Stockholmarna är smartare än Ann Kinberg Batra

som nu lanseras hårt av medierna. Morgonens programledar i svt:s nyhetspanel ansåg hennes som närmast vald. Och Kristina Axén Olin tidigare finansborgarråd i Stockholm höjde förstås Kinberg Batra till Skyarna.
När Göran Hägg påminde om hennes korkade uttalande om att Stockholmare är smartare än lantisar avbröt programledaren. Men han kom igen och påminde om att i den valrörelsen då Kinberg Batra gjorde detta uttalande blev hon inte invald i riksdagen. Vilket visade att stockholmarna var smartare än Kinberg Batra ansåg Hägg.
Stig Malm den gamle filuren höll med om berömmet väl medveten om att Ann Kinberg Batra med sin centraliseringspolitik, nedlåtande syn på landsorten och högdragenhet är en idealisk motståndare till socialdemokraterna.
Rune Lanestrand
dn

5 Responses to Stockholmarna är smartare än Ann Kinberg Batra

 1. valther skriver:

  En mäniska som uttrycker sig på det viset som hon har gjort att lantissar är inte är så smarta som Stockholmare kan inte vara så vidare smart. Jag tror inte hon kommer att bli någon höjdare för Moderaterna i näst kommande val detta kommer nog att äga rum 2016. Den situation som nu råder i riksdagen är omöjlig och nu väntar alliansen alt sd bara på rätt tillfälle att fälla regeringen. Detta blir en enkel match att göra med så svaga ministrar som nu sitter och de belastningar som en del har.

  Gilla

 2. Rune Lanestrand skriver:

  Jag vill upprätta lantisen. Det är en person som är stolt över sina rötter och som har fötterna på jorden. Och de flesta har sina rötter på landet.

  Gilla

 3. blir nog bra – har dom inte tappat väljare förr så blir det väl nu, frågan är bara vem som fångar upp dom!

  Gilla

  • Rune Lanestrand skriver:

   Gör de inget åt den havererade migrationspolitiken fortsätter nog åderlåtningen till SD som var drygt 11 procent i höstens val.

   Gilla

   • valther skriver:

    Detta som du skriver om hur väljare flyr M är helt riktigt för den politiska atlant ångaren tar tid att vända men vi såg nu hur detta har börjat i årets val. Jag blir inte förvånad om SD får ytterliga framgångar. Det som är det farliga vika personer är det som vi ger makten till i SD finns det bra och dåliga kandidater, det är en dålig insyn i partiets ledning.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: