Timide Skavlan gör reklam för NATO

Fredrik Skavlan riktigt pöste när han i sitt senaste program kunde hälsa ”chefen för världens starkaste militärmakt” Jens Stoltenberg välkommen. Nu skulle svenska folket äntligen få inse att endast ett NATO-medlemskap kan rädda landet undan de farliga ryssarna.
Det är inte första gången som den käcke Skavlan hetsar mot vår östra granne.
För nästan precis ett år sen plockade Skavlan fram två fanatiska proamerikaner och rabiata rysshatare som oemotsagt fick ösa sitt hat över Rysslands agerande efter den av USA, Nato och EU uppbackade  statskuppen i Ukraina. Nämligen Pehr G Gyllenhammar och den norske utrikeskorrespondenten Hans-Wilhelm Steinfeldt.
Jag har inget emot att Sveriges förhållande till NATO diskuteras. Men jag gillar inte att ren och skär krigspropaganda lindas in i ett underhållningsprogram där dessutom endast en uppfattning får komma till tals. Dessutom Public Service.
Dålig och oärlig journalistik Fredrik Skavlan! Hägrar månde ett talkshowkontrakt därover?
Rune Lanestrand

8 Responses to Timide Skavlan gör reklam för NATO

 1. Rune Lanestrand skriver:

  När det gäller det av USA. NATO och EU uppviglade Ukraina är Public Service nästan värst när det gäller att underblåsa hatkampanjen mot Ryssland. I bakgrunden ligger Monsanto och andra globalföretag rustade till tänderna att lägga under sig ytterligare ett land. Och krigsindustrin som vädrar morgonluft vill helst ha ett krig mot Ryssland

  Gilla

 2. Eaqhan skriver:

  Jag håller med dig. Tänk om han hade bjudit in ryssvänner! Jädrans! Då hade det blivit anmälningar till Radionämnden så brevlådan sprack!

  /Skvitt

  Gilla

 3. Eaqhan skriver:

  Grattis till plats 24 i skrivande stund!
  http://botd.wordpress.com/growing-blogs/?lang=sv#!/read/following/

  /Skvitt

  Gilla

 4. Rune Lanestrand skriver:

  För nästan exakt ett år sedan hetsade Skavlan också fullkomligt skamlöst mot Ryssland. Han kanske tror att vi glömt när han nu kommer igen med samma propaganda. Helt i strid med Public Service avtal med staten. https://runelanestrand.wordpress.com/2014/03/15/skavlan-putsar-hornen-och-kammar-svansen-pa-overheten/

  Gilla

 5. Rolf Löfgren skriver:

  Dagens politiker och media har totalt tappat sans och vett. Sverige bör stärka sin roll av neutralitet och öka samarbetet med Ryssland och övriga BRICS länder.

  USA är den stora krigshetsaren och det har djup gående ekonomi-politiska rötter. Stavas Petro-dollar.

  Det är nödvändigt att läsa de alternativa nyhetsförmedlingarna för att få balans i den krigshets som pågår.

  Vi befinner oss i en mycket farlig position och det är USA som provocerar. Att gå med i NATO, vore förödande för Sverige.

  Gilla

 6. Agneta Norberg skriver:

  Media är en central stridskraft. Hur skulle US Air Force kunna fortsätta sina stridsövningar i nordområdena om inte media samtyckte? Nu står vi inför världens största flygstridsövning Arctic Challenge Exercise, ACE, som ska genomföras i Västerbotten(mitt hemlän) och Norrbotten och långt in i nordnorge.Om vi hade haft en media som ville informera hade ju Skavlan kunnat uppehålla sig vid denna stora provokation. Att US Air Force har flygbaserna Amari i Estland, Lilvarde i Lettland, Siauliai i Litaun, Krzsny i Polen, Tazar i Ungern, från vilka US Air Force genomför ständiga uppstigningar och sniffar alldeles utanför S.t Petersburg. Så man bör fråga sig : Vem hotar vem? Agneta Norberg, Sveriges Fredsråd.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: