Nu är Marit Paulsen åter i farten med sitt falska

budskap som GMO-frälsta medier med svt och Bonnierpressen  i spetsen genast okritiskt backar upp.  http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6025662

Marit Paulsen är utan jämförelse den mest falska och fräcka politiker som kandiderat till riksdag och EU. Det står jag för.
Hon har slagit rekord i partibyte och politiska svek. Har gått från kommunisterna,via socialdemokraterna och centern till folkpartiet. Frågan är om hon inte var med i kd ett tag också.
Hon var uppbackad av LRF och tidningen LAND inför folkomröstningen om EU-medlemskapet. När hon hittade grönare gräs och fetare arvode hos det ryggradslösa folkpartiet blev hon uppbackad av hela den allerstädes närvarande Bonnierpressen.
Mot de GMO-frälsta drakarna hjälpte det inte att jag skrev och sjöng in en ”kampanjvisa” för den fullkomligt skrupelfria Marit Paulsen.
Rune Lanestrand

17 Responses to Nu är Marit Paulsen åter i farten med sitt falska

 1. valther skriver:

  Det är hon som är demokratins DÖDGRÄVARE.

  Gilla

 2. Rune Lanestrand skriver:

  Katrineholms-Kuriren publicerar http://kkuriren.se/ledareasikter/debatt/1.2798865

  Gilla

 3. Håkan Sannebro skriver:

  Härlig nidvisa Rune! Det är ofattbart att den tanten har kommit så långt.

  Gilla

  • Rune Lanestrand skriver:

   Ja Håkan det är egentligen obegripligt. Men det är nog främst därför att hon anpassat sitt budskap till vad de stora medierna driver för frågor. kärnkraft, mer makt till EU, Natomedlemsskap, GMO, gift- och kemijordbruk, villkorslöst handelsavtal med USA, centralisering och stordrift.
   Den liberala fp-pressen, som dominerar,, inkl SR och tv driver ständigt dessa frågor.
   Dessutom tror jag att många väljare har kvar den ursprungliga bilden av Marit Paulsen som miljöaktivist. Och som inte har uppmärksammat att hon har bytt sida och ställt sig på de globala storbolagens sida.

   Gilla

 4. anna skriver:

  Håller med dig till 110 procent! Jag sparade brevet hon skrev tillsammans med Mona Sahlin inför EU inträdet, Ett brev som skickades till Sveriges alla kvinnor där man varnade oss för allt hemskt som skulle hända om vi inte gick med. Svenska folket verkar dock tycka att hon är ett rekorderligt fruntimmer med krut i.

  Gilla

 5. Torsten Johansson skriver:

  Underligt, att folkpartiet med sina amerikaniserande, mer och mer uppenbart ondsinta budskap, får sådan plats i media. Här är det fråga om förgiftning av befolkningen, Björklund (visserligen utanför EU) ligger bakom fördumningen och som parti, arbetar de i alla organisatoriska sammanhang,för att få vår ungdom avlivad, i andras krig.

  Gilla

  • Rune Lanestrand skriver:

   Texten inom parentes förstår jag inte vad den åsyftas.

   Gilla

   • Torsten Johansson skriver:

    Björklund påverkar självfallet Pålsson, men borde rimligen inte ansvara för allt hon ställer till med. Han ingår ju inte i Marit Pålssons politiska EU.grupp.

    Gilla

 6. marianne nilsson skriver:

  Instämmer helt Rune i Ditt inlägg om Marit Paulsen. Hon får verkligen vårt förtroende för EU att minska.

  Gilla

 7. I USA börjar ju ett uppvaknande komma till stånd mot GMO och all annan skräpmat med en massa giftiga tillsatser. Det är nog därför som de miljödödande kemiföretagen med Monsanto i spetsen lägger ned så mycket energi för att övertyga alla i Europa att deras produkter är ofarliga o bra! Tänker en gång till på de fyra giftprofessorerna från SLU och deras angrepp på ekologisk mat. Att den kommer nu är kanske ett led i nån sorts strategi från giftbolagen och deras allierade. Allt detta sväljer media med hull o hår och håller med så mycket de kan.

  Gilla

 8. Rolf Löfgren skriver:

  En gång för länge sedan såg jag upp till Marit P. På senare tid har det vänt till raka motsatsen.

  Gilla

 9. Ebbe Hörman skriver:

  Sveriges konsumenter och lantbrukare kommer att bli slavar under Monsanto om avtalet mellan EU OCH USA blir verklighet rekommenderar att läsa boken Hotet mot livet Bra Rune stå på dig vi behöver sådana som du.

  Gilla

 10. Rune Lanestrand skriver:

  Miljoner amerikaner varnar Europa för GMO. http://blueshift.nu/57-miljoner-amerikanare-varnar-europa-for-gmo/

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: