Stockholm kan snart stå i lågor om Jan Björklund inte stoppas

Folkpartiledaren Jan Björklund har länge varit den drivande kraften bakom den ödesdigra omläggningen av Sveriges säkerhetspolitik. Från en fredsbevarande, alliansfri nation till ett närmande av den aggressiva krigspolitik som präglar USA och många andra länder.
Politiska konflikter ska enligt Björklund lösas med krig och våld. En metod som vi borde ha lärt oss inte fungerar utan skapar bara ytterligare krig.
Får major Björklund som nu är i sitt ässe med sig hela riksdagen på sin syn på hur konflikter ska lösas där Sverige är en del i USA och NATO:s agerande mot Ryssland kan Stockholm snart stå i lågor.
Då kan Björn Ranelids senast bok Kärleken och de sista människorna på jorden http://www.bjornranelid.se/ bli verklighet. Där Stockholm är sönderbombat och ligger i ruiner efter massiva flyganfall.
Detta kan bli vårt land, vårt folks pris om Jan Björklund och hans likatänkande krigshetsare inte stoppas.
Rune Lanestrand
dn

7 Responses to Stockholm kan snart stå i lågor om Jan Björklund inte stoppas

 1. Rune Lanestrand skriver:

  Vid gårdagens möte i Bryssel steg statsminister Fredrik Reinfeldt fram som den främste höken i Ukraina krisen. Sverige som kan drabbas hårdast vid en upptrappad militär konflikt.
  Annika Ström Melin i dagens DN: Före toppmötet fick Fredrik Reinfeldt ett enskilt samtal med Porosjenko. På väg in till förhandlingarna med övriga EU-ledare krävde statsministern tuffare EU-sanktioner mot Ryssland.
  Har Reinfeldt verkligen med sig riksdagen på en så oförnuftig hållning. Frågan har knappast diskuterats i Sverige.

  Gilla

 2. Kenneth Johansson skriver:

  Jag läser just nu en bok som heter ”bankerna & skuldnätet” med Ellen Hodgson Brown en tegelstens bok i storlek. Där ser man hur USA fungerar i verkligheten. USA verkar vara världens mest kriminella land och det är inte det vanliga folket utan på allra högsta nivå. Allt går att köpa för pengar.

  Nu förstår jag bakgrunden till hur ett antal presidenter blev skjutna.Och det gäller även Olof Palme.

  Det finns där en militär organisation som heter CIA. Det är en terrororganisation som avsiktligt sätter i gång stridigheter och även inbördeskrig om det går. ”Falsk flagg” , är deras specialitet.

  Det har varit demonstrationer i dag i Stockholm där bla. nynasister har varit inblandade. Det skulle inte förvåna mig om CIA är inblandade där och tilldelat dem pengar och kanske även varit med och demonstrerat.

  Gilla

 3. Sven Ruin skriver:

  Skriv gärna under uppropet på tinyurl.com/ApoLib och sprid det vidare!

  Gilla

 4. Rune Lanestrand skriver:

  Man kan undra om USA och NATO redan styr över Sverige? När man trots ett starkt folkligt motstånd inte bara tillåter NATO att flygbomba i Vättern utan också ska utöka dessa övningar.

  Gilla

 5. valther skriver:

  Brojlerpolitikerna har bara ett intresse att fylla sin egen plånbok på vilket sätt detta sker är ointresant , likaledes hur det drabbar deras DUMMA VÄLJARE bry de sig inte på. De förändringar som de Svenska riksdagspartierna har genomgått från att vara företrädare för samhällets olika gruper till att bara företräda egenintressen samt släkt och vänner är håresande och korupt.
  Har därför vi en del äldre startat SPI-Välfärden i vår komun då det ligger i vårt intresse att försvara den rätt som vi har arbetat in under vår yrkesverksamma liv samt att barnbarnen skall få ett drägligt liv.

  Gilla

 6. Kenneth Johansson skriver:

  Jag kan inte detaljerna men politikerna i Sverige har i det tysta godkänt att NATO och USA får använda Sverige som bas för militära stridsenheter för att sedan kunna ge sig på Ryssland.

  Gilla

 7. Anne Ringborg skriver:

  och att Nato tillåtits bomba i Vättern är ju helt sjukt, bara så korkat. Politiker som fattar dessa beslut sitter och sitter i en instängd värld med tjocka väggar. En realistisk konsekvensanalys lyser med sin frånvaro

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: