Maud Olofsson slog sista spiken i centerns EU-kista!

En av centerns många pratiga men politiskt svaga politiker Kristina Jonäng gör i svd Brännpunkt ett desperat försök att rentvå Maud Olofsson i Nuon-affären. Hon tar till det billiga knepet att stämpla kritik mot förra statsrådet och vice statsminister Olofsson som kritik för att hon är kvinna. Något mer långsökt får man nog leta efter.
Nej, Maud Olofsson har verkligen bäddat för berättigad kritik både mot själva affären men också för sitt fega uppträdande att inte ställa upp när KU kallar till förhör. Att den kritik hon ådrar sig skulle som Jonäng påstår komma sig av att hon är kvinna är helt gripet ur luften.
Maud Olofssons lika omdömeslösa som ytterst aroganta nekande att svara på frågan om hon informerat statsminister Fredrik Reinfeldt blir parodi på henne själv på samma sätt som när hon försvarade sin förändrade inställning till kärnkraft med motiveringen att det var för hennes barnbarn hon ändrat uppfattning.
Alla med minsta förnuft förstår att statsminister Reinfeldt ljuger svenska folket rakt i ansiktet när han påstår sig via media fått reda på att hans regering gjort Sveriges största affär någonsin vid köpet av Nuon för 97 miljarder.
Maud Olofssons fall från den politiska piedestalen blir ödesdiger för centern även i EU-valet. Inte minst därför att de centerkandidater som står överst på listan till EU-valet är rena katastrofen.
Toppkandidaterna i nämnd ordning är Kent Johansson, Skara, Kristina Yngwe, Ystad, Fredrick Federley, Botkyrka och Hanna Wagenius, Uppsala
Har någon hört talas om Kent Johansson från Skara som är centerns enda ledamot i EU-parlamentet?
Kent är en hygglig prick men följer den förvillade partitoppen slaviskt. (Vi satt samtidigt i regionfullmäktige och regionstyrelsen i Västra Götalandsregionen.)
Kristina Yngwe har just avgått som ordförande för LRF Ungdom där hon i strid med både bönder och konsumenter hårt drivit på införande av GMO i svenskt jordbruk.
Fredrick Federley. 08-medias kelgris, playboy, vän med Idolmobbaren Alexander Bard, och ledande inom Stureplanscentern. Federley är en av partiets främsta dödgrävare. Har skrutit med att han använt knark när han var ordförande i Centerns Ungdomsförbund.
Hanna Wagenius är ordförande i Centerns ungdomsförbund och vill legalisera cannabis.

Med ”draghjälp” av Maud Olofsson och sådan kandidater står centern med största sannolikhet utan representant i EU-parlamentet.
Rune Lanestrand
Tidigare politisk redaktör på Älvsborgs-Posten (c)

7 Responses to Maud Olofsson slog sista spiken i centerns EU-kista!

 1. Kaj Bentsson skriver:

  Det är väl bra om centern åker ur dom har ändå inget att till föra mer än dumheter. Se bara på vår jordbruksminister och uttalanden i vart fall inget som gynnar vare sig centern eller jordbruket med sådana grodor som det har kommit från den munnen .

  Gilla

 2. ingeborg skriver:

  Sorry, det blev fel. GMO skall det vara.

  Gilla

 3. ingeborg skriver:

  Här kan du läsa mer om de förödande effekterna MGO har på hela naturen och människorna. Mötet i Stockholm har jag fått information om från medlemmar i Småbrukarförbundet. Kanske kan några här ta reda på mer och föra ut detta så mycket som är möjligt. Kanske förstår man Ukraina-konflikten bättre. Det är The New World-order som gäller.

  http://parnassen.wordpress.com/2014/05/19/ryssland-kriminaliserar-gmo-gor-det-du-med/

  På lördag 24/5 är det en aktion i Stockholm mot GMO och Monsanto. En representant för en småbrukarorganisation i Paraguay åker just nu runt i Sverige och berättar om hur GMOsoja-odlingen slår mot de små jordbruken där.
  Via Campesina, den internationella småbrukarrörelsen är engagerade i detta, så informationen kommer därifrån. Det är allt vi vet för tillfället. Det skall vara ett möte på Mynttorget.

  Gilla

 4. Till EU-valet finns ingen o rösta på! Blir blankröst i så fall! Jag tycker alla kandidater har nåt skit i bagaget. Hela EU är ju som en svart våt o möglig filt som ligger över oss o hindra allt fritt tänkande o ansvarstagande för vanligt folk som lever nära jorden! De som fortfarande har lite förnuft o egen vilja kvar!

  Gilla

 5. Allan skriver:

  Rakt på sak. Centern är inget att rösta på

  Gilla

 6. Björn skriver:

  Å nu räcker Löfven ut en hand åt Lööf.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: