Bidrottningen sövs ner och våldtas

Jag har sedan jag nyligen fick reda på att bidrottningar insemineras inte fått någon ro utan funderat över hur det hela går till. Det är mer upprörande, snuskigt och mer kränkande för vår viktigaste bundsförvant i naturen, än jag kunnat föreställa mig.

I stället för att fritt flyga ut och para sig med ett antal drönare skymfas drottningen på det nesligaste.

”Parningsakten” går till så att man först klämmer sädesceller ur drönare.
Därefter stoppar man drottningen med huvudet före ned i ett rör.Sedan petas de uppsamlade sädescellerna in i drottningens slida med en liten spruta. Under tiden är drottningen nedsövd med CO2.

Tack vare våra fantastiska forskare och professorer på lantbrukshögskolan, vilt påhejade av Sveriges Biodlares Riksförbund, staten och med stöd från EU går utvecklingen framåt. Så nu sker våldtäkten allt oftare med en maskin som går att köpa på nätet för 23350 kronor.
Rune Lanestrand

9 Responses to Bidrottningen sövs ner och våldtas

 1. Anne Ringborg skriver:

  Hej Rune, vi r ju mnga som r tacksamma mot dig fr vad du str fr och din kamp. Jag har sen 90-talet fljt forskningen om vaccinationer och barnsjukdomar. Nu en nyutkommen bok p 330 sidor med forskning frn olika delar av vrlden ”Vaccinationer risker och skador” Det r tydligt att det kan innebra risker att vaccinera fre 1 1/2 rs lder, innan immunfrsvaret hunnit utvecklas. Mnga lkare r kritiska mot att man i samma spruta vaccinerar mot flera sjukdomar. Belastningar i form av gifter och dlig nringsstatus kan ocks bidraga till srbarhet. Nu undrar jag, nr brjade giftbesprutningarna invadera Sverige i mera betydande utstrckning? Med vnlig hlsning Anne Ringborg Date: Thu, 1 Aug 2013 14:25:34 +0000 To: anne.ringborg@hotmail.com

  Gilla

 2. HEMIMAMMA skriver:

  Även ”små” övergrepp kan vara stora brott

  Gilla

 3. Anders skriver:

  Detta som beskrivs är övergrepp av värsta slag. Jag blir så upprörd…

  Gilla

 4. Eva Ivarsson skriver:

  Åh varför lär vi människor oss aldrig! Respekt och ödmjukhet för naturen och dess fantastiska ordning, som vi tydligen gärna skapar oordning i ?!

  Gilla

  • Kent Åsberg skriver:

   Det ser mörkt ut på fronten människans beteende mot de andra djuren. Det känns dock bra att veta, att det finns människor som Rune som lägger ned arbete på att sprida kunskap om eländet, så att många vaknar upp och kanske hjälper till med att sprida informationen – kanske når man över någon ‘kritisk mängd av protester’ så att en process som inte låter sig stoppas sätter igång ett sorts ‘krig’ mot de värsta marodörerna – Monsanto tillhör väl det gäng av lifsfarliga monsterkoncerner som måste bekämpas med stor kraft.

   Kent Åsberg

   Gilla

   • Rune Lanestrand skriver:

    Jag är absurd optimist som Tage Danielsson uttryckte det. Blir vi bara tillräckligt många kan vi rå på den hybris som i dag präglar många av våra makthavare. För detta talar det växande intresset för miljön. T ex ökar motståndet mot genmani-pulerade grödor och livsmedel inte bara i Europa.

    Gilla

 5. Kent Åsberg skriver:

  Korrektion:
  ”abrolut” i senaste inlägget skall naturligtvis vara ”absolut”!
  Felskrivningsprocenten stiger med ökad upprördhet!

  Kent Åsberg

  Gilla

 6. Kent Åsberg skriver:

  Detta är ett av många, många, kanske hundratusentals, exempel på hur individer från arten människor abrolut inte får hantera andra djur pp 😦

  Kent Åsberg, Vellinge
  http://beacon.se
  @beablanche

  Gilla

 7. sm7cth skriver:

  Otroligt och helt oväntat – detta måste motarbetas med praktiskt taget alla medel! 😦

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: