LRF Ungdom sitter i knät på McDonalds och Monsanto

LRF och bondekooperationen är inte längre en kooperativ rörelse i böndernas och landets intresse. Vilket de tyvärr lyckats inbilla partier och riksdagsledamöter.
På fotot nedan framgår den oheliga alliansen mellan LRF, jordbruksminister Eskil Erlandsson, LRF Ungdom och de multinationella jättarna. I det här fallet Mc Donald.
I bakgrunden kunde också stått en reklamskylt för Monsanto. För häromåret var en grupp LRF-ungdomar på studieresa till USA som Monsanto bekostade.
Strax efter sin hemkomst började LRF Ungdom propagera för GMO i svenskt jordbruk.
http://www.lrf.se/Om-LRF/Organisation/LRF-Ungdomen/Stipendier/kunskapsprogrammet/Vinnare-av-Kunskapsresan-2013/
Jag hoppas att både beslutsfattare och allmänhet nu får klart för sig hur lierade LRF och LRF Ungdom är med det enormt mäktiga agroindustriella komplexet som med mördande reklam säljer in det kortsiktiga miljöfarliga GMO och kemijordbruket som håller på att ödelägga förutsättningarna för ett ekologiskt hållbart jordbruk. Genomskådar de små röda stugor LRF så falskt använder i sin reklam. Småbruk som de gjort allt för att utrota.
Rune Lanestrand

4 Responses to LRF Ungdom sitter i knät på McDonalds och Monsanto

 1. Tommy Neij skriver:

  De gör nog som många organisationer gör, även en del politiska ungdomsorganisationer, skriver in alla de kan komma på som medlemmar och därigenom få mer bidrag från staten (oss skattebetalare). De lär sig tidigt att fuska de som ska styra Sverige.

  Gilla

 2. Tänk vad de har ringt o tjatat på mig i alla år o velat att man skulle gått med som medlem! Men jag har alltid haft min mening om LRF klar för mig, de stöder bara storskalighet i kemijordbruk o pampar inom storjordbruken. De vill egentligen bli kvitt alla småbrukare o familjejordbruk. För de sitter som irriterande käppar i deras miljöförstörande storskalighetsutveckling eller avveckling som det ju blir så småningom eftersom det storskaliga fossilslukande jordbruket måste gå i graven vad det lider!

  Gilla

  • Rune Lanestrand skriver:

   LRF:s ständiga ökning av medlemstalet reser frågetecken. Undrar hur det räknas. För antalet bönder minskar och medlemsantalet i avdelningarna minskar och måste slås ihop för att bli beslutsmässiga på årsmötena och för att få ihop en styrelse. Så är det i varje fall i våra trakter.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: