Anna Kinberg Batra är ett perfekt val – för SD

skriver statsvetaren Jan Kallberg på bloggen Dagens Samhälle.-”Nya Moderaterna appellerar till en allt mindre grupp röstberättigade. Riksdagsvalet 2014 sände ett klart budskap till partiet. Stockholmscentrismen är för stor. Tappet på landsbygden och i småorter är oerhört farligt för partiets långsiktiga överlevnad.
Nya Moderaterna appellerar till en allt mindre grupp röstberättigade. Stockholmscentrismen är för stor. Behöver man bry sig om landsbygd och småorter från de nya Moderaternas sida? Självklart inte om man vill nå 10 – 15 procent i riksdagsvalet, men vill man nå 25 procent måste man också appellera till landsbygd och småorter” skriver Kallberg i sin krönika.

Rune Lanestrand
dn

 

 

5 Responses to Anna Kinberg Batra är ett perfekt val – för SD

 1. Rune Lanestrand skriver:

  Stefan Löfven hade kunnat vara frimodigare vid gårdagens besök i Oslo. För norrmännen är inte alls lika korrekta som den politiska eliten i Sverige utan vågar föra en öppen debatt om flykting- och migrationspolitiken. http://www.expressen.se/politik/lofven-undvek-de-kansliga-fragorna/

  Gilla

 2. Gösta Walin skriver:

  Rune
  Perfekt val för SD- Elefanten i rummet, Sverigedemokraterna, vad anser du? Är dom rasister, främlingsfientliga, eller vad mer , kanske varghatare. Dags att ta bladet från munnen.
  Gösta

  Gilla

 3. valther skriver:

  Detta är ett strategiskt val så man offrar Anna Kindberg Betra för man vet att det fortsätter ner i nästa val. Det har likheter med Socialdemokraterna och deras Juhult för det går alltid ner innan det går upp. När tiden är inne och folket har glömt så finns det säkert en ny kandidat som kan dupera det Svenska folket.

  Gilla

 4. Rune Lanestrand skriver:

  Anna Kinberg Batra förstår ingenting av det som sker utanför Stocckholms tullar. Hon kommer att söka sitt stöd bland de som tjänar mest, bor flådigast i storstad och ser sig som lika rättvist välbesuttna som den forna adeln. Och så många fler sådan väljare finns inte. I synnerhet inte på Landsbygden.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: