Telia är kass!

 
Telia är ett uruselt företag. Efter åskvädret den 5 augusti har vi fortfarande inte kontakt med servern, så varken mail eller internet fungerar. Först skyllde de på att de saknade reservdelar.till den lokala telestationen. De sparar väl på underhåll och service för att få ihop pengar till mutor i miljardklassen till korrupta diktaturer. Inte förrän den 20 augusti kan Telia lova att felet på vår linje från stationen kan vara lagat. Vi på landsbygden struntar de totalt i. Hör det centern som har IT-ministerposten!
Har fler lika dålig erfarenhet av telia som mer och påminner om bedrövelsen SJ?
(Sänder detta från Uddevalla bibliotek)

2 Responses to Telia är kass!

 1. Anonym skriver:

  Jag har varit utan telefon sedan 19 juni. Telia skyller på alla andra. <min telefon har blivit kapad. Andreas hette den sista som hade samma telefon som jag. Hur det nu kan vara möjligt. Jag vill bara ha min telefon tillbaka, jag har haft den sedan 2002. Hur går man tillväga? Tänk på alla som har larm kopplat till telefon. Det måste bli en skärpning.

  Gilla

 2. Björn Carlsson skriver:

  Telia abonnenter i Tolg ( N Växjö)hade liknade problem efter blixtnedslag i Nykulla tornet, och problemet är sällan att något går sönder för det gör allting, utan det värsta är helt obefintlig information till dom abonnenter som är anslutna, och som efter en massa ringande till många olika personer får ett besked att det tar lång tid att åtgärda.
  Det är inte utan att man undrar var vi är på väg.

  För att pigga upp lite har jag plockat fram en länk till och det är klassikern Gus Dahlström – Hål i gatan som dom flesta gamlingar känner igen
  Vet inte om hela klippet finns men kanske någon annan har en bättre

  http://www.last.fm/music/Gus+Dahlstr%C3%B6m/_/H%C3%A5l+i+gatan

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: