Kinberg Batra säkrar moderata kräftgången

om hon blir vald till partiordförande. Hon är stockholmsfixerad, högdragen och ger ett stelt intryck. Ingen kioskvältare precis. Men hon är populär i den moderata riksdagsgruppen som heller inte lyft partiet. Valet sker i slutna rum i en liten krets som består av den kärna som har förlorat valet på en dålig moderatpolitik.
Valberedningen och det isolerade stockholmska bunkergänget vågar inte låta medlemmarna vara med och välja ordförande. För då vet de att Anna Batra Kinberg, som anser stockholmare smartare är lantisar, inte har minsta chans att bli vald till ordförande för Nya moderaterna.
Det förefaller som om media redan har utsett Kinberg till ordförande på samma sätt som man matchade Annie Lööf. Ett val som inte visade sig särskilt lyckat. Det som går hem i riksdagens kammare och i det politiskt korrekta journalistghettot på Södermalm går sällan hem i resten av landet.
Rune Lanestrand
dn dn

12 Responses to Kinberg Batra säkrar moderata kräftgången

 1. elof skriver:

  Med astronauthuvudet Kinberg-Batra och geniet Kent Persson så får drygheten en manligt och kvinnligt ansikte och moderaterna är tillbaka på det gamla hederliga spåret att förlora val efter val. Inte pga av sossarnas skicklighet utan på oppositionens oförmåga.
  Bort med klantskallen Persson och astronauthuvudet Batra.

  Gilla

 2. Inge skriver:

  Hon kommer att va ett bra sänke för M, välj henne!!!!!!!!!!!

  Gilla

 3. Ja, det är till o sätta sig på de höga piedestalerna! Typiskt 08 beteende! Tycka att Sverige det är 08 området. resten består av dumma idioter med lägre IQ! Skulle vilja säga att i verkligheten är det precis tvärtom! Vi som bor ute på landsorten vi fyller våra hjärnor med kunskaper som vi kan ha nytta av inte en massa trams!
  Och en massa ”ickekunskaper” som inte är till nån nytta i verkliga livet.

  Gilla

  • Rune Lanestrand skriver:

   För att klara sig på landsbygden och i landsorten, när de stora resurserna satsas i de stora städerna krävs både intelligens och fantasi.
   Kinberg Batras uttalande om att stockholmare är smartare än lantisar visar bara hur dum, självbelåten och begränsad hon är.
   Jag vill påminna om att i det val(98) Kinberg Batra gjorde detta korkade yttrande kom hon inte in i riksdagen.
   Detta visar att även stockholmarna är smartare än Anna Kinberg Batra. Sen att moderata riksdagsgruppen är så dumma att de väljer Kinberg till gruppledare är en annan historia,

   Gilla

 4. Perry skriver:

  Lundgren, Reinfeldt, Batra. Intressant trappa från döda ansikten till totalt likstela

  Gilla

 5. valther skriver:

  I riksdagen så sitter det många förfärliga mäniskor inom de etablerade partierna men var finns de verkliga folkföreträdarna.
  Nej Sverige fortsätter sin väg i från medborgar demokrati till ”Rövare Samhället”.

  Gilla

 6. ingeborg skriver:

  Om någon tror att det blir bättre med de rödgröna så lämnar jag här två länkar. Undrar för övrigt när det går upp för svenska folket att vi inte har politiker som värnar om sitt eget folk.

  Gilla

 7. Leif Lindau skriver:

  Kvinna, grandios självbild stockholmare, och 100% broilererfarenhet,: praktiskt taget redan utsedd.

  Gilla

  • Rune Lanestrand skriver:

   Ja hon passar som hand i handsken på stockholmsmedia. svt slog redan på morgonen fast att hon kommer att bli vald. Det ska då till en rätt modig person för att ställa upp som motkandidat.

   Gilla

 8. hoppas hon blir ordf, det kommer dom att förlora på i det långa loppet!! En förfärlig människa tycker jag, en lantis!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: