Lööf har inget hört, inget lärt!

Är det inte dags för tänkande centermedlemmar att kräva Annie Lööfs snara sorti när hon på nytt talar sig varm för att riskkapitalister ska få fortsätta härja inom vård, skola och omsorg.
Lööf är helt enkelt till skada för landet.
Jag vill i varje fall inte att mina skattepengar ska gå till globala riskkapitalbolag som tar hem enorma aktievinster och sedan lämnar elever vind för våg vid arrangerade konkurser när skolor stängs t o m mitt i en termin.
Rune Lanestrand

16 Responses to Lööf har inget hört, inget lärt!

 1. Rune Lanestrand skriver:

  Walther, Står SPI-välfärden för Sveriges Pensionärers intresseparti?

  Gilla

 2. Allan skriver:

  Tidigare har Lööfs parti föreslagit rätt till månggifte, liberalare knarklagar etc. Varför kanske någon undrar. Antagligen för att attrahera flera väljare att ge dom sin röst.
  Vad gör man inte för att få vara med vid köttgrytorna,läs få del av allas våra skattepengar.

  Gilla

 3. Anne Ringborg skriver:

  Och Eskil Erlandsson tycker att vi ska ha GMO i Sverige. Ja Monsanto har ju i honom hittat en sann vän. Och tänka sig, han är ägare till 7 miljoner i aktier, värd sin vikt i guld minsann!

  Gilla

  • Rune Lanestrand skriver:

   Erlandsson lär vara den i regeringen som har det största aktieinnehavet. Ett lysande exempel på vad centern har utvecklats till. En gång småfolkets parti

   Gilla

   • Den mannen har varit och är en fullständig katastrof! Han bara pratar smörja om sitt ”Matlandet Sverige” och om småskalig mat hantering. Men hur gör han i verkligheten?! Han bara värnar om det storskaliga industrijordbruket o GMO! Det mest miljöförstörande och naturhotande som finns till dags dato!

    Gilla

 4. Sylvia Olofsson skriver:

  Vad tog dom vägen de gamla härliga centerpartisterna som trodde på en levande landsbygd ett socialt ansvar för skola och omsorg. Hur kan man tro att en ung säkert duktig kvinna men helt utan livserfarenhet skulle kunna bevara sentern och bondeförbundets ideologier. Jag menar inte att allt skall bli vid det gamla, men det finns gamla ideologiska värden att kämpa för. Jag känner inte igen vare sig ideologin eller människorna i detta C. För min del får de åka ut i valet, men jag vill veta vilket parti som företräder landsbygden i dag.

  Gilla

  • Rune Lanestrand skriver:

   Precis det undrade också Solveig Ternström på min facebook-sida där jag också tar upp centerns trista utveckling. Det finns 34 kommentarer till mitt inlägg. Där svarade jag så här. Solveig, jag undrar också var den gamla hederliga centern tagit vägen. Dessvärre är det nog så att de som stod för decentralisering, kärnkraftsavveckling, en levande landsbygd och en röst för småfolket både i stad och land har gett upp. Det är också som Bingemar skriver. Förvånansvärt många höga pampar inom centern, både riksdagsmän och kommunalråd som svansar för Stureplanscentern, Lööf, partistyrelsen och det politiskt korrekta mediedrevet. De har visat sig ryggradslösa och fega. Rädda om sina höga löner. De vet att allt styrs uppifrån partibunkrarna i dag. Någon partidemokrati existerar inte längre. Det gäller f övr alla partier. Du fick ju verkligen uppleva det på skinnet. Du hederliga Solveig när du i riksdagen stod för en genuin centerpolitik när partiet svek sina ideal och öppnade för ny kärnkraft.
   Alla som har facebook kan se mina inlägg på fb då de är offentliga.

   Gilla

 5. Britt Ingegärd Jakobsson skriver:

  Annie Lööf säger det hon tror på. Frågan är om centermedlemmarna är av samma åsikt. Kanske inte men de vågar inte riskera att byta ledare i ett känsligt läge. Bara en tanke. Jag hoppas att Centerpartiet åker ur riksdagen.

  Gilla

  • Rune Lanestrand skriver:

   På din fråga vill jag citera vad Ingemar Nilsson tidigare förbundssekreterare i CUF skriver. Tyvärr räcker det inte med Annie Lööfs avgång för att C skall komma rätt. När jag på olika C-fora följer andra ‘inne-centerpartister’ verkar dom vara ganska överens med Annie. Tyvärr var det länge sedan C befolkades av sådana som Lanestrand och Ternström. För mig är det en stor sorg, att centern har valt att göra en fullständigt förvirrad högersväng. För mej verkar centern ha förbrukat sitt berättigande. Samhällstjänsten är fullbordad! I fint minne ihågkommen för sin radikala politik på områdena miljö, sociala, decentralisering och internationell solidaritet på 60/70-talet!

   Gilla

 6. Jag håller fullständigt med dig Göran, när det gäller vården o skolan post järnväg. Det är sånt som är en stats service till sina medborgare och ska därmed inte vara förenade med vinstintressen!! Vinstintressen ska bara vara möjligt i helt andra företag, inte sådana som har till uppgift att se till ett lands medborgares bästa.

  Gilla

  • Rune Lanestrand skriver:

   Privatiseringen av järnvägen är kanske det värsta exemplet. Det är så man knappt vågar åka tåg längre.

   Gilla

 7. Valther skriver:

  Jag är helt oförstående till hur människor på landsbygden kan företräda och vara kvar i Centern.
  Det mest troliga scenariet om inte Centern kommer in i riksdagen 2014 är.
  Partistyrelsen tar ett beslut om att skänka bort hela partikassan till en annan förening.
  Efter att ha överlåtit den totala förmögenheten på Cirka 1,5 MILJARDER så avgår styrelsen och ingen kan ställas till ansvar.
  Stureplanscentern har ett mycket stort inflytande över detta.
  Stureplanscentern har goda kontakter med ledande personer i praidrörelsen dessa skulle kunna vara mottagare av denna GÅVA.
  Detta kapital har byggts upp av landsbygdens folk som varit aktiva i BONDEFÖRBUNDET–CENTERPARTIET.
  Detta scenarie har alleredan inträffat i andra föreningar i Sverige.

  Gilla

 8. Göran Keijser skriver:

  Nu är ju trösten den, att på hösten faller LÖV, så med tanke på att det är val i höst så får vi hoppas på Lööf fällning även i år.
  Kan det vara så att politikerna numera fyller sina dagar med att sitta på sin skyddade kammare och fundera ut den ena tokigheten efter den andra. Jag menar inte att allt var bättre för, men det är inte fel och se bakåt och titta vad har går fel. Men dom lever väl efter devisen. Det är av misstagen man lär sig, det är därför jag inget kan. För i min värld skall Vård/Omsorg. Skola. Post. Järnvägar. Telefon skötas av staten och inte av penninghungriga riskkapitalister, för dessa områden skall få kosta och jag betalar gärna skatt om den går dit den skall, men ej villig att betala skatt som berikar några få kapitalister.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: