Janne Josefsson om dödsskjutningarna i Göteborg

De flesta håller säkert med Janne Josefsson när han i går i svt sa att vi inom media har svikit. Han menade att inte bara politiker utan också journalister sopat problemen under mattan. Och inte gett en rättvisande bild av hur illa ställt det verkligen är i de mest segregerade, invandrartäta områdena.
Det är utan tvekan så att den smala åsiktskorridor som de politiskt korrekta journalisterna har lagt upp har en stor skuld i dagens oacceptabla situation med fullkomligt hänsynslöst våld och dödande. Då deras inskränkta policy har förhindrat en öppen bred debatt som bara kunde lett till förbättringar.
I sin hysteriska rädsla för att kritik av den misslyckade invandrings- asyl- och migrationspolitiken skulle gynna sd har i synnerhet de stora mediahusen stämplat all, även mycket försynt kritik mot den förda politiken, som främlingsfientlig.
Ja det har gått så långt att trots att alla medier nu fullkomligt frossar i tragedin i Biskopsgården det senaste dygnet har de inte med ett ord tagit upp frågan om den oheliga 6-partikoalitionen ska fortsätta som hittills. Och tvinga kommunerna ta emot nyanlända som automatiskt hamnar i utanförskap och i områden som Biskopsgården i Göteborg. .

8 Responses to Janne Josefsson om dödsskjutningarna i Göteborg

 1. Rune Lanestrand skriver:

  Kvällens Uppdrag Granskning bör ses av alla som tror politikerna när de säger att de har invandrar- asyl- och migrationspolitiken under kontroll. I programmet kan ni också höra hur det socialdemokratiska kommunalrådet i Vänersborg, Marie Dahlin, skryter över flyktingförläggningen på Restad gård som den bästa i Sverige. Trots att där ofta är stökigt. Dahlin bekräftar själv, vad vi kommuninnevånare länge vetat; att hon är Sveriges politiskt mest korkade kommunalråd. På riksplanet har hon sin jämlike i folkpartisten Erik Ullenhag.
  http://www.svtplay.se/video/2782856/uppdrag-granskning/uppdrag-granskning-avsnitt-11

  Gilla

 2. Rune Lanestrand skriver:

  En åsiktskorridor i Expressen gör en intressant avbön. http://www.expressen.se/ledare/ann-charlotte-marteus/det-ar-jag-som-ar-asiktskorridoren/

  Gilla

 3. Rolf Löfgren skriver:

  Från SvD: ”Svensk militär på väg till Irak

  Svensk militär kan vara på plats i Irak för att delta i koalitionen mot Islamiska staten redan innan sommaren, uppger källor i regeringskansliet till SvD. Säkerhets­polisen bekräftar också att en extra analys gjorts för hur det påverkar hotbilden mot landet. Enligt terrorexperten Hans Brun på Kings college ökar nu risken för attentat i Sverige.”

  Ytterligare ved på brasan. Eftersom USA och Saudi matar IS med pengar och vapen, kan man undra om världen är galen.

  http://www.svd.se/nyheter/inrikes/svensk-militar-pa-vag-till-irak_4426743.svd

  Gilla

  • Rune Lanestrand skriver:

   ja, det är fullkomligt huvudlöst av Sverige att blanda sig i konflikterna och USA:s krig i Mellanöstern. Risken för attentat i vårt land är redan stor genom att vi blivit en underdånig lydstat till USA.

   Gilla

 4. Rune Lanestrand skriver:

  I den som vanligt politiskt styrda svt Debatt i går kväll tog nog den moderata riksdagsledamoten Cecilia Magnusson första pris. Hon talade så vackert om att alla nu ska måste hjälpa till och ge blod. Om jag förstod henne rätt så behövde Sahlgrenska lägga upp ett extra förråd. Det var på frågan om vad partierna långsiktigt kan göra för att stävja våldet.

  Gilla

 5. Rune Lanestrand skriver:

  Skrev vänsterpartiet också på att sabotera parlamentarismen fram till 2022? Har för mig att de kritiserade den. Rätta mig om jag har fel.

  Gilla

  • Bo Adolfsson skriver:

   Det är möjligt att de inte formellt skrev på DÖ.
   Men med vänsterpartiets historia som kommunister och som nu de facto som en del i regeringsunderlaget stödjer de DÖ.
   S+mp är mindre än alliansen och skulle alltså enligt DÖ inte kunna vara regering utan v.
   Allt är Reinfeldts konstruktion!
   Civilingenjör Bo Adolfsson

   Gilla

 6. Bo Adolfsson skriver:

  Det är väl en 7-partikoalition?
  Den s k sjuklövern. Stadfäst genom decemberöverenskommelsen, den s k DÖ, som skall vara till 2022.
  Civilingenjör Bo Adolfsson

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: