Narkolepsibarnen lämnas i sticket

Trots att Smittskyddsinstitutet Annika Linde inte själv tar sprutor mot influensa försvarar hon fortfarande massvaccineringen med det farliga Pandemrix som allvarligt skadat 220 ungdomar som drabbats av narkolepsi.
Jag anmälde Lindes dubbla budskap men Justitiekanslern tog tyvärr inte upp min anmälan av statsepidemilog Annikas Lindes och myndigheternas oansvariga agerande i samband med masshysterin kring svininfluensan. Vilket visar att de statliga myndigheterna mer och mer skyddar varandra. I stället för att vara ett skydd för den enskilde medborgaren.
Men vi får aldrig glömma de drabbade barnen som nu säger rent ut att samhället ”struntar i oss”. I hopp om att allt ska falla i glömska försöker de ansvariga myndigheterna och regegringen tiga ihjäl denna oerhörda läkemedelsskandal. Det får inte ske.
Nu har läkemedelsbolagen hittat på det optimala försäljnings-knepet. Man har tagit fram ett vaccin som ska visa sin verkan om 15-20 år. Nämligen Gardasil mot framtida livmoderhalscancer som man nu lurar på ängsliga tonårsflickor. Trots att detta detta vaccin redan visat sig ha allvaliga biverkningar rekommenderas det av Smittskyddsinstitutet som mer och mer framstår som en PR-avdelning för läkemedelsindsutrin.
Rune Lanestrand

6 Responses to Narkolepsibarnen lämnas i sticket

 1. Allan skriver:

  Tänker ta upp närliggande fråga. Nämligen att många av de mediciner av billigare slag som apoteken byter till saknar försäkringsskydd för de skador som kan drabba de sjuka.
  På Aktuellt i går grillades socialministern av en nitisk reporter som menade att regeringen borde ordnat sånt.
  Det framkom gå att om Sverige skulle ställa krav på försäkring för att produkterna skall få säljas här räknas det som ett ”handelshinder” av EU. Man tar sig för pannan.
  Men det gjorde förstås inte den EU-foriske reportern som fortsatte sitt gamla tröskande om regeringens värdelöshet.
  Jag, och flera med mig, tycker att detta i allra högsta grad är en fråga för de svenska representanterna i EU-parlamentet att driva.

  Gilla

 2. smabrukartanten skriver:

  Läkemedelsindustrin är precis som kemiindustrin herrar på täppan och deras ord har mer o mer blivit någon sorts lag! Politiker o läkare gör som de blir tillsagda att göra. Dessa bolag spelar rysk roulette med människors hälsa o bryr sig inte om följderna. De använder människor som försöksdjur och kan se i stor skala vad som blir resultatet om det blir en medicin som kommer att generera stora pengar till aktieägarna. Det har blivit så cyniskt! De läkemedel som skulle behöva forskas fram vill dessa bolag inte hålla på med för de kommer inte att ge tillräckligt med pengar tillbaka.

  Gilla

 3. Anne Ringborg skriver:

  Tack Rune, den hr artiken ska jag sprida. Mina barnbarn, syskonbarn och f.d. dagbarn boende p olika hll i landet, har vittnat om otrevliga ptryckningar de varit utsatta fr gllande vaccinationen mot svininfluensan. En lkare, som inte ville vaccinera vare sig sjlv eller sin familj efter att ha tagit reda p fakta, utsattes fr mobbning av sina medarbetare. Nr ingen ville ta in hans argument valde han att ljuga fr att f lugn. Bifogade artikel skrev jag som motion till mp:s kongress fr ngra r sedan. Anne Ringborg

  Date: Wed, 28 Nov 2012 07:38:35 +0000 To: anne.ringborg@hotmail.com

  Gilla

 4. Peter Gandhi skriver:

  Jag kommer ihåg när Annika Linde fick frågan i samband med detta, i svt om hon fått betalt av läkemedelsindustrin. ”Jag vet inte” svarade hon på det. Antar att hon kände att hon borde svara något hon inte kan ställas till svars för senare.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: