Carl Bildt i armkrok med Svenskarnas parti

Äntligen har lydmedia fått klart för sig vad det är för politiskt patrask som med våld tagit över makten i Ukraina. Men jag förstår att det känns ovanligt för alla politiska reportrar och ledarskribenter som i decennier låtit sig imponeras av Carl Bildt och utan kristisk granskning återgett alla hans ”klokheter” om läget runt om i världen.
Nu lyser det igenom vilka högerextrema kretsar Carl Bildt hyllar i Ukraina. Nästa gång han flyger till Kiev kan han sluta hymla och ta med sig medlemmar i Svenskarnas /(SvP) parti i regeringsplanet. De reser nämligen till Kiev lika flitigt som Sveriges statsminister för att träffa sin partikamrater i Svoboda som har flera ministrar i kuppregeringen i Ukraina.
(SvP) beskrivs så här i Wikipedia: ”Svenskarnas parti (SvP) är ett svenskt nynazistiskt politiskt parti. Partiet bildades, under beteckningen Folkfronten den 22 november 2008 efter att Nationalsocialistisk front lagts ner. Partiets tidning som ges ut på internet heter Realisten.”
Rune Lanestrand
dn

8 Responses to Carl Bildt i armkrok med Svenskarnas parti

 1. Quality articles is the important to attract the visitors to go to see
  the web site, that’s what this website is providing.

  Gilla

 2. valther skriver:

  På tal om patrask så har vi vårt eget patrask i riksdagen ingen nämd och ingen glömd.

  Gilla

 3. valther skriver:

  Om våra brojlerpolitiker hade haft lite sunt förnuft så hade det tagits beslut som var till fördel för vanligt folk. Men ack nej det är bara sina egna intressen som prioriteras. Som pensionär så får man högre skatt än den som är anställd. Arbetsförmedlingen kallar 61000, kaos uppstår och polis inkallas vad liknar detta. Att förnedra folk på detta vis är en skandal. Som arbetsgivare så vågar man inte att kontakta arbetsförmedlingen för då åtgår all tid till att svara på brev, meijl, och telefonsamtal från arbetssökande. Den administrativa bördan ger inte en krona i inkomst och likaledes alla onödiga uppgifter till statistisk centralbyrån.

  Gilla

 4. Ragnar Blomqvist skriver:

  I veckan som gått har Ryssland orsakat vapenskrammel på Krim och delvis även i Ukraina. Med Rysslands flottbas på Krim, är det väl inte förvånande, att Putin vill försvara sina intressen, särskilt då EU lägger sig i och vill ha Ukraina med i EU, då fortsättningen kan bli att Ukraina går med i Nato. Fottbasen är uthyrd till Ukraia på 25 år från 1991, men flottbasen tillhör dock Ryssland. Är inte Putin handlande bevis på självbevarelsedrift? Var fanns FNs och Eus protester under byggandet av OS-byn med åtföljande misshandel av arbetarna? Deras protester nu, ser jag som ett bevis på att FN och EU är rädda för att EU skall förlora Ukraina. Deras protester hjälper föga. Är det inte EUs agerande som dragit in Putin ikonflikten. Det är bara att hoppas att inte Västvärlden orsakar ett tredje världskrig, på grund av deras halstarrighet!

  Gilla

 5. ingeborg skriver:

  http://gotiskaklubben.wordpress.com/2014/03/08/carl-den-storste-pa-vag-in-i-en-psykos/
  Här kommer lite ”roligt” om Carl den störste. Slå på denna länk. Man kan hålla sig för skratt. Jag säger det igen för femtielfte gången. Carl Bildt är en katastrof för vårt land.

  Gilla

 6. Rune Lanestrand skriver:

  Med Carl Bildts inställning till demokrati och mänskliga rättigheter skulle han bli en passande utrikesminister i Ukrainas fascistanstrukna kuppregering.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: