Obama kommer med ofred, GMO och hormonbiffar

Förenklat kan man säga att USA:s president barack Obama gör vårt land den äran med ett officiellt statsbesök för att belöna det sämsta Sverige står för i dagens politik.
Nämligen det faktum att Sverige övergett den alliansfria politiken och bl a stridit under amerikanskt befäl i Afghanistan, sände JAS-plan till Libyen, soldater till Mali, praktiskt taget anslutit sig till NATO, genomför militärövningar och bombfällning med USA och NATO-plan i Norrbotten och över Vättern. Med andra ord släppt djävulen över gränsen.
Särskilt sägs Obama också uppskatta att Sverige la in sitt veto mot att diskutera USA:s avlyssning i EU. Allt som är dåligt ska nu honoreras och med benäget bistånd från lydmedia höjas till yppersta statskonst.
Obama vill också visa sin uppskattning för att Sverige och jordbruksminister Eskil Erlandsson ivrat för godkännande av GMO-grödor inom EU. Och för Sveriges extrema hållning till frihandel vilket gynnar den stora parten USA.
Det går kalla kårar utefter ryggen när jag i svt:s morronsoffa får höra handelsminister Ewa Björling tala sig varm för ett reservationslöst frihandelsavtal med USA. Särskilt inom jordbruket som öppnar dörrarna för GMO-livsmedel och hormonstinna skinkor och biffar från världens i särklass största. mest miljöfientliga och plågsamma djurfabriker i världen.
Reportrarna i alla kanaler riktigt tindrar med ögonen när Ewa Björling helt gripet ur luften fräckt sockrar sin propaganda med att en familj i Sverige årligen kommer att få 4500 kronor mer i plånboken genom frihandelsavtalet och när vi öppnar gränserna för att importera sjukdomsalstrande skräpmat från USA .
Samtidigt som Sverige med USA i ryggen ska visa vägen för övriga EU-länder påstår en lika trosviss som om miljö och matkvalité totalt okunnig handelsminister.
Rune Lanestrand
svd sr svd svd sr sr sr svd sr sr sr svd svd sr sr sr sr

11 Responses to Obama kommer med ofred, GMO och hormonbiffar

 1. Per Kårhammer skriver:

  Hand i hand med detta gyckelspel har man nu beslutat att dela ut Anna Lindhpriset på 25000 :- till Madeleine Albright, USA:s förra utrikesminister som ansåg att det var ”värt priset” att 500000 irakiska barn dödades i Irakkriget. Det ena vansinnet avlöser det andra! Dessa pengar skulle göra bättre nytta om man använde dem som tändpapper i vedpannan!

  Gilla

 2. […] Source originale: https://runelanestrand.wordpress.com/2013/09/03/obama-kommer-med-ofred-gmo-och-hormonbiffar/ […]

  Gilla

 3. Rune Lanestrand skriver:

  I min hembygd Lane-Ryr hörde jag som barn de gamla använda följande talesätt. ”När storgubbarna samlas blir det synd om di små”. Det kommer osökt för mig i dessa dagar,

  Gilla

 4. Rune Lanestrand skriver:

  Kan man tänka sig en mer avslöjande replik för Barack Obamas hycklande utrikespolitik?

  Gilla

 5. Per Kårhammer skriver:

  Bra skrivet och huvudet på spiken! Reinfeldts och Erlandssons landsförräderipolitik angående vårt svenska lantbruk blir ju tyvärr mer befäst av detta beklämmande besök!

  Gilla

  • Ja och värre lär det bli när frihandelsavtalet med USA går igenom fullt ut! Då kommer all skiten därifrån att strömma in över oss. Billigt hormonkött o gmo-mat i alla dess former. I USA har ju en folkopinion mot GMO börjat göra sig gällande och det känner nog Monsanto o Co av, så om de kan etablera sig i Europa med sitt skräp så kommer de att inte att snåla på krutet. det här landet har ju en regering som tycker allt sånt är ok så hit kommer de nog först. Är rädd att det blir dödsstöten för svenska bönder. Åtminstone de som inte vill befatta sig med sådant. Ibland undrar jag var detta elände ska sluta!!

   Gilla

 6. Sune Olsson skriver:

  Hej
  Vad skall man göra för att denna undfallenhet skall upphöra?
  Nästa år är det val till för EU och sedan riksdag, vad skall man välja? Som 66 åring känner jag mig fullständigt lurad av S, dagens regering ger inte mycket hopp. Kalle Stropp och Reinfeldt nä tack. Är det det bara SD och Piratpartiet som återstår?

  Hälsningar
  Sune

  Gilla

  • Anders skriver:

   Jag kan varmt rekommendera Svenskarnas Parti, de går emot allt som tas upp i denna artikel, och mycket annat vansinne som pågår.

   Det är också anledningen till att de smutskastas så i all massmedia (ljugmedia). SD är bara kontrollerad opposition, SvP står för den riktiga oppositionen.

   Det visas inte minst genom dagens protestaktion mot Obama i Stockholm, där SvP delade ut detta flygblad där de kräver att krigsförbrytaren Obama fängslas för brott mot mänskligheten (scrolla till baksidan):

   Klicka för att komma åt Obama.pdf

   Gilla

 7. Paul Rimmerfors skriver:

  På kornet Rune! USA hyllar Sverige för vår undfallande flathet och de viktiga frågorna kommer aldrig att ställas! Oerhört pinsamt! Vi har bl a Assange, Manning och Snowden mycket att tacka för.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: