Medlemmar av militanta islamistgrupper som IS,

Boko Haram og al-Shabaab har sökt asyl i Norge. Det skriver i dag norska tidningar som inte är så politiskt korrekta som de svenska.
”Under asylavhør har politiet beslaglagt mobiltelefoner med bilder og filmer som viser tortur, lemlestelser og henrettelser,” bekräftar norska polisen.
Jag har med anledning av detta två frågor till den svenska säkerhetspolisen.
1.Görs asylförhören som i Norge där man är inriktad på att hitta personer från IS och andra terrororganisationer?
2. Om man hittar sådana kan SÄPO då inte vara lika öppen med detta som underrättelsetjänsten i Norge?
Allmänheten har faktiskt rätt att få veta så vi kan försäkra oss om att det inte av ren slapphet släpps in terrorister i Sverige.

Jag skriver och frågar för jag känner så stor oro över utvecklingen och för hur det ska gå för barn- och barnbarn!

Rune Lanestrand

3 Responses to Medlemmar av militanta islamistgrupper som IS,

 1. valther skriver:

  Frågan är om vi i Sverige kan hantera dessa mäniskor på rätt sätt inte minst med tanke på att vi har dragit ner på psykvården.

  Gilla

 2. Frazer skriver:

  Ja ,De 7 kan inte erkänna för allt i världen att de har fel.Så vansinnet kommer att fortsätta tills det brakar samman.Då kanske Svenskarna får upp ögonen för vad de ställt till.Men 87% tycker ju att det är bra det här.Idag fanns inte den facila summan av 70 kr att höja pensionerna med .Men miljarder till invandringsindustrin inga problem!! Enl Aftonbladet är ju nu S i Danmark rasister då de kräver att invandrarna skall försörja sig själva och integrera sig i samhället.Svetsloppan kommenterade att vi ser det här på ett annat sätt!!! Vilket då ??Skall de försörjas med bidrag?? Vi får se vad som händer i Demokraturen Sverige fram över ,

  Gilla

 3. Rune Lanestrand skriver:

  6-partikoalitionen som bildades under december-överenskommelsen, DÖ,hade bara ett överbryggande syfte; att säkra en fortsättning på den misslyckade invandrings- asyl- och migrationspolitiken fram till år 2022. Så läget är inte vackert! I praktiken avskaffades parlamentarismen samtidigt som väljarna omyndigförklarades.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: