gilla

 3. Anne Ringborg skriver:

  Tack Rune, klok som vanligt. Och det där slösiga beteendet
  har en benägenhet att smitta av sig, en ann är så go som en
  ann . . och inte är det troligt att det bidrar till en högre nivå
  på tankeverksamheten.

  Anne Ringborg

  Date: Sat, 10 Nov 2012 07:49:10 +0000
  To: anne.ringborg@hotmail.com

  Gilla

  • Rune Lanestrand skriver:

   Ja Anne, festsmittan, att låta andra betala, sprider sig både uppåt och nedåt i samhället. Den av kultureliten så uppburne författaren Stig Larsson som vi skattebetalare gett livslång inkomstgarati på 250 000 om året berättar nu att det mesta har gått till knark.
   Det känns inte bra att ha varit med och betalat för hans missbruk, allmänt sjuka leverne och utnyttjande av väldigt unga tjejer som han berättar om i sin senast bok.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: