Skurkstaten Sverige

Vart är mitt land på väg har jag länge undrat. Men det Uppdrag Granskning visade i kväll skakade mig mer än något annat. Det var långt värre än det jag fruktat skulle dölja sig bakom den offentliga scenen.
FRA ( Försvarets Radioanstalt) är en riktigt skum och odemokratisk inrättning det har jag förstått ända sedan jag fick reda på att Carl Bildt som malaj gjorde sin sin värnplikt där. Tydligen blev han redan då enrollerad som underrättelseman för USA.
Hans roll förklarar alla hans resor runt om i världen på uppdrag av USA och även farit som en kurir mellan Sverige och Vita Huset.
Jag är efter tidigare dryga 20 års krigsplacering inom Centrala Beredskapsnämnden för Psykologiskt Försvar ganska väl informerad om vår civila och militära beredskap beredskap. Men att FRA också hackar privata datorer och spionerar på svenska medborgare har jag inte ens i min vildaste fantasi kunnat föreställa mig.
Under senare tid och under Carl Bildts tid som utrikesminister har Sverige mer och mer skämt ut sig internationellt och betraktas mer och mer som en skurkstat av de regeringar som lider under USA:s stövel.
Carl Bildt är en säkerhetsrisk. Det är mer än hög tid att han lämnar Arvfurstens Palats. Och att han häktas. Han är inget mindre än en simpel landsförrädare. Han har sålt ut Sveriges för en spottstyver.
Rune Lanestrand
dn dn

11 Responses to Skurkstaten Sverige

 1. Erling skriver:

  Det viktigaste som nu står framför det Svenska folket är att ge den sittande regeringen avsked för ett uselt arbete som försatt det svenska folket i en hopplös situation. Förstörd yrkesutbildning i de flesta yrken den utbildning som nu finns är bara teoretisk och det fungerar inte i verkligheten.

  Gilla

 2. 25 dec | skriver:

  […] Hur kan det komma sig att inte landet och befolkningen är i uppror efter alla dessa avslöjanden om övervakning via FRA och Säpo, samarbete med USA, smyganslutning till Nato, mm mm? Rune Lanestrand – Skurkstaten Sverige […]

  Gilla

 3. Rune Lanestrand skriver:

  Polismyndigheten i Stockholms Län

  106 75 Stockholm

  Telefon: 114 14

  Anmälan om dataintrång, 0201-K389860-13

  Hej

  Anmälan är upprättad med ovanstående diarienummer. E-brevet med bifogade dokument skickas till handläggande distrikt.

  Med vänlig hälsning

  Pia Åstbom

  Polisens Kontaktcenter i Stockholms län

  Gilla

 4. Göran Keijser skriver:

  Det tycks som Sverige mer och mer börja likna det forna östblocket, med avlyssning av folket, åsiktsregistrering och trakasering av oliktänkare. Politiker som ger sig själva förmögenheter, skärmar sig från folket, och skyr inga medel för att komma till dumheternas högborg i Bryssel. Var har mitt fosterland tagit vägen, där ärligheten fanns och ett handslag var ett handslag som man kunde lita på, och inte som i dag, då det inte går att lita på något eller någon.

  Gilla

 5. […] bloggar blir man upplyst! Låt dig upplysas av Rune den här […]

  Gilla

 6. Rune Lanestrand skriver:

  Har till polismyndigheten i Stockholms län anmält Dag Hartelius, generaldirektör för Försvarets Radioanstalt för brott mot FRA-lagen när han enligt kvällens program i Uppdrag Granskning hackar och spionerar på privata personers datorer.

  Gilla

 7. Sylvia Olofsson skriver:

  Tyvärr har både callocain o andra framtidsvisioner mer än 1oo x överträffats av verkligheten. nu är det bara bibelns antikrist som kan övertrumfa eller är han här redan. Bildt har väl varit något av den sämsta utrikesminister vi haft. Säja vad man vill om Palme men på hans tid var Sverige ett respekterat land i världen. Nu har vi sjunkit i ett träsk.

  Gilla

 8. Gunnar Norrman skriver:

  Nej, FRA sköter sig utmärkt. Signalspaning är väl ingen nyhet? Bättre än att bli överrumplad.

  Gilla

  • Ja de är väl lika duktiga som KGB o Stasi var på sin tid! Kanske till o med ännu effektivare! Men frågan är väl, vill vi leva i ett sånt samhälle med kontroller av enskilda personer o med en massa angivare?

   Gilla

 9. Undrar hur en rättegång mot Assange skulle se ut ?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: