Spinndoktorernas lilla julafton i Visby

Vem orkar kommentera all gammal möglig skåpmat som värms upp i Almedals-mikron som lydmedia sedan serverar som färskmat med hjälp av en uppsjö gratisätare och gratisdrinkare när man kan meta med barnbarnen, plocka kantareller, ro ut på sjön och lägga nät?
Satte på tv utan att tänka mig för vad det var för program. Fick se Jan Björklund flina brett, självförnöjt och införstått mot Erik Blix som tycks ha tappat stinget totalt i det sunkiga Almedalsklimatet. Stängde av direkt.
Rune Lanestrand
sr
dn
svd svd

5 Responses to Spinndoktorernas lilla julafton i Visby

 1. Rune Lanestrand skriver:

  Satte på tv utan att tänka mig för vad det var för program. Fick se Jan Björklund flina brett, självförnöjt och införstått mot Erik Blix som tycks ha tappat stinget totalt i det sunkiga Almedalsklimatet. Stängde av direkt.

  Gilla

 2. cgs skriver:

  Får vi bara ett femte jobbskatteavdrag så ordnar det sig nog, skall ni se!

  Gilla

 3. Spektakel av detta mått får enligt moderna skatteregler kosta hur mycket som helst! Överheten måste få ha roligt o ”mingla” med varann! (läs ironiskt). Men när det kommer till sånt som är viktigt för den övriga befolkningen då får det inte kosta nånting! Titta bara på det senaste uppropet från sjukvården. Likadant är det i skolorna. Slimmat med personal o stora barngrupper. Lärare o annan personal går på knäna. Men det gör nog inte så mycket enligt våra folkvalda!!! Det är viktigare med sånt som Almedalen. Hua ja!

  Gilla

 4. Rune Lanestrand skriver:

  Ryktas om, jag vet inte om det är sant, att Visbys reningsverk slagits ut på grund av höga halter alkohol i avloppsvattnet.

  Gilla

 5. valther skriver:

  Det är en dyr historia för väljarna att ha en sådan samling pellejönsare, jag förstår inte hur det har varit möjligt för dem att bli valda. Det svenska folket måste vakna och skaka av sig oket.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: