Arla och LRF Mjölk vill ha GMO-foder

Nu går skam på torra LAND. Finns det inga medlemmar inom LRF och Arla som kan reagera mot denna monumentala galenskap? Kan bara hoppas på en massiv reaktion då 70-80 av bönder och konsumenter i alla undersökningar är emot GMO i foder och i livsmedel.

Läs och reagera. http://www.lantbruk.com/lantbruk/arla-trycker-pa-gmo-sojan
Rune Lanestrand

17 Responses to Arla och LRF Mjölk vill ha GMO-foder

 1. Arla, Lantmännen och LRF kan få seg en ubehagelig overraskelse når det viser seg at forbrukerne slett ikke vil ha den GMO-skiten!

  Det hender u.t. er i Sverige og handler ifbm familiebesøk. og er det noe svenskene er bedre på enn oss, så er det økologiske varer. Så her går det i økologisk når det er å finne. Men jeg kommer ikke til å røre varer med GMO, da sulter vi heller!

  Gilla

 2. Ebbe Hörman skriver:

  Så är det då på väg att hända det som vi har fruktat GMO blir fritt att använda i svensk spannmål. Var finns logiken i alla kommunpolitikers sköna tal att använda närproduserat och ekologiskt odlad mat i kommunernas matställen.Tala om att använd dubbel tunga.Detta måste stoppas.

  Gilla

 3. ingeborg skriver:

  Inga-Lill Johansson; Jag undrar i mitt stilla sinne hur det ska gå med den här planeten när såna idioter ska styra o ställa.Tala om grensågare!! Ja det kan man undra. Själv är jag glad att jag är så gammal som jag är. Hemskt att tänka så men det är sant. Varje dag är en upplevelse i sorg och förtvivlan hur nyttiga idioter förstår vår jord.

  Gilla

 4. Kaj Bentsson skriver:

  Där för ska vi sluta köpa GMO kött av ren protest och bara köpa ekoligist

  Gilla

  • Rune Lanestrand skriver:

   Både i protest och för att rädda jorden och luften och vattendragen från gift, kemi -och GMO-jordbruket. Och för att rädda våra bin som är omistliga och som håller på att dö ut p g a alla gifter i jordbruket.

   Gilla

 5. Anders Rydén skriver:

  Är en Svensk bonde alltför obekväm kanske djurskyddsinspektörerna kommer på besök?
  Jag tror inte att en aktiv bonde med vettet i behåll försöker driva dessa frågor fullt ut.
  Jag hittade förresten denna artikel lite längre ner på Lands hemsida http://www.lantbruk.com/lantbruk/i-schweiz-sitter-mjolkbonderna-bergsakert
  Det tycker jag är ett bevis på att kvalitetsprodukter är bättre för bonden än billiga bulkvaror.
  En produkt bonden kan vara stolt över.

  Gilla

 6. Rune Lanestrand skriver:

  Arla, Lantmännen och LRF sprider ständigt en myt om att efterfrågan är så liten på ekoprodukter. Men ofta är eko-mjölken slut på hyllan. Laktosfritt smör, grädde och creme fraich som är en stor produkt i dag finns inte alls. När det gäller kyckling så finns den nästan aldrig på hyllorna. Samma när det gäller kyckling.Bosarpkyckling är en större uppfödare. På min förfrågan fick jag i dag svar från Bosarpkyckling att efterfrågan på deras kyckling är större än tillgången.

  Gilla

  • Jag fick idag svar via mail från nätverket HejdåGMO. Det var svar på frågor som de skickat till LRF. Och jag kan ge en sammanställning med en mening: LRF ÄR MYCKET POSITIVA till GMO och ser alla som inte delar deras åsikt som bakåtsträvare! Jag undrar i mitt stilla sinne hur det ska gå med den här planeten när såna idioter ska styra o ställa.Tala om grensågare!!

   Gilla

   • Rune Lanestrand skriver:

    Det man kan trösta sig med är att LRF-toppen inte har en majoritet av medlemmarna med sig. Så därför är det bra att de nu visar sitt rätta ansikte. Det underlättar en mobilisering mot galenskaparna.

    Gilla

 7. Rolf Löfgren skriver:

  Detta vansinne måste stoppas.
  Något måste göras NU!
  Jag vet inte vad, dess värre.

  Gilla

 8. Svante skriver:


  Kan denna vara till någon hjälp?
  Svante

  Gilla

 9. Rune Lanestrand skriver:

  Vill påminna om det här försöksdjuret som matats med Roundup-herbicid och en Roundup-tolerant genetiskt modifierad majssort. Man kan bara undra över hur många liknande försöksresultat som gömts undan i de snuskiga GMO-laboratorierna.
  http://newsvoice.se/2014/01/08/vetenskaplig-tidskrift-bojer-sig-for-monsanto-drar-tillbaka-gmo-kritisk-studie/

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: