Varför är journalister med kurage så sällsynta i dag

En veteran i Vita Huset tar bladet från munnen. Något för alla strömlinjeformade, politiskt korrekta, fega svenska journalister och redaktioner att ta intryck av.
https://www.causes.com/posts/922923-helen-thomas-discusses-israels-nukes?conversion_request_id=93481898&ctag=8ded84bff9a4966d6ce9a9a4b7584c45b7&ctoken=LWiucaTBRGkXWGE7_W7–kJ_pSdu42hMfIrjNqlzGmZ5pH_sGi9_u0-TM_CdTvv1XhX15XEgEyGeOU0ZX1nmkELK3w8Sik9N&message_id=72e0cccd69cc1911e2cc8de5008de7ed%40causes.com&uid=73623535&utm_campaign=post_mailer%2Fcampaign_update.cb_55163&utm_medium=email&utm_source=causes

6 Responses to Varför är journalister med kurage så sällsynta i dag

 1. Då är det ju storkapitalet som genom reklamtrams bestämmer vad vi får säga eller tycka! Borta är både åsikts och yttrandefrihet! Den finns väl bara på ett skrivet papper nuförtiden!

  Gilla

 2. valther skriver:

  Journalister är en av de yrkesgrupper som får skylla sig själv för att de har hamnat i den situationen som tidningsvärden och de befinner sig i. Om inte journalisterna hade åsidosatt det svenska folket så som har skett dom tror väl för fa: inte att man kan ljuga och förtala hur som helst. För varje journalist som blir arbetslös skall vi vara tacksamma för.

  Gilla

 3. Inger Boketoft skriver:

  Deras arbetssituation är tuff, få har fasta anställningar, de skriver som arbetsgivaren tycker är smartast?! Många är unga, har dålig erfarenhet, gör dålig research m m. Gott kurage kommer ur goda anställningsvillkor bl a. Än är journalisterna inte tillräckligt arga.

  Gilla

 4. Lars-Håkan Halldin skriver:

  Svaret är enkelt folk läser inte längre tidningar. Nyheter debatt mm snuttifieras. Du kan själv se hur Göteborgskoncernen med GP i spetsen knäar. Inget får skrivas som stör den sista frontlinjen reklamen. Tv o radio samma fenomen snuttifiering inte störa lyssnare och tittare. Reklamstyrd TV och radio där grasserar fånigheterna mer fånigt mindre seriöst. TV4 är idag en enda stor lekkanal utan seriositet. Idag bjäfsar man och gullar med kungahuset och kändisvärlden. Ryggraden på Svenska journalister har knäckts de sitter jättelöst medan medan tidningsdöden drar fram. Aldrig skriva en uppkäftig eller granskande rad då kan de ekonomiska intressens som styr tidningen säga nej det är inte längre tillåtit.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: