Vad är Cybercentern?

Med centerförslaget om fri invandring, månggifte och ökat inflytande för EU är det inte konstigt att SD ökar och centerns nya idéer ligger oskadliggjorda under 4-procentspärren. Trots detta stod ombuden upp och vilt applåderade på centerkonferensen i Örebro när Annie Lööf mekaniskt staplade de vanliga flosklerna på varandra. Det finns tydligen ingen kraft inom partiet som kan kasta ut tokarna i Stureplanscentern.
Klarar inte den krympande spillran av den sociala och förnuftiga landsbygdscentern att rå på det malliga mingelfolket kring Stureplan är centern som riksdagsparti ett minne blott efter valet 2014.
Det kan man då tacka Stureplanscenterns förgrundsfigurer Fredrik Federley, Per Ankersjö och Alexander Bard och så förstås Annie Lööf själv. Det var hon som gav dessa dödgrävare fria händer att formulera det sämsta i det nu så ökända centerförslaget.
Av en händelse fick jag se den nya diskussionsblogg som startas inom centern med andledning av programförslaget. Upphovsmännen är herrarna Federley och Ankesjö. Den heter Cybercentern och är främst ett kontaktnät för de ivrigaste hatarna av våra stora högtider, landsbygden, småbrukare och det ”gamla” centerpartiet. Tonen på bloggen är högfärdig, den andas förakt för svaga och ser med magistralt ogillande på allt utanför Stockholm tullar.
Genom Cybercentern har nyliberalerna tydligen också lyckats att rekrytera nya likasinnande till Örebromötet och där leder applådåskorna när deras idol Annie Lööf talar. Läs gärna ”personporträtt” på Fredrik Federley som du aldrig får läsa i lydmedia som i stället ständigt höjer denna politiske charlatan till skyarna. https://runelanestrand.wordpress.com/2011/09/22/nar-federley-stadade-ut-luder-ur-sin-garderob/
Rune Lanestrand
sr sr svd svd sr

4 Responses to Vad är Cybercentern?

 1. […] Hur som helst har jag roat mig med att leta runt på nätet efter herr Bards eskapader. Och här, här, här, här, här och här kan ju vara spännande att läsa vad f.d. mer eller mindre […]

  Gilla

 2. Rune Lanestrand skriver:

  Nu kommer reaktionen ute i kommunerna allt mer på den oansvariga invandrings-och flyktingpolitiken. Björn Schaerström moderat kommunpolitiker i Vallentuna är särskilt kritisk mot så kallade flyktingentreprenörer, som utnyttjar den kristartade bristen på bostäder för att ta ut ockerhyror av Migrationsverket.”Bidrag till internationella organisationer ger bättre effekt utan att göda cyniska flyktingsmugglare och flyktigentreprenörer”, skriver han.

  Enligt honom är asylsökarna en stor förlustaffär för kommunen och skattebetalarna. 1­ 900 kronor kostar en invandrare per dygn i det privatägda boendet i kommunen. De totala kostnaderna för en invandrare i en månad beräknar Schaerström till 77 000 kronor – 926 000 kronor per år. Dessa resurser skulle kunna användas bättre utomlands anser Schaerström som skriver ”För samma kostnad som för en individ på Vallentunaboendet, alltså kr 926,000… vågar jag påstå… att man i en krigszon på sydligare breddgrader kunnat bygga ett enklare men väl fungerande flyktingskydd för 100 personer.”
  ”Vi har ett farligt läge. Den som inte ser detta är blind”, skriver han. ”Vallentuna Kommun bör omgående skrota flyktingboendet och avtalet med Migrationsverket.”

  Gilla

 3. tillfalligheter skriver:

  Centern ut och SD in? Dags att starta ett framtidsparti, dvs ett parti som vill att det ska finnas en framtid. Sol, vind och vatten och fred., Mat utan GMO. konstgödning och gifter. Ett parti som stänger alla reaktorer i Sverige på rekordtid utan till följd av olycka, Rekord är att stänga 9 på ett halvår eller drygt hälften (9 av 17), innehas av Tyskland. Japans rekord att stänga 49 samma år, 4 stängde sig själva, resten (50 st) stängdes för översyn, 1 eller 2 har fått starta igen.
  Ja vad väntar vi på i Sverige och varför? Det var ju klart redan på 70-talet att fission ger avfall för minst 200000 års bevakning. Slutförvar enl SKB duger inte. Den dög inte ens på 70-talet.

  Gilla

 4. sven gustavson skriver:

  Annie Lööf, höll ett mycket välformulerat tal, som tilltalade stora grupper av centersympatisörer. OM,,, det var ett tal under galgen där formuleringarna var en helomvärdering på ”cybercenterns” arbete, eller det var ett sätt att ljuta olja på vågorna, återstår att se.
  (Jag är inte… Jag vill inte… Jag vill inte….) (Det är vad partiet vill som skall marknadsföras.) (Inget partilöftelöfte.)
  Styrkorna på olika grupperingar när partiprogrammet skall. fastställas kommer att avgöra valet 2014. Är det troligt att Annie Lööf vill, eller kan ”kupera” svansen på cybercentern?
  I den frågan, finns svaret på centerns framtid.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: