Vem vill gå en hundpromenad med Fredrick Federley (c)?

Av de fyra toppnamnen på centerns lista till EU-parlamentet är det nog Fredrick Federley som skrämmer bort flest väljare. Han åker nu runt i landet och uppmuntrar folk att bli politiker för till det behövs ingen utbildning säger Federley till Norrköpings tidningar.
Han borde tillagt att det krävs sunt förnuft. Men eftersom han själv är i total avsaknad av detta och bristande politiskt omdöme kom han inte ens på den tanken.
– Som politiker behöver man ingen utbildning. I teorin kan man bli statsminister om man är 18 år och svensk medborgare. Politiker kan vem som helst bli, sa Fredrick Federley när han besökte ensamkommande flyktingbarn i Norrköping. Det hade varit bättre att han talat om hur ett bättre mottagande av barnen kan ordnas.
Referat i NTÖD:” Federley bedriver personvalskampanj inför EU-valet. Han har, via sin hemsida, bara fått in 13 675 kronor i kampanjbidrag. För 500 kronor får givaren fika med honom, för 2 500 kronor en lunch och – som pris i ett lotteri – en hundpromenad i Botkyrka i sällskap med Federley. Den som ger 5 000 kronor kan vinna en resa till Bryssel och få en träff med honom i EU-parlamentet – om han blir invald där.”
Det senare är dessbättre inte troligt då centern i dag enligt senaste väljarundersökningen endast får 3,6 procent i EU-valet.
Rune Lanestrand

13 Responses to Vem vill gå en hundpromenad med Fredrick Federley (c)?

 1. ingeborg skriver:

  Jag skulle kunna tänka mig att gå på hundpromenad med Federley om jag får bra betalt. En och annan sanning kan man ju också få sagt.

  Gilla

 2. Rune Lanestrand skriver:

  Federley vill att den bjudne ska betala lunchen för honom också. Ja det är så dumt så det är inte klokt. Och han ska vara riksdagsman och kandiderar för att representera vårt land i EU-parlamentet. Vilket bottenskrap centern har få ihop på EU-listan.

  Gilla

 3. Frazer skriver:

  Bara att hålla med alla kommentatorer.Centern lär nog aldrig resa sig igen.

  Gilla

  • Rune Lanestrand skriver:

   Troligen inte. Det finns knappast kvar en enda person i centertoppen som det är någon resning på. I och med att övergav övergav sina hjärtefrågor och lätt stekarna i Stureplanscentern ta över och skriva det famösa idéprogrammet så har det bara gått utför. Partiet saknar i dag allt självförtroende och är därmed dödsdömt som riksdagsparti.

   Gilla

 4. Göran Keijser skriver:

  Man kan ju undra om Fredrik tycker att man skall betrakta det som en förmån att få ta upp hundskiten efter hans hundar när man går på hundpromenad med honom. Han är så korkad, så när man säger Fredrik Federley högt, då stannar köksklockan, för han är ett klockrent stolpskott.

  Gilla

 5. skogsmulla32 skriver:

  Skrämmande, finns det ingen annan väg än att förlöjliga dessa inkompetenta sk politiker ? Det är hög tid att en fullkomlig omvandling ska ta plats, med kompetenta insatta specialister, som inte nöjer sig med att vara vald, utan som vill satsa 100% på att bli bra o effektiv för folket o landets (naturen inkl.)bästa.

  Gilla

  • Rune Lanestrand skriver:

   Har du något bra förslag.
   Att visa på hur ytliga och fjantiga politiker som Federley är ett första steg till att folk ska inse hur dumma såna som han är.
   Grundproblemet är att rejält folk inte vill ställa upp som politiker. Det innebär att alla slappa typer kan sitta i riksdagen i åratal utan att lämna några spår efter sig.

   Gilla

 6. Vad är det för folk som skänker pengar till såna evenemang! Av mig skulle de aldrig få en krona! Varför skulle en fattig småbrukarkärring skänka pengar till redan rika? Sånt kan de betala själva de har så bra löner i riksdag o regering så det har de råd med! Det är inte meningen att vanligt folk med mediokra löner ska betala för dessa politikers rundresor där de svamlar o ljuger hela tiden! Nej inte en spänn ska de få av mig!! Ingen av dem!

  Gilla

  • Rune Lanestrand skriver:

   Instämmer helt. Endast en politisk psykopat kan vara så blind och självgod så han kan föreställa sig att någon vill betala för att gå på hundpromenad med vederbörande.

   Gilla

 7. Anne Ringborg skriver:

  Nämmen, nog är det väl Marit Paulsen som är värstingen!

  Gilla

  • Rune Lanestrand skriver:

   Federley ligger på delad förstaplats tillsammans med Paulsen som skrämmer bort väljare från folkpartiet!

   Gilla

 8. Rune Lanestrand skriver:

  Läs gärna den erfarne redaktören och skribenten Sven-Olov Löövs porträtt av Fredrick Federley i centertidningen Östersunds-Posten. Det är verkligen mitt i prick.
  http://www.op.se/opinion/ledare/uttrycker-sig-som-en-sektmedlem

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: