Trippelmordet i Uddevalla

är dessvärre ingen tillfällighet utan en tragisk följd av en  havererad migrationspolitik som inte bara drabbar Uddevalla.
Det går knappast en dag utan rapporter om grov misshandel, dödade eller skottskadade runt om i landet. Detta ansvar ligger på riksdagen och olika regeringar som inte tagit problemen på allvar.
Vi har nyligen kunnat läsa om att ensamkommande ungdomar är på drift och ingen vet var de befinner sig.
Västnytt rapporterade i går att kommunledningen i Göteborg  inte ens vet hur många asylsökande barn som går ute på skolorna.  Västnytts egen granskning visar att det kan röra sig om flera hundra asylsökande som saknas i statistiken.
Enligt Boverkets egen utredning finns inte mindre än 9.500 i Migrationsverkets förvar som fått uppehållstillstånd men som inte kan slussas ut i kommunerna p g av att det inte finns bostäder.
Det blir inte så lite märkligt när de vanliga åsiktspoliserna försöker banalisera trippelmordet  Uddevalla till ett bråk om pengar mellan ungdomarna. Då har man fullkomligt missat att den sociala bomb som är inbyggd i en fullkomligt ansvarslös  migrationspolitik bara har börjat brisera.
Det var ju bara bråk om lite pengar! Då kan de ansvariga fortsätta sticka ned huvudet i sanden. Och köra på som om ingenting hänt och tvinga kommunerna ta emot folk som de varken  har bostäder eller resurser att ta emot.
Rune Lanestrand

6 Responses to Trippelmordet i Uddevalla

 1. Rolf Löfgren skriver:

  De ansvariga politikerna tar inte sitt ansvar för den förda invandringspolitiken. Sverige håller på att invaderas av kriminella personer som gömmer i flyktingströmmen.

  Jag är mycket orolig över utvecklingen, och de som fattar besluten verkar totalt inkompetenta.

  Gilla

  • Rune Lanestrand skriver:

   Det finns anledning till oro. Här ett klipp ur dagens Västnytt:
   Flera grova brott har skett i Borås bara under mars, i början av månaden sköts en man till döds på Hässleholmen, och i fredags i samma stadsdel, knivskars en ung man till döds. Senare på fredagen avlossades flera skott inne på en restaurang i centrala Borås när två gäng drabbade samman. Sent på lördagskvällen blev en kvinna i 25-årsåldern knivskuren i ryggen i stadsdelen Tullen.
   – Det är klart man just nu känner en stor oro säger Kommunstyrelsens ordförande Ulf Olsson (s).

   Gilla

 2. Frazer skriver:

  Bra skrivit Rune.Men nu hamnar du väl ute i kylan .Så får man väl inte skriva??

  Gilla

  • Rune Lanestrand skriver:

   Ja i dag har det varit så kallt och blåsigt att jag inte kunnat arbeta i skogen. Men vinden håller på att mojna. Så i morron är det full fart igen.

   Gilla

 3. Ragnar Blomqvist skriver:

  Jag delar och hoppas

  Gilla

 4. Britt Jakobsson skriver:

  Tecknen hopar sig. Någon måste ta ansvar för att inte pressa vissa kommuner att ta emot fler flyktingar än de mäktar med. Situationen i skolorna blir också därigenom ohållbar. Idag kunde man inte lagstifta mot eftersupning därför att det stred mot en annan lag – att man måste få förstöra bevis mot sig själv. Det tycker jag inte heller låter så rättvist att få göra.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: