Paret Bildt/Corassa är en uppblåst sufflé!

Utan lydmedias servila svansande för paret Bildt/Corazza skulle de aldrig kunnat svingat sig upp på den högsta politiska estraden.
Med ett uns av kritiskt granskande journalistik i tv, sr och Bonnierdrakarna skulle luften pyst ur dessa båda politiska uppblåsta suffléer så att ordnar och kraschaner yrt i luften över Östermalm.
Carl Bildts lika överlägsna som studentikosa uppträdande och Anna Maria Corazza Bildts inövade politiska svada, som när hon i den heminspelade Monsantofilmen om genmanipulationens välsignelser låter som en vältränad politisk papegoja, skulle då vara ett minne blott.

5 Responses to Paret Bildt/Corassa är en uppblåst sufflé!

 1. Eaqhan skriver:

  Bra sagt!

  /Skvitt

  Gilla

 2. pershuvud skriver:

  Lysande inlägg….!

  Gilla

 3. Man blir trött bara av att se deras högdragna miner och självbelåtna kroppsspråk! Måtte det bli regeringskifte i höst så de får gå några trappsteg neråt! Calle Bildt har jag aldrig litat på han sitter på sin höga piedestal och åstadkommer inget av värde!

  Gilla

 4. Anonym skriver:

  Håller med, det är en en bra bild när det gäller paret Bildt!

  Gilla

  • Rune Lanestrand skriver:

   Hade inte detta förskräckliga, så till den milda grad självförnöjda par inte haft så oförsvarbart stort inflytande och varit en så stor fara för landets säkerhetspolitiska läge, självförsörjning och folkhälsa skulle jag inte ägna dessa urtrista politiska personer en enda rad i mitt skrivande.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: