Reinfeldt överraskade

Är det fler än jag som blev positivt överraskad av statsminister Fredrik Reinfeldts bestämda ställningstagande, i gårdagens Agenda, mot en militär lösning på inbördeskriget i Syrien?
Det var tongångar som man länge väntat på att få höra. Hoppas det är början på slutet på den förnedrande servila inställning till USA som Carl Bildt företräder.
Hoppas Reinfeldt inte ger efter när Barack Obama kommer till Stockholm för att knyta Sverige ännu hårdare till USA och NATO:s totalt misslyckade säkerhetspolitik som går ut på krig och intervention i stället för diplomati och förhandlingar.
Rune Lanestrand
sr sr sr

6 Responses to Reinfeldt överraskade

 1. peter skriver:

  Reinfeldt är en ulv i fårakläder det visas med all tydlighet i hans mein kampf bok ”det sovande folket”.

  Gilla

 2. ingeborg skriver:

  Personligen ger jag inte ett dugg för Reinfeldt vad han säger och jag tror man gör ett stort misstag om man litar på honom. Carl Bildt har också visat att han kan sälja ut vårt land till högstbjudande. Han ser vårt land som sitt eget lilla ”projekt. Jag har läst många amerikanska bloggar, som är klart emot detta och Obama kommer att bli oerhört förödmjukad. Amerikanerna har egna problem hemmavid och många unga män som dödats och sårats i de krig som Amerikas militärkomplex ”ordnar” i namn av demokrati

  http://parnassen.wordpress.com/2013/09/01/ryssland-har-bevis-rebellerna-bakom-gasattacken-i-syrien/

  Gilla

 3. svitjod skriver:

  Man har ju lärt sig att politiker säger en sak till hemmaopinionen och en annan i utrikespolitiken och jag har svårt att lita på Reinfeldt dels för hans flagranta svek mot sina egna väljare i o m ök med mp men också när Carl Bildt, känd USA-informatör sitter i Arvfurstens palats…

  Reinfeldts uttalande är inget värt!

  Gilla

 4. Inger Boketoft skriver:

  Den samlade bilden som kommit fram de sista dagarna pekar åt att USA inte attackerar. Kanske har även Reinfeldt lyft upp fingret och förstått. Oavsett är hans tankar bra.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: