GMO-foder förstör grisars inre organ

Denna länk tillägnas LRF:s tidning ATL som på ledarplats återkommande gör propaganda för GMO-grödor. Också till dem som rycker på axlarna och inte ser några som helst risker med GMO-foder till grisar och andra husdjur.
http://detopaverkadesinnet.blogspot.se/2013/06/ny-studie-om-gmo-visar-alarmerande.html

5 Responses to GMO-foder förstör grisars inre organ

 1. Allan skriver:

  Såg just något glädjande, nämligen att landstinget Gävleborg beslutat att bara upphandla GMO-fria varor

  Gilla

 2. Anne Ringborg skriver:

  Som barn hörde jag talas om Ragnarök, en naturkatastrof som skulle göra slut på hela härligheten. Men det här tycker jag faktiskt är värre, att människor besatta av girighet och sina maktmedel är kapabla att förstöra våra livsmöjligheter. Det behövs inte särskilt mycket fantasi för att föreställa sig en framtid in the waste – land !

  Gilla

 3. Rune Lanestrand skriver:

  Ursäkta, glömde adressen till Vernersson. lars.vernersson@lrfmedia.lrf.se
  Inte fel att skicka också till ATL:s chefredaktör Dan Birgerson. dan.birgerson@lrfmedia.lrf.se
  ATL är den dominerade tidningen inom jordbrukspressen.

  Gilla

 4. Teknik ska hålla sig till döda föremål som maskiner o liknande! Levande varelser måste ju för sin överlevnad äta och där går gränsen för ”teknik”. GMO växter har en förändrad molekylsammansättning o att detta försök (ett bland många faktiskt) visar att våra kroppar inte är anpassade för onaturliga växtarter. Grisar eller människor spelar nog ingen större roll, dessa främmande ämnen förorsakar inflammatoriska tillstånd i kroppen som försvar. Skulle tro att man kan dra den slutsatsen att vid långvarig förtäring skulle det uppstå många konstiga nya sjukdomar förutom de vi redan har problem med. Grisar lever ju inte heller lika länge som människor. Jag inte se en enda positiv sak med GMO. Det liknar en straffdom över hela naturen o människor o djur. Nåt slags långsam utrotning i motsats till atombomber som utrotar på en gång. Att någon kan gå på dessa Giftbolags hjärntvättande amsagor om GMOs förträfflighet kan inte min hjärna fatta!!! GMO leder till utslagning av biologisk mångfald i naturen mer gifter i jordbruket förgiftning vid förtäring och monopolisering o ägande av fröer o stora pengar till dessa bolag som redan är stormrika. o även en utarmning av sorter inom våra nyttoväxter. Och så småningom total makt över maten! Med allt vad detta kan innebära. Hu vale säger jag kan inga terrorister spränga deras fabriker i luften! För mig är de helvetet förkroppsligat Fy!

  Gilla

 5. Rune Lanestrand skriver:

  Kopiera gärna och skicka länken nedan till ATL:s ledarredaktör Lars Vernersson och säg ifrån om och vad du tycker. Han skriver så här i LRF-ägda ATL: ”Det är dags att lätta på bromsen. Visst ska man vara försiktig med ny teknik, men hittills har inga bevis kommit fram för att gmo-grödor har skadat miljö eller människors hälsa. Fler företag borde få möjlighet att ägna sig åt genteknisk forskning så att fler grödor med önskvärda egenskaper snabbare kommer i bruk.
  Det skulle vara värdefullt inte minst för livsmedelsförsörjningen i Afrika.”
  http://detopaverkadesinnet.blogspot.se/2013/06/ny-studie-om-gmo-visar-alarmerande.html

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: